>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

D 0

daniel10

Użytkownik
Witam, a ja zleciłem wypłatę z Moneybookers we wtorek 06.07.2010 (nie dużo bo ok. 110zł) i drugą w środę 07.07.2010r również podobną sumkę. Wypłacam na mBank. Do dzisiaj pieniędzy nie dostałem. Fakt, że nie spieszy mi się aż tak, ale mam nadzieję, że w końcu dojdą, a nie zginą gdzieś. Pozdrawiam.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
yuupi nie zawineli sie z kasą . faktycznie jest sie z czego cieszyc.jeszcze troche i ludzie będa zajarani ze wypłacili po 2 tygodniach a nie po miesiącu.

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
juz mnie denerwuje te moneybokers, czekam rowno tydzien i kasy nie ma... mam nadzieje ze dzis dojdzie bo flota potrzebna a oni w kulki lecą

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
juz mnie denerwuje te moneybokers, czekam rowno tydzien i kasy nie ma... mam nadzieje ze dzis dojdzie bo flota potrzebna a oni w kulki lecą
Też zleciłem równo tydzień temu ,przelew na konto bankowe i jak do tej pory cisza.

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
mi support odpisal ze dzis a najpozniej we wtorek, ale kasa mi na dzis potrzebna wiec mam nadzieje ze zdarza.. jak dostaniesz kase to napisz na forum, ja tez dam znac co i jak

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Wlasnie mi napisali ze moge sobie anulowac wyplate. ( to mi ***** łaske zrobili ) tydzien czekam a ci mowia ze moge anulowac.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
nie sami z siebie. odpisali jak im napisalem ze jest przed 18.00 i w domach uzytkownikow mb sa wieksze emocje niz wczoraj przed meczem. czy wkoncu wyplaca pieniadze czy znow polecą w ****a. mineło 5 min i mi odpisali

dajallinas 23

dajallinas

Użytkownik
pozwól adres na który tak im łoisz, chętnie się przyłączę, niech zabiorą łapy z naszych ciężko zarobionych pieniędzy, kolejnego weekendu mi nie spieprzą - łajzy ;)

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
&quot;Pomoc drogą elektroniczną&quot;&gt;&quot;Konto/Bezpieczeństwo&quot;&gt;&quot;Zostałem poproszony o przesłanie informacji i/lub dokumentów”. Numer identyfikacyjny jak nie masz zadnego to wymysl sobie jakis. i jedz tam z nimi grubo.

dajallinas 23

dajallinas

Użytkownik
jeszcze nie odpisali, ja im dałem tak:
&quot;Witajcie Państwo
Dokładnie w Poniedziałek, 5 czerwca (dokonałem wypłaty środków z mojego konta moneybookers), upłyneły już wszelkie możliwe podawane przez Was maksymalne terminy, pieniędzy na moim koncie bankowym nie ma, piszecie, że zaistniały jakieś kłopoty, nic mnie to nie obchodzi, te pieniądze były mi potrzebne na leki, teraz przez Waszą indolencję i ignorancję skutki mogą być nieodwracalne.
Apeluję o rekompensatę i zadośćuczynienie.
PS. Aha, rozumiem, że oddacie opłatę 3,50 € za dokonanie przelewu. &quot;
Z poważaniem

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
hahaha to pojechałes ostro. ???? ja napisalem ze . to sa nieroby i te pieniadze to juz by mogli w zebach przyniesc porzez ten czas. i pewnie kilkadziesiat tysiecy zlotych sobie lezy u was na koncie na procencie. zeby bylo na wakacje. na ktore nie zaslugujecie. co mnie obchodza wasze problemy. jak macie problemy to zamknjcie ten burdel a nie odwlekacie wyplaty. cos mniej wiecej w ten sposób napisałem. ale meili bylo wiecej

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
nie. nawet jescze przelew nie wyszedl. podbno dopiero wychodzi jak przy kwocie przelewu jest ID wpisane. a u mnie pusto. wiec i jutro sie nie spodziewam zbytnio.

H 3

hugoboss24

Użytkownik
ja mialem odrazu nr id i dalej nic niema pisalem do nich w czwartek i nawet nic nie odpisali, a ile sie czeka na siano w chwili obecnej wiesz moze? i czy oni wogule przelewaja czy wogule nieprzeleja?

Do góry Bottom