wypłata z Unibet na MB - ?????
zalozylem sobie konto na
Unibecie, niestety nie mialem szczescia w obstawianiu wiec pieniadze raczej przegrywalem niz wygrywalem. Wczoraj udalo mi sie w koncu wygrac jakas znaczniejsza kwote i postanowilem ze ja wyplace zeby nie bylo jak zwykle ???? .
Chcialem zlecic wyplate na MB jednak caly proces zatrzymywal mi sie pewnym miejscu - wyswietlenia sie info?payment.iovation.transaction.denied? i pieniadze nie wychodzily tylko caly czas zostawaly na koncie Unibetu.
Dzis kontaktowalem sie z supportem i tam dowiedzialem sie ze musza zweryfikowac moje konto i w tym celu prosza o przeslanie kserokopii dowodu osobistego oraz wyciagu z konta bankowego.
Wlasnego konta bankowego nie posiadam, dowod osobisty zeskanowalem i wyslalem.
Nastepnie otrzymalem info z suportu:
"Uprzejmie informuję , że po uzyskaniu informacji od naszego Wydziału Finansowego Pana konto pozostało zablokowane ze względu na naruszenie naszego regulaminu. W związku ze środkami, które pozostały na koncie nasz Wydział Finansowy zleci Pana wypłatę na osobiste konto bankowe, tylko w przypadku gdy otrzymamy kserokopię takiego rachunku pokazującego Pana dane osobowe oraz numer konta bankowego. Jeśli nie posiada Pan własnego rachunku bankowego bardzo proszę o założenie konta w najbliższej placówce banku, w celu zrealizowania wypłaty."
Teraz moje konto
Unibet jest zablokowane tak ze nie moge sie na nie logowac.
Przeczytalem ponownie regulamin
Unibet bo wydawalo mi sie ze w zadnym punkcie niema mowy o tym ze musze miec swoje konto bankowe aby moc sie zarejestrowac i grac.
w regulaminie jest cos takiego:
3.10
Wypłaty z Konta w
Unibet dokonywane są za pomocą przelewów kierowanych do Właściciela Konta albo przelewane na konto bankowe prowadzone na nazwisko Właściciela Konta w
Unibet, w zależności od dokonanego przez niego rozporządzenia.
...a wyplata na MB to chyba wlasnie taki przelew kierowany do Wlasciciela Konta.
Powiedzcie czy mam racje i co zrobic bo dla mnie ta cala sprawa jest conajmniej dziwna.