krzysztof1985
Użytkownik
Ma ktoś link do debaty Korwin vs Palikot, na youtube znalazłem niestety końcówkę samą (rundy 9-12).
Może JKM? ???? Nie wiem czemu na tym forum jest tyle ludzi którzy wierzą w bajki.Głosujcie na kogo chcecie byle nie na bande czworga.
Ludzie!! Dajcie szanse komu innemu, proszę!!
Powiedział wyborca PO.Nie wiem czemu na tym forum jest tyle ludzi którzy wierzą w bajki.
Mam nadzieje ze tych ludzi jest coraz wiecej, ciekawe co by sie zmieniło jakby wszystkich posłow PO przenies do PiSu i odwrotnie,moim zdaniem nic.Powiedział wyborca PO.
Widzisz, z moje perspektywy to głosowanie na PO jest albo przejawem naiwności albo przejawem ignorancji. Zresztą jestem pewien że podobnego zdania są nie tylko wyborcy KNP.
Odezwał się leming wierzący w hasła by żyło się lepiej wszystkimMoże JKM? ???? Nie wiem czemu na tym forum jest tyle ludzi którzy wierzą w bajki.
Ja patrze w przeciwienistwie do ciebie i na ludzi i na program. Na czele pisu stoi człowiek psychicznie chory (jezeli tak nie jest to niech sie przebada i niech udowodni). A program w stylu :'' bedzie sprawiedliwie, by żyło sie lepiej'' to smiech na sali, zero konkretów, ZERO.Nie patrzę na postaci w partii, patrze na program
Nie chodzi o wygrana, wystarczy, ze wejda do sejmu, tv zacznie ich w koncu pokazywac, a nie tak jak teraz ze korwinowi dali 27 minut czasu antenowego, smiech na sali, jedno mnie ciekawi, dlaczego media nie chca zmian, rozumiem tvp, ale tvn? wtf?@Ricky Na pewno nie wygrają wyborów, ale ja jakoś nie myślę w aspektach "Nie głosuję na nich bo i tak nie wygrają, a nie chce żeby wygrało PO to zagłosuje na PIS". Głosuję tak jak podpowiada mi rozum.
Socjalizm ciągle żywy! Każdy kto ma więcej ode mnie powinien wisieć, albo przynajmniej oddać mi połowę!120 tysięcy złotych na miesiąc. A ludzie którzy pracują ciężko przez 8h nie zarobią nawet 2k złotych, już nie wspomnę ze są osoby w małych miejscowościach gdzie nie zarabiają nawet 1000 złotych. Ja nie żądam aby ludzie pokroju Durczoka zarabiali po 2złotych. Ale nie może być różnica x120 czy x60 względem tak wielu ludzi.
mało, nie raz dostawałem kupon rabatowy na shellu dzieki czemu mialem 15 gr. na litrze taniej. tankujac za 200 zł zaplaciłem 194zł ????Efekt był taki, że o 20gr spadła cena benzyny - mało :?: