>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

wybory parlamentarne 2011

Status
Zamknięty.
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Podbijam pytanie kolegi, ja znalazłem tylko pierwszą część.
Tak już na marginesie, trochę szkoda, że taka partyzantka ta debata bo zapowiada się na dość fajną dyskusję a sama organizacja pozostawiała dużo do życzenia.Trochę szkoda, że poważniejsze media się tym nie zainteresowały bo jakby nie było to jakieś postaci sceny politycznej to są...

L 209

lukbor10

Użytkownik
nie moge edytować powyższego.
Qozi ????
Zreszta Palikot mówi jak próbował wejsc sam i z JKM do studia PIS-u czy PO...Obejrzyj sobie bodajże w 12 części.
Oni ich nie pokażą, panicznie sie boją...

brylant 66

brylant

Użytkownik
niekoniecznie, moze byc palikot też

bajki? on w przeciwienstwie do tuska nie obiecuje drugiej irlandii, jak pawlak nie obiecuje drugiej californii czy jak wałęsa drugiej japonii, on obiecuje tylko normalne panstwo, ze wam sie nie znudzily rzady bandy idiotow?

e/ skoro bajki to dlaczego media i konkurenci sie go boją? np odmawiając debaty? hmm

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Palikot zapowiadał złożenie pozwu przeciw perfidnemu kłamstwu Tuska. (że będzie debatował z każdym)
Nie mogę znaleźć nigdzie informacji, czy sprawa jest już w sądzie? Miała być dzisiaj.

art_ 18

art_

Użytkownik
Nie wiem czemu na tym forum jest tyle ludzi którzy wierzą w bajki.
Powiedział wyborca PO.
Widzisz, z moje perspektywy to głosowanie na PO jest albo przejawem naiwności albo przejawem ignorancji. Zresztą jestem pewien że podobnego zdania są nie tylko wyborcy KNP.

brylant 66

brylant

Użytkownik
Powiedział wyborca PO.

Widzisz, z moje perspektywy to głosowanie na PO jest albo przejawem naiwności albo przejawem ignorancji. Zresztą jestem pewien że podobnego zdania są nie tylko wyborcy KNP.
Mam nadzieje ze tych ludzi jest coraz wiecej, ciekawe co by sie zmieniło jakby wszystkich posłow PO przenies do PiSu i odwrotnie,moim zdaniem nic.

Głosowanie nie tylko na PO jest przejawem ignorancji politycznej ale także głosowanie na kogokolwiek z sejmowego kwartetu. Nie ma zadnych zmian, po co to dalej ciagnac.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Zdecydowanie Prawo i Sprawiedliwość. Od momentu kiedy zacząłem się interesować polityką zawsze trzymałem za partią braci Kaczyńskich. Nie patrzę na postaci w partii, patrze na program a program Prawa i Sprawiedliwości ewidentnie jest skierowany do ludzi średnio zamożnych a ja właśnie należę do tej grupy. PO w moim mniemaniu zapomina o ludziach którzy ledwie wiążą koniec z końcem. Jesteśmy biednym krajem patrząc w Europie a skoro tak jest to nie może być tak że szanowny pan Durczok aka &#39;u****** stół&#39; zarabia 120 tysięcy złotych na miesiąc. A ludzie którzy pracują ciężko przez 8h nie zarobią nawet 2k złotych, już nie wspomnę ze są osoby w małych miejscowościach gdzie nie zarabiają nawet 1000 złotych. Ja nie żądam aby ludzie pokroju Durczoka zarabiali po 2złotych. Ale nie może być różnica x120 czy x60 względem tak wielu ludzi. A takich stanowisk jest wiele i w większości Ci ludzie zajmują po znajomościach te stanowiska. Mam dość POkemonów i wariatów pokroju Korwina czy Palikota. I mówienie do mnie że dwójce ostatnim nie dano szansy do mnie nie trafia. Bo według mnie dzięki Bogu że ludzie im nie dali jeszcze szansy i oby nigdy im nie dali. Bo wtedy to będzie dramat.

brylant 66

brylant

Użytkownik
Nie patrzę na postaci w partii, patrze na program
Ja patrze w przeciwienistwie do ciebie i na ludzi i na program. Na czele pisu stoi człowiek psychicznie chory (jezeli tak nie jest to niech sie przebada i niech udowodni). A program w stylu :&#39;&#39; bedzie sprawiedliwie, by żyło sie lepiej&#39;&#39; to smiech na sali, zero konkretów, ZERO.

