Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Anderson to wezmie jest bardziej nakrecony i widac ze chce ten finał bardziej i sie nie boi Busta mało inicjatywy mowa ciała taka jakby sie wlasnie bał
Anderson to wezmie jest bardziej nakrecony i widac ze chce ten finał bardziej i sie nie boi Busta mało inicjatywy mowa ciała taka jakby sie wlasnie bał
Ktoś Ci karze grać? PRzecież wiadomo że jak jest kurs typu @32 to jak ktoś spróbuję to za monetę a czasem takie typy wchodzą sam widzisz teraz Ugande pre @15
Błędy niewymuszone dotyczą Busty a nie Andersona. Anderson popełnia niewymuszone. Nawet teraz wspomina o tym komentator "Jeden z niewielu niewymuszonych błędów Carreno".
"Ale po co to napisałeś, błędy niewymuszone robi Anderson , a piłki przegrywa Busta
I po co to napisałeś wyżej, ze nie robi błędów? I w ogóle po co piszesz jakieś puste zdania
Pisz konkretne i rzeczowe wskazówki!"
SHUT UP
To przecież to napisałem i wiem o co chodzi
Gra Busta- przegrywa punkty po walce
Gra Andersona - masa nie wymuszonych bo zawsze tak gra jego styl gry na jeden raz
Dobrze wiem o co chodzi tylko ty myślisz że jesteś jakiś mundry a piszesz same ...
Ktoś Ci karze grać? PRzecież wiadomo że jak jest kurs typu @32 to jak ktoś spróbuję to za monetę a czasem takie typy wchodzą sam widzisz teraz Ugande pre @15
Busta miał jakies winnery? moim zdaniem zle robi ze nie miesza bardziej agresywnej gry chce wygrac ten mecz przebijajac tylko andersonowi na druga strone. a Anderson sie czuje dzisaj bardzo dobrze
Ktoś ogląda ,ten mecz w kosza,bo na 365 jakaś awaria z wizją....?
Co tam się wyrabia,że taki wynik,złapałem Ugande za 2,60 i tera nie wiem co począć ????