Jo
No to zajebałem jak łysy grzywkąSol De America 3gol @6.75
Dzięki, zainspirowałeś mnie do zainwestowania w ten mecz, ale ja nie z takich ryzykantów, jak Ty, dałem na over 2,5 po prostu po 1,75 i się udało ????No to zajebałem jak łysy grzywką
I takie cyrki się dzieją na co dzień często wbrew pozorom, ale Ty jesteś niesamowity, że potrafisz wyczuć, w którym meczu one nastąpią ???? Gratuluję jeszcze raz i dziękuję, ja po dużo mniejszym kursie, ale jednak na plusie i to się liczypiotrex007 wiem widziałem to i właśnie sobie mówiłem że jak strzelą na to 3:0 po tych akcjach gospodarzy to będzie cyrk ????
Jak studiujesz i pracujesz to daj sobie spokujJezu ludzie już żartować nie można.
????
Pracuje i studiuje jeśli chciałbyś wiedzieć.
No nic trzeba sobie chyba zrobić przerwę od bukmacherki. Wiem, już wczoraj tak mówiłem, ale na dzisiaj miałem jeszcze kasę taka do rozwalenia. Jutro już pas. Bawcie się chłopaki dalej, powodzenia życzę. A teraz piwko i vamos Delpo
Ee, ładnie to trafiłeś !Sol De America 3gol @6.75
Szkoda tylko że nie wyczułem ostatniego meczu w mojej tasiemce ????I takie cyrki się dzieją na co dzień często wbrew pozorom, ale Ty jesteś niesamowity, że potrafisz wyczuć, w którym meczu one nastąpią ???? Gratuluję jeszcze raz i dziękuję, ja po dużo mniejszym kursie, ale jednak na plusie i to się liczy
Ja mam prosta zasadę i wydaje mi się, że jest to dobra zasada. Odkładam sobie pewien budżet przez pewien czas. I jak mam kasę taka "wolną" to za to gram. Chyba dwa razy zdarzyło mi się zagrać za "wazna" kasę potrzebna na tzw. życie. A tak gram za takie siano, które mógłbym rozpierdolic.Jak studiujesz i pracujesz to daj sobie spokuj
Aby wygrywać trzeba mieć niezależny budżet, bo grając za ostatnią kasę zawsze poplyniesz. Prosta zasada nie masz kasy nie grasz. W ten sposób tylko marnujesz czas
Wymyśl inny sposób zarobku,
Że jak? Przecież,tu 90%, to spam.Proszę o kulturę i nie spamowanie w temat.
ostatni typ na dobranoc Velez win @1,75 bet365