>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Ja mam prosta zasadę i wydaje mi się, że jest to dobra zasada. Odkładam sobie pewien budżet przez pewien czas. I jak mam kasę taka &quot;wolną&quot; to za to gram. Chyba dwa razy zdarzyło mi się zagrać za &quot;wazna&quot; kasę potrzebna na tzw. życie. A tak gram za takie siano, które mógłbym rozpierdolic.
Reasumując, wszystko zawsze przegrywasz więc coś jest nie tak i nie myśl ze kolejnym będzie lepiej

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Rafito bez sterydów jest zwykłym grzebalcem, pokonanie takich ogorow jak Dolgi czy Rublev nic nie znaczy
Delpo w życiu nie przyjął by anabolikow z jest to talent czystej wody , olej z pierwszego tłoczenia!

waldemar629 203

waldemar629

Użytkownik
Rafito bez sterydów jest zwykłym grzebalcem, pokonanie takich ogorow jak Dolgi czy Rublev nic nie znaczy
Delpo w życiu nie przyjął by anabolikow z jest to talent czystej wody , olej z pierwszego tłoczenia!
Haha czysty sport nie ma czegos takiego ????

lobot 644

lobot

Użytkownik
odośnie meczu Litwa - Grecja 1/1 czyli polowa i full time kursy wszedzie po 1.7 a na 1xbet znalazlem cos takiego Drużyna wygra pierwszą połowę i mecz Drużyna 1 wygra pierwszą połowę i mecz - Tak po 1.9 także można troche większy kurs ogarnąć ????

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Haha czysty sport nie ma czegos takiego ????
Jest
Tracy McGready i Derick Rose odmawiali brania sterydów w nba, nawet w czasie ciężkiej rehabilitacji
Dlatego potrafili zagrac swego maxa przez tylko kilka sezonów, a więcej płakali z bólu
Mówili kiedyś to publicznie, lecz nba szybko to wyciszyla i kazała im się zamknąć
Taki Lebron czy Kobe przyjęli wiadra anabolikow + transfuzja krwi (czy jak to się nazywa) i reszta super specjalnych środków kończąc na tych dla astmatyków

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Delpo miazdzysz tą hiszpańską pannę! Jak Delpo weźmie na 2-0 Rafito już delikatnie odpuści 3 set
A więc Delpo miazdzysz w II secie!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom