pasiak_forever
Użytkownik
mi dzisiaj w końcu wpłynęło na konto
No i zleciłem wczoraj wypłatę i pieniądze od razu zniknęły z konta Unibet, a dziś się loguje i pieniądze się pojawiły z powrotem. Wie ktoś co to może oznaczać? Żadnego mejla od nich nie otrzymałem, po prostu pieniądze wróciły i już.Przelew przejdzie bez problemu, ze skanami to różnie bywa, ale raczej nie sprawdzają.
Może tyle, że nie przeleją pieniędzy na konto innej osoby. Może tyle, że chcą skanu dowodu. Najłatwiej zamiast pytać nas, spytaj support, choćby na live-chacie.No i zleciłem wczoraj wypłatę i pieniądze od razu zniknęły z konta Unibet, a dziś się loguje i pieniądze się pojawiły z powrotem. Wie ktoś co to może oznaczać? Żadnego mejla od nich nie otrzymałem, po prostu pieniądze wróciły i już.
Zleć wypłatę jeszcze raz , to nie boli może się pomotali...No i zleciłem wczoraj wypłatę i pieniądze od razu zniknęły z konta Unibet, a dziś się loguje i pieniądze się pojawiły z powrotem. Wie ktoś co to może oznaczać? Żadnego mejla od nich nie otrzymałem, po prostu pieniądze wróciły i już.
Zleciłem wypłatę jeszcze raz w czwartek. W piątek z rana dostałem mejla z Unibetu że "suma została podjęta i transakcja została przeprowadzona". Nie mniej jednak w polu właściciela konta widniało imię i nazwisko brata, a faktycznym właścicielem konta bankowego jestem ja (inne imię, nazwisko to samo). Dziś jest poniedziałek i kasy na koncie dalej nie ma. Myślicie, że bank cofnie przelew czy oleją i przejdzie? Jeśli tak to ile mniej więcej się teraz czeka na pojawienie się środków na koncie?Zleć wypłatę jeszcze raz , to nie boli może się pomotali...
Albo jak kolega up@ , dowodzik i weryfikacja ????