Robisz sobie jaja czy nie potrafisz czytać?ile czasu idzie kasa z moneybookers na konto ?
co może być przyczyną tej blokady? mam zweryfikowane konto bankiem,listownie,wypłaty na konto bankowe liczne,konto mam od kilku dobrych lat bardzo dlugo juz.Na koncie zablokowane jest wykonywanie transakcji wychodzących oraz płatności kartą kredytową/debetową. W związku z tym Państwa transakcja nie może być zrealizowana. Aby rozpocząć procedurę odblokowania konta należy zmienić hasło i adres email konta Moneybookers w Profilu konta.
krok 1, prowizja 0,9% wpłatyZamierzam zakolegować się z Bet365 i tam MB jest mile widziany
Przeczytałem wątek, ale pogubiłem się w tym wszystkim.
Niech mi ktoś łopatologicznie wytłumaczy -
Krok 1. Wpłacam 1000zł z mBank do MB.
Krok 2. Przelewam 1000zł z MB do Bet365.
Jakaś prowizja od tego 1000zł będzie pobrana?
Sytuacja analogiczna ale odwrotna tym razem czyli wypłata -
Krok 3. Wypłata 1000zł z Bet365 do MB.
Krok 4. Przelew 1000zł z MB na konto mBank.
W którym momencie (krok 1, 2, 3 czy 4?) pobierana jest prowizja i w jakiej kwocie?
Po pierwsze omijasz Krok 1,bo wpłacając z mbanku do MB płacisz chyba 0,9% prowizję.Zamierzam zakolegować się z Bet365 i tam MB jest mile widziany :wink:
Przeczytałem wątek, ale pogubiłem się w tym wszystkim.
Niech mi ktoś łopatologicznie wytłumaczy -
Krok 1. Wpłacam 1000zł z mBank do MB.
Krok 2. Przelewam 1000zł z MB do Bet365.
Jakaś prowizja od tego 1000zł będzie pobrana?
Sytuacja analogiczna ale odwrotna tym razem czyli wypłata -
Krok 3. Wypłata 1000zł z Bet365 do MB.
Krok 4. Przelew 1000zł z MB na konto mBank.
W którym momencie (krok 1, 2, 3 czy 4?) pobierana jest prowizja i w jakiej kwocie?
A skąd to 3%? I dlaczego omijam krok 1?Po pierwsze omijasz Krok 1,bo wpłacając z mbanku do MB płacisz chyba 3% prowizję.
No ja zrozumiałem,że najpierw chcesz wpłacić kasę do MB.A skoro tak,to wpłacając z banku(np.mbanku) pobierają 0,9% prowizji.A skąd to 3%? I dlaczego omijam krok 1?
Obrót miedzy bukami i MB darmowy.@ 5567 -
Czyli jak zrobię takie transakcje:
MB -> Bet365 -> MB -> Expekt -> MB ->>>>> to nie zapłacę prowizji?
Czyli jak będę obracał pieniądze miedzy bukami i MB to 0zł prowizji.
Tak?
EDIT:
A skąd to 3%? I dlaczego omijam krok 1?
No ja zrozumiałem,że najpierw chcesz wpłacić kasę do MB.A skoro tak,to wpłacając z banku(np.mbanku) pobierają 3% prowizji.
Obrót miedzy bukami i MB darmowy.
/ Nie 3% tylko 0,90% wpłaty.
Krok 1,2 bez prowizji.
Krok 4 z prowizją tylko nie wiem czy jest uzależniona od kwoty [ mnie to kosztowało dziś 7,16 zł z MB na ING ].
JS ja dziś tak samo się głowiłem nad tym problemem bo nie kumam na razie tych wypłat z MB.
http://forum.bukmacherskie.com/f197/moneybookers-informacje-4132.html
"Ile to kosztuje?
Przelanie pieniędzy z banku: DARMOWE
Przelanie pieniędzy z karty kredytowej: 2.5%
Wysłanie pieniędzy: 1% (do € 0,50)
Otrzymywanie pieniędzy: DARMOWE
Polecenie żądania pieniędzy: DARMOWE
Pobieranie pieniędzy do banku: € 1,80 stawka ryczałtowa
Pobieranie pieniędzy za pomocą czeku: € 3,50 stawka ryczałtowa"