Sorki za lekki
off topic
lukascash - weź trochę na luz, to że głosowałem i mam poglądy prawicowe nie oznacza, że jestem psychokatolem.
A w gwoli ścisłości - Krzysztof skończył technikum ekonomiczne z wyróżnieniem i był laureatem olimpiady ekonomicznej i tylko, że jego tatuś i mamusia nie są i nie byli w SB/UB i nie mają wysokich uposażeń nie poszedł na UJ czy gdzieś indziej (względy finansowe), więc jeżeli jeszcze raz wyjedziesz z takim tekstem, że to Ty mnie oświeciłeś to wiedz, że jesteś głęboko w błędzie :!:
Pojęcie o ekonomii, finansach mam i to całkiem dobre i wiem jakie należy podjąć działania, z Orbana też szydzono wyzywano i lżono, zachód i media prały mózg Węgrom równo, że to zamach na kapitalizm i co mamy, te same firmy inwestują w Węgry bo nagle "psychopata" posłuchał co jest dobre dla Węgrów i ich gospodarki a nie dla masonerii.
Także
lukascash - take it easy :!:
A hasło JKM które powtarzasz jest nudne (że od 20 lat ta sama banda czworga rządzi) , PIS (dawne PC) rządziło ale nagle wielki i waleczny Kibol Donek podniósł się bo by wyszło, że jest "komuchem" i wielkim liberałem wojownikiem o wolność kiboli i zrobiono nocną zmianę - czy to było złe :?: PPotem ten sam trend znów nastał i znów żydokomuna podnieciła bunt w narodzie wyprała mózgi, że nagle byznesmenów wielkich będą rozliczać i ludzi władzy.
Polecam Ci wypowiedź Nigela Farage'a nt "wolności" słowa i walki o demokrację, zmasakrował swoją wypowiedzią Tuskiniuniunia, że aż zrobił minę jak golum.