>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
lobot 644

lobot

Użytkownik
&quot;Ten człowiek nie jest wstanie panować nad swoim ciałem po dwóch odbiciach, dawno nie widziałem takiego drewna na korcie&quot;
&quot;Tyle że nikt tu nie napisał że to kompletne drewno i jak odrazu nie wygra punktu to mu się nogi placza. Bo tak to wygląda, wszy łatwe piłki ładuje w trybuny albo w pół siatki. Jakby ręki nie czuł nawet, biegac nie potrafi nawet. Karlovic lepiej się już porusza do przodu&quot;
&quot;Tak drewnianego tenisisty jak Anderson dawno nie widziałem. Porusza się i odbija jakby miał 250 cm wzrostu&quot;
hehe szybko zmieniasz zdanie ????

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Delpo jak wjedzie agresywnie w tego baloniarza Nadała to może to zamknąć w III setach. Rafa swoje już zrobił i ładnie zarobiony w karierze i odkąd Rafa odstawił sterydy nie jest już taką bestią (mniejsza łapa, ogólnie ciało i brak takiej siły i energi)
nie pij więcej ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Szkoda.
Czwarty set będzie ciężko cokolwiek zrobić, no ale wierzę w Hiszpana. Cóż innego pozostało.
nie ma szans Anderson sie rozhulał . Pablo przez dwa ostatnie sety oprocz tego jednego gema co odłamał nie istnieje przy podaniach Kevina a sam z koleji meczy sie prawie przy kazdym

5567 719

5567

Użytkownik
Urwa... co się tu porobiło... Wraz z tymi &quot;fajniusimi&quot; emotkami nadciągnęły tłumy moich młodszych towarzyszy z gima i czują się jak ryby w wodzie. Kiedyś był na livesports czat, było podobnie ; ]

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
&quot;Ten człowiek nie jest wstanie panować nad swoim ciałem po dwóch odbiciach, dawno nie widziałem takiego drewna na korcie&quot;
&quot;Tyle że nikt tu nie napisał że to kompletne drewno i jak odrazu nie wygra punktu to mu się nogi placza. Bo tak to wygląda, wszy łatwe piłki ładuje w trybuny albo w pół siatki. Jakby ręki nie czuł nawet, biegac nie potrafi nawet. Karlovic lepiej się już porusza do przodu&quot;
&quot;Tak drewnianego tenisisty jak Anderson dawno nie widziałem. Porusza się i odbija jakby miał 250 cm wzrostu&quot;
hehe szybko zmieniasz zdanie ????
I to jest opis tego co widziałem, później pisalem że jakbym gral live to bym dał 3-0 Busta za dużo pieniędzy. To pokazuje ile jest warta gra na LIVE i szybko można się wpuścić w maliny
A niektórzy myślą że na gadce live (nie typach, a samych pustych bredniach) zrobią tu kariere a w działach tematycznych robią jedynie pustostan badz wklejaja wpisy innych tu pod krytykę, a nawet obiektywnje krytykować nie potrafią... zal.pl

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
⚽ Boa - Figueirense
over 0,5ht
@1.85
✅✅Powinien być faul wcześniej ale mi tam to odpowiada ????
@JPRDL mogło być 2:0 to ziomek zamiast podać i brama to bawi się w messiego i próbuje lobować co za pajac ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom