marcinmotyl
Użytkownik
rozliczam na minus remis benfiki ale co bramke strzelili to hohoho
moim zdaniem nieWejdzie mu ? ????
To było do przewidzenia, grali w przewadzeRemis po kursie @2.40 nie jest wart gry, już lepiej za drobne zaryzykować to.
tak jak mówiłem, już Benfica strzeliła.
Anderson - Carreno-Busta
Typ: over 10,5 gema w drugim secie
Kurs: 1,85 w STS
Dzięki za oświecenie myślałem że @32 to pewniaczek będzieTo było do przewidzenia, grali w przewadze
Jak można takie głupoty pisać podczas półfinału US Open?Anderson wyglada na bardziej zmotywowanego i pobudzonego od Busty
A jak tyx 365 oglądasz?Ktoś ogląda ,ten mecz w kosza,bo na 365 jakaś awaria z wizją....?
Nie to ty masz taktykę pisania byle czego i mowienia że druga strona nie rozumie..Tak myślałem, że nie zrozumiesz
A koledze chodziło o to co widać z a ewidentnie widać więcej energi u Kevina z Busta przysnal i może się już nie obudzićJak można takie głupoty pisać podczas półfinału US Open?
Obojętnie kto stoi po drugiej stronie siatki w półfinale wielkiego Szlema to motywacja u zawodników jest taka sama, czyli 100%.
Ps. To że ktoś na zewnątrz nie wydaje się pobudzony to nie znaczy, że mu nie zależy.
Ale dał Hiszpan na koniec ????????????ja spróbuje tie - break w drugim secie 2.55
No patrzę w ekran ????A jak tyx 365 oglądasz?