>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Anderson - Carreno-Busta
Typ: under 42,5 gema
Kurs: 1,85 w STS
Pierwszy set 10, drugi 12, w trzecim liczę, że w najgorszym wypadku 9 (6:3 Anderson), w czwartym myślę, że raz Hiszpan straci serwis i będzie max 6:4, więc 41 wychodzi ???? Zobaczymy, jak w praniu wyjdzie ;)

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
o_O ja jebem co z typ. Bufor postów był spoko, aktualnie mamy tu czat sts
Reprezentujesz tu najniższy poziom
Zawsze piszesz to co dziś , tylko że zawsze live, a jak wiemy live nie ma sensu grać
Dziś było że Busta niszczy Andersona ale wiadomo live ma taki sens jak twoje gadanie tutaj
Ale po wszystkim to piszesz że był poziom, ale .... Był poziom jak ciebie nie było..

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
A jak Nadal wyglądał?bo nie oglądałem go na Us open.
wygląda solidnie, jak to Nadal walczy o każdą piłkę, ale jest do ogrania i moim zdaniem argentyńczyk to weźmie, ewentualnie jakiś over grać, coś takiego będę kombinował

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
wygląda solidnie, jak to Nadal walczy o każdą piłkę, ale jest do ogrania i moim zdaniem argentyńczyk to weźmie, ewentualnie jakiś over grać, coś takiego będę kombinował
No właśnie
Ja to pamiętam ostatnie duże porażki Nadala z Querrey&#39;em na hardzie i Mullerem na Grassie, dziś będzie kolejna na US Open 0-3

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Jak nie ma sensu grać, to możesz opuścić ten dział, może okulary od kogoś starszego pożycz &quot;TYPY NA ŻYWO&quot; Po wszystkim pisze, że był poziom...? Cieszę się, że możesz coś za mnie napisać. Nie mam zamiaru ci nic udowadniać ????
Udowodniles już nie raz ... zes mundry jak gołąb

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Jak szukasz sw Mikołajów w zakładach to już lepiej puszki zbieraj
Chłopie naprawdę szanuję, że masz swoje zdanie na wiele tematów, nawet myślę w porównaniu do Stefana, że to 3:0 Del Potro jest możliwe, w końcu zdarzały się już porażki Nadala w najmniej oczekiwanych momentach, ale cholera no odrobinę szacunku miej do innych, a nie &quot;jestem pępkiem świata, wiem najlepiej, to będę wyśmiewał każdego po kolei&quot;, piszesz, że stawianie na żywo to głupota, co więc do cholery robisz w dziale, gdzie podaje się tylko typy na żywo? Jest też regulamin na pierwszej stronie tematu, poczytaj i się zastanów nad sobą, bo tylko zmianie software&#39;u forum zawdzięczasz fakt, że możesz tu przebywać, gdyż na starym forum wejście w ten dział miało restrykcyjniejsze zasady, a tu jak widać każdy ma wstęp. Weź to chłopie doceń i się zastanów, co piszesz do każdego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom