>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wybory parlamentarne 2011

Status
Zamknięty.
E 7

exp_

Użytkownik
APEL
Otóż, panowie którzy oddali głos na KNP. Zbratajmy się z ludzmi głosującymi na PO - będziemy mieli większość i przegłosujemy, żeby adirave nie mogł pisać w temacie(a najlepiej cały PiS), bo nie wie o co chodzi, dlatego My - społeczeństwo, jako że, wiemy &quot;lepiej&quot; od niego co powinien robić, powinniśmy mu ograniczyć swobodę od tego tematu, czym zminimalizujemy napięcie nerwowe, jakie ten temat dla adirave stanowi.
Podpisano exp_​

adirave 58

adirave

Użytkownik
Dla większości w sejmie też pójdziecie w koalicje z tymi złodziejami? Czy wyczuwasz ciche niezadowolenie u głosujących w sondzie na PO, z powodu moich nacisków na nich i chcesz się na tym najzwyczajniej w świecie przewieść? Będziecie jak te leśne dziadki z PSL, koalicjanci od 7 boleści. Zamiast wypisywać tu jakieś głupie apele, to czekam na głosy od POwców WHY??? W sondzie się zakryli, chyba ze wstydu, ale może starczy im odwagi aby chociaż kilka zdań skrobnąć.

Zbratajmy się z ludzmi głosującymi na PO
???? Nie mam pytań, ale to chyba ta polityka miłości o której Donald tyle pieprzy.
Po takich wpisach, nasuwa się od razu myśl, że ktoś tu po prostu ma dobrze płacone ;)
Np exp_ i art_ cóż za podobieństwo w nickach, 2 najzagorzalszych kibiców Korwina, dołączyli do FB stosunkowo nie dawno, jeden w kwietniu, drugi w lipcu i oboje równo ordzą o KNP.

Polecam Wam wszystkim oddać głos na PIS, zróbcie w końcu coś dobrego dla Polski ????
Jeśli chcecie redukcji w administracji to oczywiście GŁOSUJCIE NA PO. Tylko oni mogą to zrobić. Jak? Nieświadomie. Bo przekroczenie 55%PKB z tego co wiem, pociąga za sobą redukcję w budżetówce, a chyba nie macie złudzeń, że Tajfun Vincent nas przed tym nie uchroni. Przekroczenie poziomu zadłużenia pociąga za sobą także inne &quot;niespodzianki&quot;. Podwyżka Vatu - pewnie w na Nowy Rok, przecież w ustawie zaznaczyli, że jak będzie lipa to mogą podnieść do 25%. Smutne jest to że PO razem SLD będzie mogło stworzyć większość, do tego leśne dziadki jak będzie trzeba i armagedon gotowy.

edit: Rozumiem, że siedzisz teraz obok niego i doskonale tą ironię wyczułeś. Brawo. Wszystko można wytłumaczyć ironią. Dobrze się czujecie w takich słownych przepychankach, ale nie róbcie tu dziecinady.

aerts 78

aerts

Użytkownik
Dla większości w sejmie też pójdziecie w koalicje z tymi złodziejami? Czy wyczuwasz ciche niezadowolenie u głosujących w sondzie na PO, z powodu moich nacisków na nich i chcesz się na tym najzwyczajniej w świecie przewieść? Będziecie jak te leśne dziadki z PSL, koalicjanci od 7 boleści. Zamiast wypisywać tu jakieś głupie apele, to czekam na głosy od POwców WHY??? W sondzie się zakryli, chyba ze wstydu, ale może starczy im odwagi aby chociaż kilka zdań skrobnąć.
Ciężko z wami jak ironii nie chwytacie w poście exp-a.
Zbratajmy się z ludzmi głosującymi na PO Nie mam pytań, ale to chyba ta polityka miłości o której Donald tyle pieprzy.
Mówisz tyle o manipulacji, czym jak nie manipulacja jest cytowanie pojedynczego zwrotu z wypowiedzi exp_a? Ty naprawdę uważasz, że jak ktoś jest przeciwko wam to jest z PO, PO ma tak samo i dlatego ta dyskusja wygląda jak wygląda, nie przyjmujesz do wiadomości, że są też inni i za kilka lat obie te partie dostaną czerwoną kartkę.No i zapewne wrócą do sejmu pod innym szyldem.

A teraz żeby nie było wątpliwości, może ktoś nie czytał co napisałem wyżej:
Mam dość rządów postkomuny i tych samych mord od 20lat przy korycie, zagłosuję na KNP nie dlatego, że bezwarunkowo przyjmuje ich program.Zagłosuję dlatego, że wejście KNP do sejmu to jedyna możliwość otwarcia oczu ludziom, natomiast prawie całkowicie zgadzam się z programem gospodarczym, to jest dla mnie najważniejsze.Wybory to nie koniec świata, nie martw się advire ja nie żyję z polityki i jeżeli znowu wygra ktoś z rządzących w ostatnim czasie spłynie to po mnie jak po kaczce.Natomiast w przeciwieństwie do Ciebie nie mam zamiaru głosować tak jak wypada, tylko zgodnie ze swoim przekonaniem.Nawet jeżeli KNP nie wejdzie do sejmu to i tak będę dumny ze swojego wyboru bo jest to mój wybór nie &quot;większości&quot;.Z resztą lepiej z mądrym stracić, niż z głupim zyskać.Natomiast nie byłbym pewny, że prawicowcy nigdy nie dojdą do władzy tka jest kolej rzeczy, że nurty jakie są przy władzy po pewnym okresie ustępują i wchodzą nowe.Z socjalem będzie tak samo tylko ludzie potrzebują impulsu, dla Europy możę będzie to upadek UE a dla USA bankructwo, albo gigantyczna inflacja spowodowana drukowaniem przez nich juz od długiego czasu pieniędzy.
Liczę, że będzie w Polsce ktoś taki jak Reagan i weźmie się za ten syf.Z resztą w USA pewnie znowu nastąpi przestawienie z rządów socjalisty Obamy na rządy prawdziwych republikanów, bo chyba każdy rozumie, że zabierając pieniądze podatnikom i rozdając kolesiom z banków jest demokratą.

art_ 18

art_

Użytkownik
Dzięki deregulacji polski PKB mógłby wzrosnąć o 14 proc.
Biurokracja ogranicza polską gospodarkę. Złagodzenie przepisów podniosłoby polski PKB o 14 proc. - wynika z badania Organizacji Współpracy Gospodarczej i Rozwoju (OECD), a informuje o tym &quot;Puls Biznesu&quot;.
Spośród 24 przebadanych krajów Polska ma największe rezerwy, które mogą łatwo pobudzić gospodarkę. Ekonomiści OECD wyliczyli, że gdyby polski rząd rozluźnił regulacje dla najważniejszych sektorów gospodarki, jej wydajność (a w ślad za nią PKB) w ciągu 10 lat skoczyłaby o 14 proc.

Żadnemu innemu państwu upraszczanie bzdurnych przepisów nie jest tak potrzebne jak Polsce.
Mogłoby ono stać się polskim sposobem na ewentualną drugą falę spowolnienia gospodarczego - cytuje badania OECD gazeta.
Pozwoliłem sobie zapożyczyć z innego tematu.
Tego nie da nam żadna partia z obecnych w sejmie. Ale Wy dalej będziecie mówić że za rządów PIS-u był wzrost PKB.
Tyle że ja gdy mam wybierać między kostką czekolady a tabliczką czekolady, wybieram tabliczkę, a Wy dalej upieracie się że lepiej wybrać kostkę.

adirave 58

adirave

Użytkownik
Kij w szprychy wyborcze PO

Scenariusz był już prawie gotowy. Najpierw Ryszard Kalisz miał ogłosić raport komisji śledczej badającej okoliczności samobójczej śmierci Barbary Blidy i złożyć wnioski o postawienie przed Trybunałem Stanu Jarosława Kaczyńskiego i Zbigniewa Ziobry. Kolejnym etapem miał być raport komisji śledczej badającej rzekome naciski za rządów PiS. Później miało być już „normalnie” – straszenie PiS-em w kampanii wyborczej i ostrzeganie przed głosowaniem na polityków partii Jarosława Kaczyńskiego.

http://niezalezna.pl/15050-kij-w-szprychy-wyborcze-po

Brawo Czuma, rozbiłeś scenariusz. Przecież teraz ze straszenia PISem to się śmieją nawet w nieprzychylnych PISowi kabaretach

Swoją drogą to niezła batalia się zaczęła w sądach. PIS i SLD oskarżają PO że działali bez utworzonego komitetu wyborczego, a PO z kolei będzie udowadniać przed sądem, że coś się jednak zmieniło ????

Mikke o GMO, doskonały przykład jak się chce coś powiedzieć, a zwyczajnie nie ma się wiedzy. Czy Wy w tym KNP nie macie ekspertów, tylko światowida Korwina od wszystkiego?

http://www.youtube.com/watch?v=SeDczcC_tk8&amp;amp;feature=player_embedded

aerts 78

aerts

Użytkownik
Ciężko z wami jak ironii nie chwytacie w poście exp-a.
Mówisz tyle o manipulacji, czym jak nie manipulacja jest cytowanie pojedynczego zwrotu z wypowiedzi exp_a? Ty naprawdę uważasz, że jak ktoś jest przeciwko wam to jest z PO, PO ma tak samo i dlatego ta dyskusja wygląda jak wygląda, nie przyjmujesz do wiadomości, że są też inni i za kilka lat obie te partie dostaną czerwoną kartkę.No i zapewne wrócą do sejmu pod innym szyldem.
A teraz żeby nie było wątpliwości, może ktoś nie czytał co napisałem wyżej:
Mam dość rządów postkomuny i tych samych mord od 20lat przy korycie, zagłosuję na KNP nie dlatego, że bezwarunkowo przyjmuje ich program.Zagłosuję dlatego, że wejście KNP do sejmu to jedyna możliwość otwarcia oczu ludziom, natomiast prawie całkowicie zgadzam się z programem gospodarczym, to jest dla mnie najważniejsze.Wybory to nie koniec świata, nie martw się advire ja nie żyję z polityki i jeżeli znowu wygra ktoś z rządzących w ostatnim czasie spłynie to po mnie jak po kaczce.Natomiast w przeciwieństwie do Ciebie nie mam zamiaru głosować tak jak wypada, tylko zgodnie ze swoim przekonaniem.Nawet jeżeli KNP nie wejdzie do sejmu to i tak będę dumny ze swojego wyboru bo jest to mój wybór nie &quot;większości&quot;.Z resztą lepiej z mądrym stracić, niż z głupim zyskać.Natomiast nie byłbym pewny, że prawicowcy nigdy nie dojdą do władzy tka jest kolej rzeczy, że nurty jakie są przy władzy po pewnym okresie ustępują i wchodzą nowe.Z socjalem będzie tak samo tylko ludzie potrzebują impulsu, dla Europy możę będzie to upadek UE a dla USA bankructwo, albo gigantyczna inflacja spowodowana drukowaniem przez nich juz od długiego czasu pieniędzy.
Liczę, że będzie w Polsce ktoś taki jak Reagan i weźmie się za ten syf.Z resztą w USA pewnie znowu nastąpi przestawienie z rządów socjalisty Obamy na rządy prawdziwych republikanów, bo chyba każdy rozumie, że zabierając pieniądze podatnikom i rozdając kolesiom z banków jest demokratą.
Advire przeczytaj jeszcze raz co napisałem i przestań robić z siebie zapatrzonego w PiS chojraka.Nie każdy kto jest przeciwko wam jest za PO i jest zły.Jeszcze odnoście tych ekspertów napisz mi kto w PiS-ie jest odpowiedzialny za gospodarkę?Naprawdę jesteś ograniczony jeżeli nie potrafisz zrozumieć, że nie zgadzam się ze wszystkimi poglądami Mikkego, ale zgadzam się z jego poglądami gospodarczymi, ale Tobie to zapewne jest obce bo przecież jest tylko PO o PiS i trzeba się żreć bo przy korycie nam wszystko wyjedzą.
Advire widzę, że Ty żyjesz z tego żeby PiS był przy władzy i jak wygra znowu PO to będziecie kolejne 4 lata szczekali.Ale mi jest naprawdę obojętne który z was wygra, nic się nie zmieni, może będziemy mieli trochę więcej urzędników, ale poza tym nic.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Byleby do koryta, byleby być w Sejmie i Snacie i chodzić przez kilka lat posiedzieć i dostawać za to dużą kasę. Nie ważne poglądy, wyliżę Wam dupe i 4 lat zadowolenia w korycie.
myślę, że całkowicie nieświadomie rozbiłeś bank - bo w ten oto sposób przedstawiłeś rzeczywistość taką jaką ona jest - to są właśnie motywy ludzi tworzących polską scenę polityczną przez ostatnie 20 lat - a więc AWS&#39;y, LSD, PSLy, PiSy, Porozumienia Centrum, KRLD, PJNy, Samoobrony, LPRy, ROPy etc..z tą tylko różnicą, że wiele z tych osób nie 4 lata spędziło przy korycie, tylko 20...i wciąż im mało. Z jednej strony to, a z drugiej idziesz głosować na PiS - nie widzę tu ani sensu ani logiki.

Nawet w utarczkach słownych jesteście dętki
wczoraj byłeś klepany na wszystkie strony. 3 osoby tłumaczyły Ci rzecz prostą jak 2+2 a mimo to miałeś problemy ze zrozumieniem, więc przestań z rańca znowu szczekać, bo znowu szybko zostaniesz usadzony. W utarczkach słownych niedoścignionym ideałem jest Jarosław Kaczyński. Ale to taka zależność - nie mam nic do powiedzenia to wojuję.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Odniosłem się do Twoich słów, w których widać jakim jesteś zwolennikiem UE i jej wpływu na Polskę mimo,że chyba nie mieszkasz teraz tutaj?

Może zamiast tych osobistych wycieczek napisałbyś coś więcej o &quot;korzyściach&quot; płynących z UE i może wadach, które jednak dostrzegasz?
Poproszę jakieś cytaty, które to potwierdzą.
Ja podaje jakieś argumenty więc podyskutować można, natomiast z Twoimi wjazdami na mnie i wypowiedzią która nic nie wnosi raczej będzie ciężko.
Dyskusja polega na tym, że się wymienia poglądami to, że moje są inne niż Twoje nie znaczy:
a)że są gorsze
b)że &quot;pozjadałem wszystkie umysły&quot;
c)że to Ty masz wyłączność na rację
Ten temat służy do podawania argumentów za kim głosujesz, nie do krytykowania tych z którymi się nie zgadzasz.
Nie, Ty nie odniosłeś się do moich słów, tylko napisałeś co ja myślę, a, że
kompletnie nie trafiłeś ( zakładająć błędnie ) pokazałeś, iż jesteś jedynie ignorantem.

Osobistych wycieczek ? Ha ! śmieszne, dziwne, że to Ty od nich zacząłeś !
Czy ja wmawiałem Ci poglądy ? Nie... czy Ty wmawiałeś mi moje poglądy... TAK
i tym się różnimy, ja szanuje to co uważasz, nawet jeżeli powiesz, że białe
jest czarne a czarne jest białe, gdyż wiem, że są na świecie ludzie tak myślący,
nie zmienię tego, ale mogę ich tolerować. Ty natomiast jesteś jednym z tych,
którzy wiedzą lepiej o danym człowieku niż on sam. Nigdzie nie napisałem
o samych zaletach UE, dobrze znane są mi też minusy, ale ale ! Aerts wie
lepiej i wie, że ja widzę tylko same zalety...

@adirave - ja Ci napiszę jako racjonalista.
Każdy rząd popełnia błędy ich się nie da uniknąć. Większość głosujących za PO
nie uważa ich za cudowny rząd, który zmienił Polske w różowy cukierek. Oni
po prostu pamiętają to co robił PiS za swoich rządów i takiej inwigilacji,
takiego pchania po stołkach i takiej nieumiejętności rządzenia nawet za SLD nie było.
Dobrze, wiesz, że człowiek wybiera mniejsze zło i społeczeństwo od dłuższego
czasu jest na taki wybór zdany. Jeżeli ludzie pamiętają to co obiecywał PiS
i na 20 propozycji zrealizował 2, a PO na 20 zrealizował 4, to wiadomo na kogo
załosują. Poza tym PiS zawsze szczuł ludzi, pluł jadem. Nie pamieram konferencji na której nie obrażaliby PO czy SLD, zero merytorycznosci. Większość
uznanych ministrów, którzy znali się na finansach od nich odeszło. Teraz w wyborach
znowu pchają na czoło celebrytów, a ludzie z nimi związani od dłuższego czasu
są nisko na listach i mogą się &quot;nie załapać&quot;.
Nie mówię, że PO jest &quot;czysta&quot;, nie mówię, że idealna... wybór między Tuskiem,
a Kaczyńskim to fatalny wybór... aczkolwiek w nim jesteśmy i nic na to nie poradzimy.

Drogi lukascash mylisz się i nie porównuj jednych do drugich.
PIS rządził 2 lata i ciemiężony lud wyszedł na ulice bo pewien rudy germaniec obiecywał im gruszki na wierzbie.
Co do reform to przypomnij sobie Zytę Gilowską i zmniejszenie obciążeń płacowych (składki rentowe), tak samo przypomnij sobie, że PIS chciał by środki były wydawane z jednego jakby jednego &quot;pośrednika&quot;
To tyle, moim skromnym zdaniem gdyby PIS rządził 4 lata spokojnie by coś było zrobione dla ludzi a nie dla POlesi.
Jeżeli mam wybierać między Jarkiem, który zna się na rzeczy ale nie jest medialny, a dupolizem co nic nie robi i maluje oczka to wybór jest jasny.
I podkreślę jeszcze raz PIS+LPR+Samoobrona rządzili 2 lata, PeŁO 4 :!:
2 lata i juz lud nie wytrzymał... teraz ich afery ciągną się do dziś.

Zyta Gilowska ? to ta co zatrudniała rodzinę w swoim biurze ?
Ach te standardy PiS, teraz wiadomo czemu ją wzięli, kolesiostwo to ich motto :)

aerts 78

aerts

Użytkownik
Nie, Ty nie odniosłeś się do moich słów, tylko napisałeś co ja myślę, a, że kompletnie nie trafiłeś ( zakładająć błędnie ) pokazałeś, iż jesteś jedynie ignorantem. Osobistych wycieczek ? Ha ! śmieszne, dziwne, że to Ty od nich zacząłeś ! Czy ja wmawiałem Ci poglądy ? Nie... czy Ty wmawiałeś mi moje poglądy... TAK i tym się różnimy, ja szanuje to co uważasz, nawet jeżeli powiesz, że białe jest czarne a czarne jest białe, gdyż wiem, że są na świecie ludzie tak myślący, nie zmienię tego, ale mogę ich tolerować. Ty natomiast jesteś jednym z tych, którzy wiedzą lepiej o danym człowieku niż on sam. Nigdzie nie napisałem o samych zaletach UE, dobrze znane są mi też minusy, ale ale ! Aerts wie lepiej i wie, że ja widzę tylko same zalety...
Może wyciągnąłem z Twojej wypowiedzi błędne wnioski, na pewno nie miałem na celu pouczania Ciebie, nie widziałem po prostu w Twojej wypowiedzi krytycznego słowa przeciw UE, ale może to moja nadinterpretacja.W swojej wypowiedzi nie odniosłem się do Ciebie, może jedynie do źle odczytanych słów.Ciężko jest dyskutować, jeżeli nie uzupełniłeś swojego stanowiska w kwestii UE to rozwiałoby moje wątpliwości i nie byłoby problemu.Dodatkowo w żadnym zdaniu nie narzucałem Ci moich poglądów, poglądy są różne i niemożna ich podzielić na dobre i złe bo to sprawa indywidualna, dlatego nie rozumiem skąd taka psychoanaliza mojej osoby.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
2 lata i juz lud nie wytrzymał... teraz ich afery ciągną się do dziś. Zyta Gilowska ? to ta co zatrudniała rodzinę w swoim biurze ? Ach te standardy PiS, teraz wiadomo czemu ją wzięli, kolesiostwo to ich motto
Baqu Ty się ciesz siedzisz w UK i pracujesz, a za długi, afery, zaniedbania Donkosława Thuskowskiego będą płaciły jeszcze 4 pokolenia Polaków.
Całe szczęście, że w tym roku nie ma powodzi, bo znów by wyszła indolencja Tuska odnośnie robienia wałów.
Tyle w temacie, wolę się skupić na PO i ich brudach i kumoterstwie. Tam się za śledzie/sardynki za ok 8zł chciało zabić, a tutaj za ginące i wsiąkające miliardy robi się minę debila i downa do telewizji i uśmiech i jest cacy - tak dalej ????

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Może wyciągnąłem z Twojej wypowiedzi błędne wnioski, na pewno nie miałem na celu pouczania Ciebie, nie widziałem po prostu w Twojej wypowiedzi krytycznego słowa przeciw UE, ale może to moja nadinterpretacja.W swojej wypowiedzi nie odniosłem się do Ciebie, może jedynie do źle odczytanych słów.Ciężko jest dyskutować, jeżeli nie uzupełniłeś swojego stanowiska w kwestii UE to rozwiałoby moje wątpliwości i nie byłoby problemu.Dodatkowo w żadnym zdaniu nie narzucałem Ci moich poglądów, poglądy są różne i niemożna ich podzielić na dobre i złe bo to sprawa indywidualna, dlatego nie rozumiem skąd taka psychoanaliza mojej osoby.
Dziękuję ????

Baqu Ty się ciesz siedzisz w UK i pracujesz, a za długi, afery, zaniedbania Donkosława Thuskowskiego będą płaciły jeszcze 4 pokolenia Polaków.
Całe szczęście, że w tym roku nie ma powodzi, bo znów by wyszła indolencja Tuska odnośnie robienia wałów.
Tyle w temacie, wolę się skupić na PO i ich brudach i kumoterstwie. Tam się za śledzie/sardynki za ok 8zł chciało zabić, a tutaj za ginące i wsiąkające miliardy robi się minę debila i downa do telewizji i uśmiech i jest cacy - tak dalej ????
Pamiętaj, że w UK nie jest różowo tak samo jak w Polsce czy USA. To, że
ktoś myśli, iż pojedzie sobie &quot;na zachód&quot; i będzie opływał w luksusie... to mrzonki.
Tak było 10 lat temu, kiedy do cięzkiej pracy brakowalo rąk i była dobrze
opłacalna... teraz potrzebni są jedynie wykształceni pracownicy. Zrsztą wystarczy popatrzeć na bezrobocie w danych krajach, w Polsce nie jest tak
z tym źle, chociaż oczywiście płaca nie jest za dobra. Uważam jednak, że
w dzisiejszych czasach jeżeli nie masz kontaktów i bogadych rodziców, a masz
pracę to powinieneś się cieszyć.

