Chciałem pochwalić tego buka za wypłatę. Według tego co jest napisane to realizują wypłaty od godziny 9 do 17, ja wypłaciłem pieniądze o godzinie 21:00, około pół godziny później były już u mnie.
Witam, mam takie pytanie, mianowicie chce zrobić przelew online z mojego konta BZWBK...
A tam mam wpisać ulica, miejscowość i kod pocztowy tego "tobetu", pierwszy raz robie taki przelew, bo kartą nie moge neistety...co czynić
Witam. Mam pytanie odnosnie obrotu ???? W regulaminie pisze, że aby wyplacic pieniazki musze obrocic kwote 3 razy stawiajac treble po kursie ogolnym nie mniejszym niz 1,8. Czy to oznacza ze jak gram single i duble po kursach ~`2,0 nie wlicza mi sie to obrotu ?
To komplikuje mi wszystko ???? Jeszcze jedno pytanie... Czy to musza byc treble czy moga byc np 4 spotkania skladajace sie na ogolny kurs 1,8 ( zakladajac tak jak w regulaminie iz kazde zdarzenie musi miec minumum 1,10 ).
Nie wiem za bardzo co jest grane mam nadzieje że ktoś mnie oświeci:
próbowałem przelać pieniądze z Banku Zachodniego sposobem P24 (przelewy24) ale na wyświetlającej się liście banków spośród których trzeba wybrać swój w ogóle nie było BZWBK. I nie wiem czy zachodni już z tą firmą nie współpracuje czy jakiś błąd czy co..
Pozdrawiam
Witam!
Mam pytanie o wypłaty w Tobecie.
Jakie warunki muszę spełnić i czy wogóle jakieś są przy pierwszej wypłacie kasy... gram od 2 tygodni, więc jeślibym chciał to mogę już jakąś sumkę wypłacić?