>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wybory parlamentarne 2011

Status
Zamknięty.
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Nie rozumiem, tak samo jak się dziwię, że na forach kibicowskich ludzie głosują w ankietach na PO, tak samo się dziwię na forach bukmacherskich ... Ta wasza cudowna partia obrała sobie pewne grupy ludzi, aczkolwiek nieliczne, żeby zagrać pod publiczkę i zyskać poparcie, jak to oni walczą z hazardem czy kibolstwem ... A głosując na &quot;mniejsze zło&quot; nigdy się niczego nie zmieni. Szkoda, że im się tego Internetu nie udało cenzurować, może by trochę ludzi się ogarnęło i głosy by stracili.
PO zrobiła ustawę hazardową i niemal nie trzymała jej w lasce marszałkowskiej (chyba rekordowe tempo procesu legislacyjnego), ale wszystkie partie, bez wyjątku ją uchwaliły, żadna się nie sprzeciwiła (jeden poseł wstrzymał się od głosu jeśli mnie pamięć nie myli).

Jedziesz dalej ze swoim językiem, nie przeszkadzaj sobie i agituj dalej, na pewno w taki sposób zbierzecie te podpisy ????.
Widzę, że nerwy niektórym puszczają. To za pewne spowodowane jest tą nerwówką związaną ze zbieraniem podpisów.
&quot;Widzisz drzazgę w oku brata swego, a belki w swoim oku nie widzisz&quot;
zapomnieli że PiS zbiera podpisy in blanco :?:

nigdzie tak nie napisałem, a nawet nie zasugerowałem.

W sumie ta sama liga
tak, ta sama liga: prawdziwa lewica i prawdziwa prawica

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
PO zrobiła ustawę hazardową i niemal nie trzymała jej w lasce marszałkowskiej (chyba rekordowe tempo procesu legislacyjnego), ale wszystkie partie, bez wyjątku ją uchwaliły, żadna się nie sprzeciwiła (jeden poseł wstrzymał się od głosu jeśli mnie pamięć nie myli).
Zgadza się, dlatego w życiu bym nie zagłosował na nikogo z żadnych obecnie partii zasiadających w sejmie ;)
PS przejrzałem stare tematy i w temacie o wyborach z roku 2007 Platforma miała na forum poparcie 54%, na 150 głosujących osób ;) wiem, że teraz w zdecydowanej większości głosowały inne osoby, ale mimo wszystko widać, że wszystko zmierza w dobrą stronę.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
&quot;Widzisz drzazgę w oku brata swego, a belki w swoim oku nie widzisz&quot;
Może nie doczytałeś to najwyżej wkleję jeszcze raz.
nie różni sie niczym od PO, PiS czy lewaków, grunt, żeby do koryta.Co za człowiek...
.I właśnie dlatego tym się nie różnicie niczym od PO, PiS czy SLD.
Dwa razy to samo napisałem aby podkreślić, że obrzucanie się gównem i mówienie o przeszłości aniżeli o przyszłości jest wszechobecne.
Jeśli znasz jakiś cytat/przysłowie dotyczący ignorancji to też możesz wrzucić...

E 7

exp_

Użytkownik
PSS. exp - jesteś studentem ?
Tak
Nie zarzucaj mi przy jednym z cytatów, że to ironia itd. bo jeśli nawet była to bardzo słaba.
Ah, najpierw trzeba ją dobrze zrozumieć.
Ty jesteś obcykany to ciebie zapytam bo nie mogę znaleźć...
.
Dzięki. Tak to jest program, takie krótkie top10. Tu więcej info http://www.nowaprawica.org.pl/info/dokumenty-np/program-kongresu-nowej-prawicy
Program jest krótki, bo taki ma być - im mniej państwa w państwie, tym oczywiście lepiej dla obywateli.

aerts 78

aerts

Użytkownik
To sokoro tak to mógłby ktoś wkleić cały program... bo nie mogłem wcześniej znaleźć
Są to wytyczne, ale nazwane programem. Te punkty nie zawierają wszystkich postulatów, ale zawierają propozycje zmian.
W linku exp_a jest to bardziej uszczegółowione.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Lukbor..to jest Fabik..już kiedyś mu to tłumaczyłem, ale on tego nie jest w stanie pojąć. Wyszukuje w necie hasła, których znaczenia sam nie zna i wkleja tutaj, dodatkowo się ośmieszając. O ile Adirave jest jeszcze gościem, z którym można wymienić poglądy i polemizować, to Fabik bazuje niestety tylko na wklejaniu linków ze zdaniem innych ludzi. Ciągle tylko widzimy odnośniki lub odesłania do Ziemkiewicza, do Łysiaka czy Kłykciaka. Gdy ktoś odpisze, Fabika z reguły nie ma, bo musi przelecieć cały internet, żeby znaleźć jakaś publikację jednego czy drugiego Pana. Sam nie odpowie, bo nie wie co.
Który to już Twój post o mnie ?
Jak lewicowy Palikot, to dla Ciebie ta sama liga, można więc śmiało powiedzieć, że PO i ich afery, SLD i ich &quot;geje&quot; to ta sama liga co PiS?Potwierdź to nie będzie wątpliwości, chyba niektórzy takie mają.
Oczywiście mówiłem o poparciu jakie mają partie obu satyryków o których mówimy, nie denerwuj się.
Pracujesz, masz swoją firme ?