Brudy są wszędzie, jesteś na tyle inteligentny, iż wiesz, że zarówno PiS jak i PO
to jedna banda, a polityka to korupcja... Zarówno za błedy Tuska jak i Kaczynskiego
każdy będzie płacił, bo zawsze płaci podatnik i od tego nie ma odwrotu.
Dziwi mnie, że atakujesz tak tylko jedną stronę i nie widzisz błędów drugiej.
To tak samo jak z kibicami. Nie można być po stronie rządu ani &quot;kibiców&quot;, gdyż
ani Ci ani Ci nie idą w dobrym kierunku. Trzeba znaleźć złoty środek, który
jak zawsze znaleźć ciężko, a media mają porzywkę, ludzie na forach się kłócą
i po co ? po co te nerwy i spinanie sie, jezeli moznaby ten czas spożytkować
na coś o wiele przyjemniejszego... cóż taki świat, że nawet o chamburgera
może wywiazać się bójka i nic na to nie poradzimy...

http://www.youtube.com/watch?v=1M7hkkHLfGA&amp;amp;feature=player_embedded

dlatego pozdrawiam ludzi myślących i mających dystans do pewnych spraw.

adirave 58

adirave

Użytkownik
wczoraj byłeś klepany na wszystkie strony. 3 osoby tłumaczyły Ci rzecz prostą jak 2+2 a mimo to miałeś problemy ze zrozumieniem, więc przestań z rańca znowu szczekać, bo znowu szybko zostaniesz usadzony. W utarczkach słownych niedoścignionym ideałem jest Jarosław Kaczyński. Ale to taka zależność - nie mam nic do powiedzenia to wojuję.
Wyluzuj, odpręż się, zwolnij. Już Ci kiedyś Fabik zwracał uwagę na Twój cięty jęzor Panie Moderatorze. Wbijanie na siłę do głowy swoich poglądów Ty nazywasz tłumaczeniem..
Jeszcze jedno Ci napiszę. O manipulacji mediów, pisałem tyle ile wiedziałem, bo uznałem to za ważne. Ty może masz tego świadomość, ale masa ludzi żyje w matrixie, więc skąd Twoje ataki? Pracujesz w mediach może? Ofiarą czegoś na kształt manipulacji jest także Wasze KNP i reszta małych partii, o których nikt nawet nie wie. Moim zdaniem każda partia powinna mieć taką samą możliwość przedstawienia programu wyborczego jak najszerszemu ogółowi społeczeństwa, to by było według mnie sprawiedliwe. Ale zastanów się jaka jest rola mediów w kreowaniu sceny politycznej i w utworzeniu &quot;bandy czworga&quot;.
Według mnie ogromna i dlatego to co pisałem uważam za ważne.

Jak nie chcecie się napinać w temacie, to nie piszcie prowokacyjnych 2 wersowych postów i będzie ok.

Baqu, to zobacz jakie są teraz działania w PO w celu obsadzenia wszystkich po stołkach. Jakie państwo inwigiluje na potęgę. Jak PO pozyskuje pieniądze (ostatnia afera w Wałbrzychu ale nie tylko) Przecież to czysty kryminał. Nie ma ideałów, ale jak położysz na szali dokonania i uchybienia, to wybór jest prosty i oczywisty. Nie wiem czy czytałeś moje poprzednie wpisy o aferach i budowaniu PO na fundamencie kłamstwa..

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Dlatego dobrze napisał, że jedni są warci drugich..następcy przejmują metody poprzedników i je udoskonalają..
Fabik to co najwyżej może mi się kłaniać ????
Natomiast nie wbijałem Ci na siłę nic do głowy - sam zadawałeś pytania i oczekiwałeś odpowiedzi. A ponieważ nie rozumiałeś zjawiska/pojęcia, to były tłumaczenia.
KNP i inne małe partie są przede wszystkim ofiarą systemu finansowania partii politycznych. Myślę, że wiesz jak to wygląda, więc daruje sobie rozpisywanie. Wracamy do punktu wyjścia - podatnik.

E 7

exp_

Użytkownik
Brudy są wszędzie, jesteś na tyle inteligentny, iż wiesz, że zarówno PiS jak i PO to jedna banda, a polityka to korupcja...
Baqu, zastanawia mnie czemu z takimi poglądami masz zamiar oddać pusty głos. Widać, że wiesz o co chodzi. Mógłbyś przypomnieć dlaczego KNP Cię nie przekonuje?

Doczekamy się od PiS&#39;owców wyjaśnienia dlaczego PiS to partia prawicowa - jak się sami nazywacie? (dacie rade 5 argumentów jak to było w przypadku przeciwnym?)

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
&quot;PiS jest więc prawicowe, gdyż:
- jest konserwatywne światopoglądowo
- stawia na patriotyzm (nie: nacjonalizm)
- za priorytet uznaje wzmacnianie polskiego państwa (w efekcie: narodu)
- w sferze finansów państwa, jeżeli chodzi o dochody, jest umiarkowanie konserwatywno-liberalne (na tyle, na ile pozwala system - jest to zmienna zupełnie pomijana przez mędrców w rodzaju Korwina)
- traktuje rodzinę jako najważniejszą komórkę społeczną
Tyle o PiS.
Jeżeli chodzi o narodowy socjalizm, kto nie czytał - polecam:
http://foxx-news.blogspot.com/2007/12/narodowy-socjalizm-z-punktu-widzenia.html&quot;
To &quot;doczekamy&quot; w Twoim poście to chyba jakiś żart, biorąc pod uwagę, ze pierwszy raz o to pytasz.
PS. Łukaszku kontroluj bajere.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Doczekamy się od PiS&#39;owców wyjaśnienia dlaczego PiS to partia prawicowa - jak się sami nazywacie? (dacie rade 5 argumentów jak to było w przypadku przeciwnym?)
Przecież PiS to partia populistyczna. Ogarnia mnie pusty śmiech jak oni nawołują do merytorycznych debat i przedstawiają niby swój program odnowy (?) Polski. A tak naprawdę bazują na nastrojach społecznych i działają w podobny sposób jak brukowiec: szukają sensacji, krytykują, skupiając się na partii rządzącej...

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Znalezione gdzieś w internecie.

Tak czytam ten temat i generalnie nie miałem nic do partii Korwina, moim znajomi go popierają, ale jak czytam głównego agitatora FB partii KNP to mi się rzygać chcę, nie różni sie niczym od PO, PiS czy lewaków, grunt, żeby do koryta.Co za człowiek...

Wiem jedno - nie zagłosuje na Donka.

E 7

exp_

Użytkownik
- stawia na patriotyzm (nie: nacjonalizm) - za priorytet uznaje wzmacnianie polskiego państwa (w efekcie: narodu)
o tak, szczególnie podpisując Traktat Lizboński
- w sferze finansów państwa, jeżeli chodzi o dochody, jest umiarkowanie konserwatywno-liberalne (na tyle, na ile pozwala system - jest to zmienna zupełnie pomijana przez mędrców w rodzaju Korwina)
Co tam jest liberalnego?
Piękne hasło, a co ono oznacza w rzeczywistość i jak jest realizowane?
To &quot;doczekamy&quot; w Twoim poście to chyba jakiś żart, biorąc pod uwagę, ze pierwszy raz o to pytasz.
Drugi.
Przecież PiS to partia populistyczna. Ogarnia mnie pusty śmiech jak oni nawołują do merytorycznych debat i przedstawiają niby swój program odnowy (?) Polski. A tak naprawdę bazują na nastrojach społecznych i działają w podobny sposób jak brukowiec: szukają sensacji, krytykują, skupiając się na partii rządzącej...
No jasne, śmieszy mnie to że PiS nazywa siebie partią Prawicową, to jakiś ponury żart, ale trzeba dać szanse się wypowiedzieć ;)

art_ 18

art_

Użytkownik
&quot;PiS jest więc prawicowe, gdyż:
- jest konserwatywne światopoglądowo
- stawia na patriotyzm (nie: nacjonalizm)
- za priorytet uznaje wzmacnianie polskiego państwa (w efekcie: narodu)
Nie postarałeś się. Zaznaczone podpunkty, zawierają się w konserwatyzmie.
Czy choćby trochę liberalna gospodarczo? Mam wątpliwości.
Jak można którąkolwiek z obecnie będących w sejmie partii nazywać prawicową po głosowaniu nad ustawą hazardową:?:
:spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom