neteller, paypal... chyba wszyscy mają takie opłaty. Do wyzerowania konta tak jest, potem nic nie pobiera.Z tym logowaniem i opłatą to pierwsze słyszę, konto mam jeszcze od czasów moneybookers nie logowalem się tam dobre 3 lata bo nie miałem potrzeby 0 kosztów , może coś się pozmieniało...
Sami prosicie się o kłopoty wypłacając kasę z nielegalnych buków na konta bankowe. Po to jest Skrill żeby nie używać kont bankowych. Jak masz tak robić to lej bezpośrednio na konto od buka. Po co najpierw Skrill a potem konto? US ma w dupie czy kasa przyjdzie ze Skrilla, buka czy konta brata. I tak będziesz się musiał z niej wytłumaczyć w razie "wu"informacyjnie
zleciłem wypłatę na konto dziś chwilę przed 8:00, koło 9:30 kasę miałem już na koncie, brak opłat (oprócz opłaty za przyjęcie przelewu zagranicznego, ale to już kwestia mojego banku)
Już wiem,mają usterkę technicznąwitam
próbuje zlecić wypłatę na konto bankowe ( zawsze szło bez problemu ) ,a dziś pojawia sie ciągle komunikat -
Wypłata się nie powiodła
może ktoś coś wie ??? z góry dziękuję za pomoc
Dziwne, u mnie niź wypłata przyszła normalnie. Awarię ma Skrill czy bukmacher?Już wiem,mają usterkę techniczną
Serio wypłacasz kasę ze skrilla na konto? To w takim razie po co Ci Skrill skoro i tak lejesz z niego kasę do banku? Ja używam do bukmacherki żeby właśnie unikać kont bankowych i być "nie widocznym" dla wścibskich instytucji. Nie czepiam się tylko serio z ciekawości pytam.witam
próbuje zlecić wypłatę na konto bankowe ( zawsze szło bez problemu ) ,a dziś pojawia sie ciągle komunikat -
Wypłata się nie powiodła
może ktoś coś wie ??? z góry dziękuję za pomoc
Przeglądnij maile. Napewno dostałeś od nich info że od marca transakcje na konto/z konta pl będą niedostępne. Wszystkim to wysylali.uzywam od nastu lat pierwszy raz mi sie takie cudo pojawilo
"skrill Płatność z salda nie jest dostępna. Nie możesz teraz zapłacić za pomocą swojego salda Skrill."
ktoś coś?
szperam po tym gownokoncie i znalazlem cos takeigo (nigdy nie widziaelm tego wczesniej) to chyba to blokuje? hmm a dobra ten suwak to jest aktualnie w stanie "wylaczony" czyli to nie to.
Pokaż załącznik 38437
e
dobra juz sobie ogarnalem ze skrill blokuje po prostu wplate z pl
chcialem zrobic depo do buka, pieniadze wyplacam karta skrilową do revo zeby nie byc dymanym na ich kursie walutowymPrzeglądnij maile. Napewno dostałeś od nich info że od marca transakcje na konto/z konta pl będą niedostępne. Wszystkim to wysylali.