>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
aduss 5

aduss

Użytkownik
mam pytanie, w poniedziałek zleciłem wypłatę na konto bankowe, we wtorek rano dostałem potwierdzenie, że transakcja została przeprowadzona, kiedy mam się spodziewać kasy na koncie, bo jeszcze jej nie ma ?
juz masz kase

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
czy jeżeli się teraz zarejestruje na unibet, bede mogl odrazu zagrac, i wypłacic kase, bez obracania ? w ktorym momencie bedzie potrzebny skan dowodu ? bardzo prosze o szybko odp, to bardzo ważne !

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
a wypłata na mb trwa długo? bo zleciłem wczoraj po południu i od tej pory kasy nie ma ani na unibecie ani na mb... na bahu sporo szybcej to sie odbyło.

EDIT: w sumie to dziś niedziela, nie pomyślałem o tym.

A 0

art1984

Użytkownik
wypłata z unibet
ja wypłaciłem 20 koła 13-10-2009 z Unibet i transakcja została przeprowadzona normalnie czyli 14-10-2009 Unibet &quot;niby&quot; zlecił te transakcje dio dalszej realizacji. Tyle że jest dzisiaj 20 paź a kasy tez nie mam.
Napisałem na live ale babeczka odpisała mi że mają 5 dni roboczych na realizacje a jak nie będzie kasy to wysłać im print screena.
Jednak dalej dociekałem i napisałem że wiele osób nie dostało tej kasy, w końcu baba odpisała że Bank ma przejściowe problemy i kasa najpóźniej może pojawić się.......w piątek :/
Zastanawia mnie tylko fakt, że który to bank może mieć problemy przez cały tydzień, wy ja myślicie?

J 0

juchas

Użytkownik
Witam!
Mam takie pytanie.
Jeżeli gram w kasynie na Unibecie, powiedzmy taką moją metodą i cały czas wygrywam, pytanie: Czy Unibet może nabrać jakiś podejrzeń czy coś ? / gram od 3 miesięcy, regularnie inkasując jakąś tam sume.
Pozdrawiam

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Witam!
Mam takie pytanie.
Jeżeli gram w kasynie na Unibecie, powiedzmy taką moją metodą i cały czas wygrywam, pytanie: Czy Unibet może nabrać jakiś podejrzeń czy coś ? / gram od 3 miesięcy, regularnie inkasując jakąś tam sume.
Pozdrawiam
Jestem pewien, że nie tylko Ty jesteś wygrywającym ???? , powiedzmy regularnie, graczem więc nie powinni specjalnie interesować się Twoim kontem, chyba, że nie do końca uczciwie utrzymujesz tą regularność.;-)pozdrawiam

A 0

art1984

Użytkownik
no u mnie też kasy nie ma, nawet jeszcze nie zatwierdzili a już 3 dni minęły a czwarty leci od samego zlecenia wypłaty
Kase zapewne ci zatwierdzili, bo oni ostatnio nie przysyłali mi e-maili i musiałem na live czat się pytać, czy kasa już wyszła i z reguły na drugi dzień po zleceniu pieniądze wyszly. Tyle ze wg nich poszly ale jeszcze nie doszly ehhh

bludek 367

bludek

Użytkownik
Dzisiaj doszła mi kasa na konto, a w sobote zleciłem wypłate. Na innym forum też ludzie pisali, że dochodziły im dzisiaj zaległe wypłaty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom