Jak PiS mógłby polepszyć warunki życia takich ludzi ? W życiu trzeba się uczyć,
No to może mi powiesz kto wprowadził płatny II kierunek studiów ? - Pewnie złe Pisiory
Sam Palikot mówi, dzisiaj brakuje nam inżynierów, a kto studiuje filozofię, pedagogikę musi płacić, bo tych absolwentów jest za dużo.
Tutaj gość mi przypadł go gustu.
II sprawa - może powiesz mi kto w 2007 roku obiecywał:
"Wszystkie obwodnice i autostrady będą bezpłatne :!: " - a dzisiaj mówi, kij wam w szprychy debile wykiwaliśmy was i jest bueno ????
A mnie poraża że PiS może wygrać
wybory.
Masz jakieś lewe interesy ???? ? Czyżby 2 mln łapówki poszło na jakąś cichą niekorzystną prywatyzację ???? ?
Właśnie największym sukcesem propagandy PO jest obwinianie za 4 lata rządów partii pod tytułem PIS.
Ludzie czy jesteście tak naiwni :?:
Geobbels powiedział : "Kłamstwo powtarzane 100x staje się prawdą"
Jak ma zaistnieć taki człowiek jak JKM czy inna partia skoro upolitycznione media nie dają im dojść do głosu :?:
Podobał mi się telefon do "Szkła kontaktowego" pewnego Pana z Lublina - 100% prawdy. (odnośnie manipulacji i oszustwa sondażowego)
Wam media wmawiają PO jest cacy, buduje, remontuje, kraj się rozwija, spokój z sąsiadami. PIS to ble bo Kaczyński walczy o zwykłych ludzi, twardo uderza pięścią w stół jeżeli chodzi o ważne sprawy i jest psychol.
JKM i Palikot to debile bo mają radykalne metody ograniczenia wydatków budżetowych. (NP komputeryzacja ZUSU, wycofanie wojsk z Afganistanu).
Ja apeluję o jedno - o dojrzałość polityczną i łączenie faktów.
Tak jestem anty PO - najgorsza partia w historii Polski, wyłączcie media mainstreamowe
WŁĄCZCIE MYŚLENIE :!:
A teksty typu : Głosuję na PO, bo Kaczyński to psychol - to gratuluję poczucia relatywizmu i sytuacji w Polsce ????