Początkowo byłem bardzo zadowolony z ich pracy, wypłaty na konto bankowe w miarę szybko do czasu.... Wszystkie wypłaty robiłem na konto bankowe, ostatnio chciałem wypłacić kasę na konto MB(od razu zaznaczam, że z konta MB robiłem wpłaty na konto Tobet), mija kilka dni i dostaję informację, ze moje polecenie wypłaty z konta Tobet na MB odrzucono. Zaczyna się wymiana wiadomości z suportem angielskim, głupio się tłumaczą, iż nie wypłacą mi pieniędzy na konto MB, bo wcześniej wypłacałem na konto bankowe. Bardzo źle mi się z nimi rozmawia, pieniędzy do dzisiaj nie mam, kolejna próba przelewu na MB nadal nie została zatwierdzona, pomimo tego, iż dla świętego spokoju skasowałem z form wypłaty konto bankowe i zostało tylko MB. Nie wspominam już o tym, iż nigdzie w ich regulaminie nie pisze, ze mogę tylko w jeden sposób wypłacać środki-można przecież na własne imienne konto bankowe i na MB pod warunkiem, że się wcześniej wpłacało z niego kasę do Tobet, a przy wypłacie to moja sprawa gdzie w konkretnej sytuacji chce mieć wypłacone pieniądze MB czy konto bankowe. Czekam na dalszy rozwój sytuacji, ale ogólnie mocno się zawiodłem i jak ich sobie wcześniej chwaliłem tak teraz nikomu nie polecam i odradzam granie u tego buka.