Jezeli chodzi o palikota i korwina to jestes troche hipokrytą, bo wlasnie janusz korwin mikke chciał zredukowac pensje posłów do zera, powtarzam- do zera. (mieliby dostawac tylko diety), mowisz ze jestes srednio zamozny, pewnie to co cie wkurza to placenie podatków np. dochodowego ktory korwin mikke chce zlikwidowac, moze wkurzaja cie także budynki zusu w kazdym miescie (mnie bardzo) ktore z kolei Janusz Palikot chce pozamykac (nie wszystkie- to jasne) i połączyc je razem z krusem oraz dac wszystkim równą stawke, bo dlaczego rolas ma płacic mniejszą skladke niz ja, ot co. Masz tu na koniec:

&#39;&#39;Zastanawia mnie jedno:

polską od 89 rządzą lewacy, przepotwarzeni komuniści. Co Ci dali, że nadal popierasz tą bandę czworga, bandę świń co pcha się do koryta?

No tak, dali nam wiele m.in. 80 tys. zł zadłużenia na głowę ( z zobowiązaniami emerytalnymi), podatki wynoszące w sumie 83% dochodów pracowników itp.

Dasz się znowu nabrać populistycznym hasełkom, czy w końcu zagłosujesz na jedyną ideową partię jaką jest kongres Nowej Prawicy Janusza Korwina Mikke?

Nie zmieniaj świń, zabierz koryto!&#39;&#39;

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
@Ricky
To trochę takie gadanie biednych ludzi. Wiadomo, że nie do każdego los musi się uśmiechać, ale pracą możesz dużo osiągnąć. Jestem zdania, że każdy z nas jest kowalem własnego losu i jeśli człowiek czegoś bardzo chce to w końcu to osiągnie. Jak PiS mógłby polepszyć warunki życia takich ludzi ? W życiu trzeba się uczyć, pracować a cel się w końcu osiągnie. Przytoczyłeś przykład Durczoka, a z tego co wiem to właśnie on może być przykładem takiego człowieka który piął się po drabinie kariery. Zaczynał od pracy w katowickim radiu, przeszedł też walkę z rakiem. Żeby nie było że OT. Sam jeszcze się waham na kogo oddać głos. Zdecyduję się chyba jednak na KNP. Podoba mi się to by to właśnie człowiek był kowalem własnego losu, a państwo jak najmniej ingerowało w nasze życie. Na pewno nie wygrają wyborów, ale ja jakoś nie myślę w aspektach &quot;Nie głosuję na nich bo i tak nie wygrają, a nie chce żeby wygrało PO to zagłosuje na PIS&quot;. Głosuję tak jak podpowiada mi rozum.

brylant 66

brylant

Użytkownik
@Ricky Na pewno nie wygrają wyborów, ale ja jakoś nie myślę w aspektach &quot;Nie głosuję na nich bo i tak nie wygrają, a nie chce żeby wygrało PO to zagłosuje na PIS&quot;. Głosuję tak jak podpowiada mi rozum.
Nie chodzi o wygrana, wystarczy, ze wejda do sejmu, tv zacznie ich w koncu pokazywac, a nie tak jak teraz ze korwinowi dali 27 minut czasu antenowego, smiech na sali, jedno mnie ciekawi, dlaczego media nie chca zmian, rozumiem tvp, ale tvn? wtf?

aerts 78

aerts

Użytkownik
120 tysięcy złotych na miesiąc. A ludzie którzy pracują ciężko przez 8h nie zarobią nawet 2k złotych, już nie wspomnę ze są osoby w małych miejscowościach gdzie nie zarabiają nawet 1000 złotych. Ja nie żądam aby ludzie pokroju Durczoka zarabiali po 2złotych. Ale nie może być różnica x120 czy x60 względem tak wielu ludzi.
Socjalizm ciągle żywy! Każdy kto ma więcej ode mnie powinien wisieć, albo przynajmniej oddać mi połowę!
Czyli kolega uważa, że jeżeli J.Kaczyński dojdzie do władzy zrówna wszystkim wypłaty, albo przynajmniej wprowadzi górne granice zarobków? Tak właśnie myślałem, że tak wygląda ten gospodarczy plan PiS-u.

brylant 66

brylant

Użytkownik
Ludzie mowią: &#39;&#39; Ja nie mam, to dlaczego inni mają mieć&#39;&#39;, a jest tak:

&#39;&#39; ja nie mam, ale za bardzo to mi sie robic nie chce, a inni kradna i mają&#39;&#39;

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Może napiszę tak, głosuję na PO jedynie dlatego że nie chcę żeby wybory wygrał PiS, normalnie głosowałbym na Palikota, ale z racji tego że PiS ma duże poparcie trzeba głosować na PO.

brylant 66

brylant

Użytkownik
e/ up: nie rob tego, kolego, sondaze w tv publicznej i tvn są przekłamane, oddaj swoj głos na palikoto, zobaczysz, bedzie dobrze, jak nie wroce na to forum i Cie przeprosze

Efekt był taki, że o 20gr spadła cena benzyny - mało :?:
mało, nie raz dostawałem kupon rabatowy na shellu dzieki czemu mialem 15 gr. na litrze taniej. tankujac za 200 zł zaplaciłem 194zł ????

powiecie ze dla tych co jezdza tirami itd to duzo, i sro pierdoto, ale mowimy tutaj o przeciatnych obywatelach

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom