applause
Użytkownik
No to nie wiem jaki masz bank, ja mam PKO i mam wpłaty 24/7Widzę że fantazjujesz , dać się zawsze da ale nie odrazu zaksieguja a jutro rano dopiero
No to nie wiem jaki masz bank, ja mam PKO i mam wpłaty 24/7Widzę że fantazjujesz , dać się zawsze da ale nie odrazu zaksieguja a jutro rano dopiero
jeżeli Twój bank nie działa 24/7 to nie bedzie go na liście wyboru bankówWidzę że fantazjujesz , dać się zawsze da ale nie odrazu zaksieguja a jutro rano dopiero
Nawet jak robisz wpłatę po 23:00 czy po 24:00 gdzie obsługa przelewy nie pracuje ani LVbet masz księgowane w LVbetNo to nie wiem jaki masz bank, ja mam PKO i mam wpłaty 24/7
Nadal dzisiaj w przegra ????Busta i Nadal, 2 ziemniaków w finale US Open WTF?
o własnie o to mi chodziło ;D nie mam konta lvbetjeżeli Twój bank nie działa 24/7 to nie bedzie go na liście wyboru banków
Robiłem już raz wpłatę tylko nie pamiętam czy po 23:00 czy po 24:00jeżeli Twój bank nie działa 24/7 to nie bedzie go na liście wyboru banków
A co nie oglądasz meczu ? Jak już dał tyle szans na przełamanie swego serwisu a pod drugiej stronie kompletne drewno, więc skończ pie....hahaha on nie popełnia błędów, sprawdź staty od początku turnieju
Bez przesady, jak już to góra remisPortimonense @32 Murowanko i może jakaś kontra wpadnie, za drobne why not ????
Ale po co to napisałeś, błędy niewymuszone robi Anderson , a piłki przegrywa BustaNie wiem czy wiesz co to błędy niewymuszone
Remis po kursie @2.40 nie jest wart gry, już lepiej za drobne zaryzykować to.Bez przesady, jak już to góra remis