E 7

exp_

Użytkownik
PS przejrzałem stare tematy i w temacie o wyborach z roku 2007 Platforma miała na forum poparcie 54%, na 150 głosujących osób wiem, że teraz w zdecydowanej większości głosowały inne osoby, ale mimo wszystko widać, że wszystko zmierza w dobrą stronę.
Trafne spostrzeżenie! Masa osób się przejechała na PO, przychodzili jako &#39;liberałowie&#39; żeby podnieść VAT, i biurokracje do 600 000 czy ile tam obecnie jest.

Nie pracuje na etacie, dlatego wiem na jakim poziomie jest biurokracje w Polsce!

aerts 78

aerts

Użytkownik
Który to już Twój post o mnie ?

Oczywiście mówiłem o poparciu jakie mają partie obu satyryków o których mówimy, nie denerwuj się.

Ja również o tym samym napisałem, więc gdzie tutaj nerwy?Jest to oczywista analogia, PO i PiS to bardzo podobny twór a ich członkowie zmieniają się miejscami i nazwami od 20 lat.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Jeśli znasz jakiś cytat/przysłowie dotyczący ignorancji to też możesz wrzucić...
nawet dwa

pierwszy dotyczy twojego zachowania

&quot;Nie rozumiesz o co im chodzi? Powiedz im, że to oni nie rozumieją&quot; [Zbigniew Hołdys?]

drugi odnoszący się już ściśle do tematu wyborów a raczej aktualnej sceny politycznej

&quot;Przechodząc z PiS do PO nie musiałem zmieniać poglądów&quot;[Antoni Mężydło]

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
ok.
Maćku na kogo zagłosujesz w wyborach ?
nie na PO
---------
narrator:
Na twarzy Fabika10 pojawia się rumieniec wstydu, teraz przypomina on sobie jak marnie próbował prowokować i dyksredytować towarzysza Maćka poprzez łączenie go z PO i tubami propagandowymi tejże partii

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Ależ Maćku, wiedza na kogo nie zagłosujesz wcale mi nie pomaga.
Poza tym nie dziw się, że łącze Cie z PO, skoro czytasz Wprost, jarasz sie Lisem i popierasz walke Donka z kibolstwem, sorry.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Poza tym nie dziw się, że łącze Cie z PO, skoro czytasz Wprost, jarasz sie Lisem i popierasz walke Donka z kibolstwem, sorry.
Wprost można czytać choćby po to, by mieć szersze horyzonty, spojrzenie na sprawy, znać zdanie innej strony etc. Nikt się nie zamyka na Ziemkiewicza lub Łysiaka, wybierając sobie te fragmenty, które pasują do jego koncepcji, a pomijając te, które nie pasują.

aerts 78

aerts

Użytkownik
A mi się wydaje, że kto nie z wami ten z PO, jeżeli tak nie uważasz popraw mnie.Dla Ciebie istnieją tylko 2 partie, wpisujesz się więc po części w wizję telewizji, których tak nienawidzisz.
A Jarek nie walczyłby z kibolstwem, zawsze przecież popierał kibiców, e sory zapomniałem zaczął popierać jak Thusk walczył już z kibicami, tutaj wypadałoby spytać czy nie jest to populizm?
Może się mylę-popraw.
Poleć mi kilka tytułów niezależnych od PO albo PiS widzę, że jesteś w tym obeznany, &quot;kto za kim pisuje&quot;.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Są obecnie dwie partie na które zwracam uwagę, bo tylko te dwie mają szanse na triumf w wyborach - w moim realnym świecie. Wiec zazwyczaj tylko na nie zwracam uwage, nie sadze, by było w tym coś złego. Gdy Kaczor rzadził kibolstwu nic złego sie nie działo, więc myślę, że byli mu po prostu obojętni. Wiesz przecież, że Korwin równiez po meczu w Bydgoszczy zabrał głos, raczej nie w celu podzielenia sie swoja opinia. Więc nie, zachowanie PiS&#39;u to nie był populizm.

aerts 78

aerts

Użytkownik
Ok, to powiedz mi, jak moge traktowac poważnie partie która co wybory ma 2% ? serio pytam.
Odpowiadam serio-ilość nie jest wykładnikiem jakości, co z resztą widać po kilku ostatnich wyborach &quot;większości&quot;.
Dodatkowo ja nie ulegam &quot;owczemu pędowi&quot; uważam, że indywidualizm jest pozytywna cechą, Ty uważasz odwrotnie ale to Twoja sprawa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom