Może chodziło mu o odpowiedź jakiej udzieliła Minister Zdrowia Ewa Kopacz (pytanie, dlaczego są takie kolejki do lekarzy)zbyt ogólnie..nie wiadomo o czym mówisz..polityka zdrowotna Ci się podoba? To ciekawe, bo to jeden z większych syfów w tym kraju
Spakuj książki lepiej do szkoły.Ja chyba zaglosuje na PiS bo to jedyna partia ktora moze wygrac z Paltforma, ktorych pogladow nie lubie, a poglady PiS-u sa mi nawet bliskie
Ja nazwiskami nie chciałem sypać i lepiej byłoby dla zwolenników PiSu, bym nie zaczął. A głosuję właśnie ze względu na Sikorskiego - NIKT nie odbierze mu tego, co ma - wykształcenia i obycia w środowisku międzynarodowym, którym bije na głowę wszystkich innych razem wziętych.Pokazał to Bronek przy Sarkozym, Merkel.... czy np. Radzio Sikorski... hahaha, ty jesteś z PO??/
ŚMIAĆ SIĘ CHCE JAK SIĘ CZYTA WAS.
Krzysztof - Twoje poglądy ja już znam z poprzednich tematów i tutaj naprawdę nie mam ochoty na dyskusję.Może chodziło mu o odpowiedź jakiej udzieliła Minister Zdrowia Ewa Kopacz (pytanie, dlaczego są takie kolejki do lekarzy)
"Bo pacjenci mają zbyt duży i szeroki wachlarz usług i nie mogą się zdecydować"
i dlatego szkoda, że jest w PO, marnuje się tam. Nikt mu nie weźmie tego co ma za granicą, ale niech nie komentuje już więcej tego co dzieje się u nas, wewnątrz kraju.a nazwiskami nie chciałem sypać i lepiej byłoby dla zwolenników PiSu, bym nie zaczął. A głosuję właśnie ze względu na Sikorskiego - NIKT nie odbierze mu tego, co ma - wykształcenia i obycia w środowisku międzynarodowym, którym bije na głowę wszystkich innych razem wziętych.
Aczkolwiek brak konkretów w kwestiach gospodarczych może nie wyjść na dobre ogółowi społeczeństwa, Tobie, mnie i każdemu innemu na tym forum. Ale podzielam opinię, że głosuje się za partią, której poglądy odpowiadają Tobie pod kątem Twojego życia, a nie tego, czy na drugim końcu Polski ktoś będzie się zapładniał in vitro.Jestem gorącym zwolennikiem głosowania pod siebie, a nie pod poglądy. Jeśli nie planujesz zapładniać się in vitro w najbliższym czasie, to co cię obchodzi ta kwestia - z takiego wychodzę założenia we wszystkich sprawach.
Glosujesz ze wzgledu na to , że wykształcony? Co z tego? Jesli on daje sie sprowokować kibolom , których nazywa łysymi pałami to jak on negocjuje ważne sprawy dla kraju?A głosuję właśnie ze względu na Sikorskiego - NIKT nie odbierze mu tego, co ma - wykształcenia i obycia w środowisku międzynarodowym, którym bije na głowę wszystkich innych razem wziętych.
Sorki, jestem zwolennikiem PISU, ale nie jestem radykałem. W wielu kwestiach się z programem PISu nie zgadzam - np PIS mówi nie finansowaniu IN VITRO, a ja mówię, że tak - skoro ludzie pragną dziecka i nie mogą z różnych powodów to należy im pomóc.Krzysztof - Twoje poglądy ja już znam z poprzednich tematów i tutaj naprawdę nie mam ochoty na dyskusję. Polityka zdrowotna - oddłużanie szpitali, kroki ku prywatyzacji niebędące prywatyzacją. Krótko mówiąc - postawienie na jakość, a nie ilość. Jasne, że zmienia się powoli, ale tam, gdzie ja się z tym stykam od kilku lat widać niewyobrażalny postęp.
Stary tą wypowiedzią niszczysz system :!:Ja nazwiskami nie chciałem sypać i lepiej byłoby dla zwolenników PiSu, bym nie zaczął. A głosuję właśnie ze względu na Sikorskiego - NIKT nie odbierze mu tego, co ma - wykształcenia i obycia w środowisku międzynarodowym, którym bije na głowę wszystkich innych razem wziętych.
A mieszkasz w Polsce aktualnie?Ja nazwiskami nie chciałem sypać i lepiej byłoby dla zwolenników PiSu, bym nie zaczął. A głosuję właśnie ze względu na Sikorskiego - NIKT nie odbierze mu tego, co ma - wykształcenia i obycia w środowisku międzynarodowym, którym bije na głowę wszystkich innych razem wziętych.
Zapytuję Prezesa Kaczyńskiego, czy zgadza się z GPol, że TU-154 został zestrzelony i jakie kroki proponuje wobec Rosji.
Najmocniejsza scena w 1920 Bitwa Warszawska: Piłsudski dowodzi wojną a grupa prawdziwych patriotów oskarża go o zdradę.
Zamach musiał być
Krewcy sojusznicy PiSu pokazali co potrafią także u nas w Bydgoszczy
W Białymstoku PiS ze skrajną prawicą na granicy przemocy. Ciekawe, że to tu ktoś bezcześci pomniki i dokucza mniejszościom.
Przecież ten człowiek jest niedorozwinięty, albo taki głupi mimo swojego jak to napisałeś wykształcenia.W Białymstoku bojówki kiboli skandujące za PiSem. Myślałem, że w tych wyborach chodzi o 300 mld. A chodzi o to, czy rządzić mają łyse pały.
a ponieważ od in vitro do aborcji w pewnym sensie bardzo blisko to za aborcją też jesteś?Sorki, jestem zwolennikiem PISU, ale nie jestem radykałem. W wielu kwestiach się z programem PISu nie zgadzam - np PIS mówi nie finansowaniu IN VITRO, a ja mówię, że tak - skoro ludzie pragną dziecka i nie mogą z różnych powodów to należy im pomóc.
oglądałem 15 minutowy fragment konferencji VincentaNiezłe jaja w Sejmie. Grzegorz "słodko pierdzę" Napieralski srając ze strachu na wieść o niekorzystnych sondażach postanowił wyzwać na pojedynek Jana Vincenta Rostowskiego. Tonący brzytwy się chwyta (Napieralski). SLD za rządów Grześka jest tak marne, że jeśli nie twardy elektorat, to pewnie nie załapaliby się na następną kadencję.
W moim odczuciu aborcja jest potrzebna i w obecnym kształcie jest ustawa ok. Jeżeli ktoś chce wyskrobać dziecko dla swojego widzi mi się to jest jego sprawa i lekarz ponosi świadomość moralną i karną.a ponieważ od in vitro do aborcji w pewnym sensie bardzo blisko to za aborcją też jesteś? i głosujesz na PiS?
i tu i tu giną zarodki, myślałem że to oczywisteW jakim sensie niedaleko jest od in vitro do aborcji?
ja też jestem zadowolony z obecnej ustawy o aborcji, ale dziwi mnie co innego, a mianowicie:W moim odczuciu aborcja jest potrzebna i w obecnym kształcie jest ustawa ok. Jeżeli ktoś chce wyskrobać dziecko dla swojego widzi mi się to jest jego sprawa i lekarz ponosi świadomość moralną i karną.
Troszkę się zagalopowałeś, bo układ z Schengen dotyczy tylko i wyłącznie większości krajów europejskich.Tutaj jakby był ktoś z jajami i postawił twardo sprawę - ok wizy dla nas to dla was też, za brak wizy deportacja, kara 5 tys $ i zakaz wstępu do Polski (pomimo bycia w Shengen) i raz dwa by judki z USA rozwikłali ten problem.
W zupełności się zgadzam, ale po pierwsze - nie głosuję na jego wykształcenie, tylko to, w czym się ono przydaje. Moim zdaniem to właściwy człowiek na właściwym miejscu i już.Stary tą wypowiedzią niszczysz system :!:
Dam ci 2 przykłady:
1)Możesz być wykształconym yntelygentem i być totalną kanalią człowiekiem nie do życia, który tylko myśli o sobie.
2) Możesz być po zawodówce, mieć racjonalne podejście do wielu rzeczy o których taki yntelygent nie wie i być super człowiekiem.
To najważniejsza sprawa w całej polityce międzynarodowej, szeroko rozumianej.i teraz wraca w glorii chwały, że ma układy i wpływy.
Nie rozliczę, bo KOMPLETNIE mnie te dwie sprawy nie interesują. Krzyczysz, jak to zwolennicy PO dali się omamić mediom, a sam zwracasz uwagę na sprawy, które Ciebie nic a nic nie dotyczą (prawdopodobnie). In vitro, aborcja, eutanazja, Litwa - nie zwróciłbyś na to najmniejszej uwagi, gdyby nie media.Rozlicz go z 2 rzeczy:
1) Zniesienie wiz do USA - obiecywał to pokemonek i co :?:
2) Kwestia nazwisk i zaniedbania polityki z Litwinami - teraz jesteśmy tam dyskryminowani. Radek mówi, że jest OK - pojedź do Wilna i eksponuj to, że jesteś Polakiem - życzę Ci powodzenia.
proszę o konkrety kolejny razPolityka zdrowotna - oddłużanie szpitali, kroki ku prywatyzacji niebędące prywatyzacją. Krótko mówiąc - postawienie na jakość, a nie ilość. Jasne, że zmienia się powoli, ale tam, gdzie ja się z tym stykam od kilku lat widać niewyobrażalny postęp.
A że gospodarcze kwestie niekonkretnie - ja nikogo nie chcę namawiać, by głosowali na PO. Podobnie jak w przypadku tych szpitali - w sferze, w której ja się na co dzień obracam, a która należy do szeroko pojętych zagadnień gospodarczych, polityka PO spisuje się bez zarzutu.
http://www.msz.gov.pl/Expos%C3%A9,2011,41979.htmla jakie sprawy Cię obchodzą z polityki międzynarodowej w których to Sikorski się wykazał?
To nic wielkiego. Idę dzisiaj do lekarza. Nie prywatnie. Jestem super zadowolony z jego opieki.proszę o konkrety kolejny raz