macieqleo
Użytkownik
PO zrobiła ustawę hazardową i niemal nie trzymała jej w lasce marszałkowskiej (chyba rekordowe tempo procesu legislacyjnego), ale wszystkie partie, bez wyjątku ją uchwaliły, żadna się nie sprzeciwiła (jeden poseł wstrzymał się od głosu jeśli mnie pamięć nie myli).Nie rozumiem, tak samo jak się dziwię, że na forach kibicowskich ludzie głosują w ankietach na PO, tak samo się dziwię na forach bukmacherskich ... Ta wasza cudowna partia obrała sobie pewne grupy ludzi, aczkolwiek nieliczne, żeby zagrać pod publiczkę i zyskać poparcie, jak to oni walczą z hazardem czy kibolstwem ... A głosując na "mniejsze zło" nigdy się niczego nie zmieni. Szkoda, że im się tego Internetu nie udało cenzurować, może by trochę ludzi się ogarnęło i głosy by stracili.
Jedziesz dalej ze swoim językiem, nie przeszkadzaj sobie i agituj dalej, na pewno w taki sposób zbierzecie te podpisy ????.
Widzę, że nerwy niektórym puszczają. To za pewne spowodowane jest tą nerwówką związaną ze zbieraniem podpisów.
"Widzisz drzazgę w oku brata swego, a belki w swoim oku nie widzisz"http://wpolityce.pl/artykuly/13517-z-kampanijnego-frontu-nie-jest-dobrze-zbiorka-podpisow-jest-nadal-niezadowalajaca-i-widmo-ich-niezebrania-stoi-u-bram
Więc nie prowokujemy MARNIE, tylko ruszamy po podpisy, tak ?
zapomnieli że PiS zbiera podpisy in blanco :?:
tak, ta sama liga: prawdziwa lewica i prawdziwa prawicanigdzie tak nie napisałem, a nawet nie zasugerowałem.
W sumie ta sama liga