>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Panowie do jakiej kwoty mogę &quot;bezpiecznie&quot; wypłacać na konto?
Nie bój się, są to Twoje pieniądze, przecież jak grales byłeś poza granicami PL wiec się nie martw, zawsze tak mów a na reszte odmawiaj odpowiedzi argumentując tym ze jesteś uczciwym człowiekiem, a niech się wezmą za tych trzeba , czyli za siebie!
Jakiś fajny typ na półfinał?
Nadal v Del ofc
3-0 dla Delpo @ 9.00

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Anderson - Carreno-Busta
Typ: under 42,5 gema
Kurs: 1,85 w STS

Pierwszy set 10, drugi 12, w trzecim liczę, że w najgorszym wypadku 9 (6:3 Anderson), w czwartym myślę, że raz Hiszpan straci serwis i będzie max 6:4, więc 41 wychodzi ???? Zobaczymy, jak w praniu wyjdzie ;)
✅ Przewidywania sprawdziły się w 100%, nawet co do dokładnego wyniku ????

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
No właśnie Niemcy to dobry pomysł bo mają dużo podkoszowych a oprócz Schroodera jest tam paru strzelców, bo Francja gra miekko i lewizne, przypadkowy basket bez duszy
Niemców widziałeś? Mam dobry obraz ich gry?
Litwa powinna zjesc Greków, Grecy jak zobaczą ze nie maja szans to dostaną -20 w 4-litery
Podbijamy, jakieś konkretne opinie?

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Co polecasz na Nadal v Del?
Under 13,5 asów Del Potro @1,83
A pre na mecz over 37,5 gemów @1,75
Del Potro swoje powinien ugrać, jeśli tylko będzie w dobrej dyspozycji to jest w stanie trzy sety grać mocno, nie wiem czy wytrzyma tempo Nadala, ale przy czterech setach ten over ma spore szanse

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Ten over czasu gry też całkiem spoko, przy czterech setach chyba luźno zwłaszcza, że wiadomo jak Nadal przeciąga swoje podania ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom