>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wpłaty/ Wypłaty pieniędzy

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie mam najświeższych informacji ale ostatnio gdy przelewałem było już ok.
To są raczej wyjątkowe sytuacje a nie norma.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Chciałem pochwalić tego buka za wypłatę. Według tego co jest napisane to realizują wypłaty od godziny 9 do 17, ja wypłaciłem pieniądze o godzinie 21:00, około pół godziny później były już u mnie.

S 0

spike90

Użytkownik
Witam, mam takie pytanie, mianowicie chce zrobić przelew online z mojego konta BZWBK...
A tam mam wpisać ulica, miejscowość i kod pocztowy tego &quot;tobetu&quot;, pierwszy raz robie taki przelew, bo kartą nie moge neistety...co czynić

K 54

korn85

Użytkownik
Witam. Mam pytanie odnosnie obrotu ???? W regulaminie pisze, że aby wyplacic pieniazki musze obrocic kwote 3 razy stawiajac treble po kursie ogolnym nie mniejszym niz 1,8. Czy to oznacza ze jak gram single i duble po kursach ~`2,0 nie wlicza mi sie to obrotu ? :eek:

K 54

korn85

Użytkownik
To komplikuje mi wszystko ???? Jeszcze jedno pytanie... Czy to musza byc treble czy moga byc np 4 spotkania skladajace sie na ogolny kurs 1,8 ( zakladajac tak jak w regulaminie iz kazde zdarzenie musi miec minumum 1,10 ).

remo91 57

remo91

Użytkownik
Nie wiem za bardzo co jest grane mam nadzieje że ktoś mnie oświeci:
próbowałem przelać pieniądze z Banku Zachodniego sposobem P24 (przelewy24) ale na wyświetlającej się liście banków spośród których trzeba wybrać swój w ogóle nie było BZWBK. I nie wiem czy zachodni już z tą firmą nie współpracuje czy jakiś błąd czy co..
Pozdrawiam

kondor 28

kondor

Użytkownik
Ja tam dzisiaj normalnie widzę BZWBK, wiec wczoraj widocznie była jakaś awaria, ktos w dziale BWIN miał podobny problem.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Wpłaciłem do nich przez MB. Czy mogę teraz wypłacić kasę na konto bankowe, czy pozostaje jedynie opcja MB?

jako47 130

jako47

Użytkownik
kurcze jednak zwracam honor tobet moze nie daja bonusow mi ale bardzo szybkie maja wyplaty 1 dzien i na koncie juz sa pieniazki

R 0

romek2306

Użytkownik
Witam!
Mam pytanie o wypłaty w Tobecie.
Jakie warunki muszę spełnić i czy wogóle jakieś są przy pierwszej wypłacie kasy... gram od 2 tygodni, więc jeślibym chciał to mogę już jakąś sumkę wypłacić?

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Raczej tylko obrót tego co wpłaciłeś no i mogą jeszcze o skan dowodu prosić w celu weryfikacji nic po za tym...

R 0

romek2306

Użytkownik
czyli musze w ciągu tych 60 dni obrócic 3 krotnie moją kwote wpłaty przy tych założeniach jakie są, tak? a jak w ciagu 60 dni nie obróce? to co wtedy?

Do góry Bottom