Faktycznie obudzili się po weekendowej popijawie ????i już po sprawie pieniądze po tygodniu są na koncie ????
Panowie powiedzcie mi ile powinno trwać przelanie pieniędzy przez Przelew24?
W bah trwa to dosłownie 5minut a w Tobecie już drugi raz czekam ponad 30min i dalej nic. Nie wiem czy za każdym razem mam pisać do supportu.normalnie maskara...
Oczywiście zgadzam się z Marcinem, jednak warto zauważyć, że niektóre firmy mają częściej problemy niż inneWidocznie jakiś błąd wyskakuje podczas wpłat przez przelew24, gdyż taka operacja (niezależnie od firmy bukmacherskiej) powinna trwać około 5 minut. Nie pozostało Ci nic innego jak pisanie do supportu.
Pozdrawiam
Możesz zawsze wypłacić na MB.Czy przy wypłacaniu w Tobet pieniądze muszą trafić na moje konto? Pytam, bo zarobiłem trochę pieniędzy i chciałbym jakąś część już wypłacić. Jednak po wejściu do zakładki "Wypłata" nie mogę zmienić właściciela konta bo z góry jest napisane moje imię i nazwisko. Problem jest w tym że nie posiadam własnego konta i chciałbym wypłacić pieniądze do kogoś z rodziny. Musze specjalnie założyć swoje konto bankowe czy jest jakiś sposób by to "obejść" ?
Zasadą u bukmacherów jest, że wpłaty można dokonywać z dowolnego konta osób trzecich.Czy przy wypłacaniu w Tobet pieniądze muszą trafić na moje konto? Pytam, bo zarobiłem trochę pieniędzy i chciałbym jakąś część już wypłacić. Jednak po wejściu do zakładki "Wypłata" nie mogę zmienić właściciela konta bo z góry jest napisane moje imię i nazwisko. Problem jest w tym że nie posiadam własnego konta i chciałbym wypłacić pieniądze do kogoś z rodziny. Musze specjalnie założyć swoje konto bankowe czy jest jakiś sposób by to "obejść" ?
Konto MB bez konta bankowego? Trochę średnio to widzę...Możesz zawsze wypłacić na MB.