panowie to jak mam wpisac numery do wyplaty
czyli np dwie pierwsze cyfry konta i cztery ostatnie ???
używaj opcji "edytuj" - mogłeś to napisać w jednym poście.a oco chodzi panowie z kodem weryfikacyjnym z kad go wziasc
skad sie dowiedziałes ja od wczoraj do nich pisze i nie otrzymalem odpowiedzi na jaki meil pisałes lub na jaki numer ich przykatować ?Może ktoś zna i mógłby podać numer do polskiego supportu, bo ja szukałem ale znalazłem tylko numer z kierunkowym do Wielkiej Brytanii.
Edit. Już dowiedziałem się co było przyczynął blokad mojego konta mb, po prostu próbowałem wypłacić pieniądze na swoją kartę kredytową którą mam zapisaną na swoim drugim koncie mb, więc było to interpretowane jako że osoby trzecie próbują korzystać z tej karty.
"Od wczoraj do nich piszę" - sam sobie strzelasz w kolanoskad sie dowiedziałes ja od wczoraj do nich pisze i nie otrzymalem odpowiedzi na jaki meil pisałes lub na jaki numer ich przykatować ?
Zadzwoń na ten nr telefonu podany na stronce (w dziale kontakt), tam będziesz miał wyboru język polski, to sobie porozmawiasz z polskim konsultantem.skad sie dowiedziałes ja od wczoraj do nich pisze i nie otrzymalem odpowiedzi na jaki meil pisałes lub na jaki numer ich przykatować ?
Zadzwoń na ten nr telefonu podany na stronce (w dziale kontakt), tam będziesz miał wyboru język polski, to sobie porozmawiasz z polskim konsultantem.
http://forum.bukmacherskie.com/f197/wyplata-z-mb-45625-14.html#post1791940Jak dokonac wypłaty z MB na konto bankowe, zaznaczam kwotę biorę dalej, później trzeba wpisac Numer Rozliczeniowy Banku który według informacji z google składa się z 26 cyfr, a tam miesci się zaledwie 8 cyfr. Może ktoś mi pomóc?
1. Najpierw wybierasz państwo i podajesz numer NRB - 8 cyfr od 3 do 10 cyfry rachunku
2. Klikasz dalej i wpisujesz resztę cyfr. Powinno byc ich 16
Kod weryfikacyjny przychodzi w tytule przelewu :smile:
Inna sprawa, że można też go dostać listownie, tyle że to inny kod :wink: