koszykowkaa
Użytkownik
Raczej powinieneś powiedzieć że grales jako rezydent wysp, bo aspekt techniczny jest najmniej istotnyNo patrzę w ekran ????
Nie jestem teraz w Polsce,ale nawet jak byłem to spokojnie grałem na telefonie z sim kartą z wysp.
Raczej powinieneś powiedzieć że grales jako rezydent wysp, bo aspekt techniczny jest najmniej istotnyNo patrzę w ekran ????
Nie jestem teraz w Polsce,ale nawet jak byłem to spokojnie grałem na telefonie z sim kartą z wysp.
masz jeszcze jakies @32. Po ch.. takie typyDzięki za oświecenie myślałem że @32 to pewniaczek będzie![]()
a już uwierzyłem ???? hehe serio strzelili? a dlaczego nie uznali bo wyłączyłemBenfica 2:2 ????
@ Nie uznany wtf
Busta nie okazuje emocji, zawsze tak gra, spec od mowy ciała, ja pier...Anderson to wezmie jest bardziej nakrecony i widac ze chce ten finał bardziej i sie nie boi Busta mało inicjatywy mowa ciała taka jakby sie wlasnie bał
Do przewidzenia?? Z godzinę temu byl mecz. Czerwo dla gości, bezbramkowy remis i goście jedna bramka wygrali.To było do przewidzenia, grali w przewadze
VAR wykazał spalonegoa już uwierzyłem ???? hehe serio strzelili? a dlaczego nie uznali bo wyłączyłem
Ktoś Ci karze grać? PRzecież wiadomo że jak jest kurs typu @32 to jak ktoś spróbuję to za monetę a czasem takie typy wchodzą sam widzisz teraz Ugande pre @15masz jeszcze jakies @32. Po ch.. takie typy
To przecież to napisałem i wiem o co chodziBłędy niewymuszone dotyczą Busty a nie Andersona. Anderson popełnia niewymuszone. Nawet teraz wspomina o tym komentator "Jeden z niewielu niewymuszonych błędów Carreno".
"Ale po co to napisałeś, błędy niewymuszone robi Anderson , a piłki przegrywa Busta
I po co to napisałeś wyżej, ze nie robi błędów? I w ogóle po co piszesz jakieś puste zdania
Pisz konkretne i rzeczowe wskazówki!"
SHUT UP
Spalony. Sedzia szybko dostal info o potencjalnym błędzie. Jedna minuta i sprawa wyjasniona a ludzie dalej narzekają na sytem vara już uwierzyłem ???? hehe serio strzelili? a dlaczego nie uznali bo wyłączyłem
ja tak postawiłem,więc mam nadzieję ????Ruskie ugrają seta z chinkami? Jak uważacie ?
Dokładnie. Jak wchodzą łamaki po kursie 40 czy ileś tam, to sie spuszczają, ze taki kurs wszedł a teraz spina, bo pograłes kurs 32 ????Ktoś Ci karze grać? PRzecież wiadomo że jak jest kurs typu @32 to jak ktoś spróbuję to za monetę a czasem takie typy wchodzą sam widzisz teraz Ugande pre @15
Akurat mi się przypomniał wtorkowy mecz: kurs na Barys @40+masz jeszcze jakies @32. Po ch.. takie typy
Jest na Fortunie. PrzerKtoś ogląda ,ten mecz w kosza,bo na 365 jakaś awaria z wizją....?
Co tam się wyrabia,że taki wynik,złapałem Ugande za 2,60 i tera nie wiem co począć ????
Zejdź na ziemie. Takie typy nie wchodząKtoś Ci karze grać? PRzecież wiadomo że jak jest kurs typu @32 to jak ktoś spróbuję to za monetę a czasem takie typy wchodzą sam widzisz teraz Ugande pre @15