Z jakiego miasta masz wezwanie? Masz napisane jaki okres gry? Z jakiego banku i jakiego buka wyplacaleś?Witam , ja również dostałem wezwanie do UC w związku z prowadzonym postepowaniem karnym skarbowym zw. z uczestnictwem w zagranicznej grze losowej lub zagranicznym zakładzie wzajemnym , robiłem niestety wypłaty bezpośrednio na konto , czasammi były to większe czasami mniejsze sumy (od 5000 - 300 zł) ogólnie wpłaconych pieniędzy jest zdecydowanie więcej , co radzicie przyznać się dobrowolnie , czy nie odpowiadać na pytania ? Termin stawienia się mam do 4 marca
To Państwo jest chore...... przyznał się ,dostał 600pln mandat i wpis do krk
Zapoznaj się z wpisem #3833:A ciekawe co w sytuacji jeśli ktoś wygrał kasę przed wejściem ustawy a zdecydował się wypłacić po jej wejściu. Jak sąd to rozpaczy? ????
Czytaj wątek o Ustawie hazardowej:skad masz taką informacje?
No to ja sie pytalem urzednika czy oni wystawiaja takie mandaty to on mowi ze nie ze to sąd wyznacza karę, to wreszcie o co w tym chodzi? Jednym wystawiaja od razu w urzedzie gdzie indziej dopiero w sadzie? Przeciez to jest jakas paranojaTu macie ładnie opisane przez prawnika postępowanie
http://www.wolnypoker.org/Media/Defa...azardowych.pdf
adamkarsinski ,chłopak który był po tobie w uc ciechanów przyznał się ,dostał 600pln mandat i wpis do krk
UC wnioskuje do sądu o taką karę, a czy się sąd na taką zgodzi to już inna kwestia.No to ja sie pytalem urzednika czy oni wystawiaja takie mandaty to on mowi ze nie ze to sąd wyznacza karę, to wreszcie o co w tym chodzi? Jednym wystawiaja od razu w urzedzie gdzie indziej dopiero w sadzie? Przeciez to jest jakas paranoja :smile:
tez mialem jako swiadek a pozniej zmienili na podejrzany pewnie masz tez jakies wyplaty moze o nich nie pamietasz ja mialem 4 przelewy od BAH a przeciez wplaty tez mialem to mi ich urzednik nie pokazal.Trzeba bronic swoich praw a nie dorabiac tych urzednikow i politykow nie wiem jak reszta ale ja nie mam zamiaru im placic zadnej grzywny.Ja mam wezwanie do UC w charakterze świadka.
Co mi mogą zrobić jak miałem tylko wpłaty a wypłat żadnych tam nie było?
I jak mam się tłumaczyć?
byc może miałem nie pamiętam. jak były to maks 100 zł. no a wpłat było trochę więcej.tez mialem jako swiadek a pozniej zmienili na podejrzany pewnie masz tez jakies wyplaty moze o nich nie pamietasz ja mialem 4 przelewy od BAH a przeciez wplaty tez mialem to mi ich urzednik nie pokazal.Trzeba bronic swoich praw a nie dorabiac tych urzednikow i politykow nie wiem jak reszta ale ja nie mam zamiaru im placic zadnej grzywny.