pezio
Użytkownik
11/8 winnerów do ueBusta miał jakies winnery?
11/8 winnerów do ueBusta miał jakies winnery?
w meczu delpotro z thiemem trafiłem kurs 17, gdzie po pierwszym secie każdy grał 3-0 na thiema, nikt nikomu nie każe grać takich typów, każdy ma swój rozum.Ktoś Ci karze grać? PRzecież wiadomo że jak jest kurs typu @32 to jak ktoś spróbuję to za monetę a czasem takie typy wchodzą sam widzisz teraz Ugande pre @15
Właśnie Ci dałem przykład up a kolega wcześniej przykład z godziny wcześniej. Nie wiem o co masz problem że wrzuciłem typ @32? Wiadomo że nikt nie zagra za większe siano, kiedyś wrzuciłem typ po kursie @25(który wszedł) to spam przez 15minut miałem..
http://wizja.tv/watch.php?id=20Posiada ktoś z Was stream z polskim komentarzem do meczu Andersona z Carreno Bustą ?
Co to zmienia,skoro, nie ma innej możliwości, na wifi stacjonarnym czy polskiej komórce,blokowali mnie po kilkunastu minutach.Raczej powinieneś powiedzieć że grales jako rezydent wysp, bo aspekt techniczny jest najmniej istotny
Kurs na Ruskie mam 4.7ja tak postawiłem,więc mam nadzieję ????
ciotyVandeweghe/Tecau zenada jak siemasz i nie wracaj.
"Zejdź na ziemie, takie typy nie wchodzą!" ???? ???? ????jak nie wchodzą jak wchodzą
No to zakladales sobie kartę i po problemie a 99,99999% z nas nie może tego w tak łatwy sposób zrobić nie nie ma spraw na wyspachCo to zmienia,skoro, nie ma innej możliwości, na wifi stacjonarnym czy polskiej komórce,blokowali mnie po kilkunastu minutach.
To na niespodziankę byłoDelpo 3:0 haha no to powodzenia