>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Kevin zagrał teraz piłki, zresztą jak w dwóch poprzednich setach niczym Rafa Nadal, długie wymiany bieganie z lewa na prawą
Pierwszy set nie umiał nawet chodzić

Czy ktoś jeszcze wierzy w skuteczność zakładów live?
Po tym co tu widzę to Delpo może zdominować Nadała i zamknąć mecz 3-0, na tej wolnej nawierzchni będzie dużo wymian z Rafą. Te 3-0 dla Delpo to realne 50% na wygrany zakład

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Boa już w 10 zaraz się zacznie ????
Typek ma zółtą i wyskakuje do główki waląc gościa z łokcia w zęby ???? piękna liga ????

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Francja gra slabo na tych mistrzostwach (brak Parekra, Batuma), takze ja bym ladowal w Niemcy ze Schroederem @4,34
oprocz tego Finlandia 1X @2,11
i Litwa -5,5 @1,97
Ukraina +13,5 moze tez? @2,15
No właśnie Niemcy to dobry pomysł bo mają dużo podkoszowych a oprócz Schroodera jest tam paru strzelców, bo Francja gra miekko i lewizne, przypadkowy basket bez duszy
Niemców widziałeś? Mam dobry obraz ich gry?
Litwa powinna zjesc Greków, Grecy jak zobaczą ze nie maja szans to dostaną -20 w 4-litery

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Ja pierdole jaki cyrk w tym meczu BOA 40min a grają 10 v 10 co minute się wywalają symulując jakby ktoś mu młotem przyj.. jakie jaja ????
Do tej połowy to chyba z 10min musi dodać ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Kevin ugra w finale z Rafą z 6 gemów. Rafa lubi karać takich drewniaków ; ]
Anderson to bierze, nie wazne kto bedzie w finale. Mowilem od poczatku USOpen ze final wygra zwyciezca z underem w 1szej rundzie. Dlatego mowilem ze Fedex, Nadale, Del Potro, Ferrer, Sasze i inne nie wygraja. Jedyni underowcy ktorzy pozostali to wlasnie Careno Busta i Anderson!.

5567 719

5567

Użytkownik
Anderson to bierze, nie wazne kto bedzie w finale. Mowilem od poczatku USOpen ze final wygra zwyciezca z underem w 1szej rundzie. Dlatego mowilem ze Fedex, Nadale, Del Potro, Ferrer, Sasze i inne nie wygraja. Jedyni underowcy ktorzy pozostali to wlasnie Careno Busta i Anderson!.
Jak Cię lubię, tak zgodzić się nie mogę. Jak Kevin wygra z Rafą w finale to przelewam Ci 1000zł za free.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Szkoda, że Pablo tak jak teraz więcej nie ryzykował od początku spotkania. Tak to będzie tylko żałował po meczu ????

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Rozumiem, że Rafa jest faworytem półfinału, ale dlaczego już ustalacie, ile gemów ugra Anderson z Nadalem? Dajcie chociaż szanse Del Potro :p Jeszcze się mecz nie zaczął, a tu już wyroki ferowane są, takie rzeczy w bukmacherce lubią się mścić ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Rozumiem, że Rafa jest faworytem półfinału, ale dlaczego już ustalacie, ile gemów ugra Anderson z Nadalem? Dajcie chociaż szanse Del Potro :p Jeszcze się mecz nie zaczął, a tu już wyroki ferowane są, takie rzeczy w bukmacherce lubią się mścić ????
bo mecz Nadal vs Delpo jest bez znaczenia:p Wszyscy laduja w Nadala albo Delpo win, a tu Anderson &quot;niespodzianka&quot; i podbije staty do 9-2, a ludzie jak zwykle beda tlumaczyc to zmeczeniem Delpo lub Nadala w finale:p

5567 719

5567

Użytkownik
No ja mu daje szanse. Dokładnie 5% mu daje dziś. ; )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom