>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Marcin-Odra napisał: http://forum.bukmacherskie.com/f197/moneybookers-informacje-4132.html
&quot;Ile to kosztuje?
Przelanie pieniędzy z banku: DARMOWE
Przelanie pieniędzy z karty kredytowej: 2.5%
Wysłanie pieniędzy: 1% (do € 0,50)
Otrzymywanie pieniędzy: DARMOWE
Polecenie żądania pieniędzy: DARMOWE
Pobieranie pieniędzy do banku: € 1,80 stawka ryczałtowa
Pobieranie pieniędzy za pomocą czeku: € 3,50 stawka ryczałtowa&quot;
Darmowy jest PRZELEW BANKOWY,ale na księgowanie pewnie parę dni poczekasz.Te 0,9% jest przy przelewie natychmiastowym(coś jak przelewy 24),czyli,że kase masz za parę sekund.

5567 719

5567

Użytkownik
Przekaz bankowy (2-5 dni) jest rzeczywiscie darmowy, ale przelew z mBanku
(mTransfer natychmiastowy) - prowizja 0,90% wplaty :cool:

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
A co Ty myślałeś,że to instytucja charytatywna:razz:?
Nie. Ale nie widzę potrzeby, żeby przepłacać.
Depozyt w mBanku poprzez Przelewy24 robię za 0zł.
W Expekcie zlecam wypłatę na mBank za 0zł (min. wartość wypłaty 10pln).
Więc po co przepłacać te 8zł za każdą wypłatę?
To nie dla mnie.
A że Bet365 nie obsługuję Przelewy24? To ich problem, nie mój.
Nie będę grał u nich i guzik!

S 0

szczupok

Użytkownik
Witam wygrałem ponad 3 tysiace przelałem je na konto mb i chciałem je z tamtad wypłacic do siebie na konto wyskoczył komunikat zeby cos zwerifikowac zczy to sa cele hazardowe czy nie hazardowe co ja mam zrobic jak to wypłacic ?? pozdrawiam i czekam na odpowiedz

vader 2,8K

vader

Forum VIP
al_capone 29K

al_capone

Gangster
2-3 dni. Zależ kiedy zlecisz. Ja zlecałem wypłatę we czwartek wieczorem to ją dopiero dzisiaj przed 12 otrzymałem.

K 0

kamila191

Użytkownik
Mam do was pytanie, czy jest mozliwosc jakas jak mam pieniadze na moneybookers a chcialabym ja miec jeszcze jutro na koncie INTELIGO czy mozna jakos przelac to z MB na inteligo, lub czy jest ktos taki co np ma na inteligo pieniadze zeby sie wymienic? Ja moge wyslac 1 pieniazki???

bartek159 67

bartek159

Użytkownik
Ja mam pytanie w odwrotną stronę. Ile czasu idą pieniądze z Inteligo na konto MB ?
Licząc oczywiście tylko dni robocze.

julek 421

julek

Użytkownik
rozumiem ze jak mam pieniadze na mb i chce je przelac na swoje konto bankowe to biore wyplac pieniadze i tam chca mnie skasowac 7,3 tak powino byc czy ja cos zle robie ?

V 1

vakarei

Użytkownik
Mam pytanie a propos wypłaty z Moneybookers do mBanku. Wpisuje numer NRB 11402004 a na liście pojawia się tylko BRE Bank, wiem że obydwa są ze sobą jakoś skoligacone, myślicie że jak wpisze swój numer konta z zaznaczonym BRE Bankiem to przelew dojdzie? Bo nie chce żeby kasa zaginęła mi gdzieś w czeluściach systemów bankowych :p

V 256

vernix

Użytkownik
Mam pytanie a propos wypłaty z Moneybookers do mBanku. Wpisuje numer NRB 11402004 a na liście pojawia się tylko BRE Bank, wiem że obydwa są ze sobą jakoś skoligacone, myślicie że jak wpisze swój numer konta z zaznaczonym BRE Bankiem to przelew dojdzie? Bo nie chce żeby kasa zaginęła mi gdzieś w czeluściach systemów bankowych :p
Dojdzie. U mnie również wyświetla się BRE Bank i pieniądze bezproblemowo dochodzą ????

K 10

kgmarcin

Użytkownik
Może nie ten dział, ale nie wiedziałem gdzie napisać. Orientuje się ktoś ile trwa przelew z BETFAIR na MONEYBOOKERS ? I czy pobierane są za to jakieś opłaty?

grajek 24

grajek

Użytkownik
Przy próbie dodanie konta do Moneybookers wyskakuje mi zebym wpisał Numer Rozliczeniowy Banku. Gdzie to mozna znalezc? Szukalem w necie ale jakos pogmatfanie o tym piszą.Mam konto w eurobanku .

Do góry Bottom