>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Anderson to wezmie jest bardziej nakrecony i widac ze chce ten finał bardziej i sie nie boi Busta mało inicjatywy mowa ciała taka jakby sie wlasnie bał

theboss 199

theboss

Użytkownik
Anderson to wezmie jest bardziej nakrecony i widac ze chce ten finał bardziej i sie nie boi Busta mało inicjatywy mowa ciała taka jakby sie wlasnie bał
Busta nie okazuje emocji, zawsze tak gra, spec od mowy ciała, ja pier...

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
masz jeszcze jakies @32. Po ch.. takie typy
Ktoś Ci karze grać? PRzecież wiadomo że jak jest kurs typu @32 to jak ktoś spróbuję to za monetę a czasem takie typy wchodzą sam widzisz teraz Ugande pre @15

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Błędy niewymuszone dotyczą Busty a nie Andersona. Anderson popełnia niewymuszone. Nawet teraz wspomina o tym komentator &quot;Jeden z niewielu niewymuszonych błędów Carreno&quot;.
&quot;Ale po co to napisałeś, błędy niewymuszone robi Anderson , a piłki przegrywa Busta
I po co to napisałeś wyżej, ze nie robi błędów? I w ogóle po co piszesz jakieś puste zdania
Pisz konkretne i rzeczowe wskazówki!&quot;
SHUT UP
To przecież to napisałem i wiem o co chodzi
Gra Busta- przegrywa punkty po walce
Gra Andersona - masa nie wymuszonych bo zawsze tak gra jego styl gry na jeden raz
Dobrze wiem o co chodzi tylko ty myślisz że jesteś jakiś mundry a piszesz same ...

B 6,9K

brajan82

Użytkownik
Ktoś Ci karze grać? PRzecież wiadomo że jak jest kurs typu @32 to jak ktoś spróbuję to za monetę a czasem takie typy wchodzą sam widzisz teraz Ugande pre @15
Dokładnie. Jak wchodzą łamaki po kursie 40 czy ileś tam, to sie spuszczają, ze taki kurs wszedł a teraz spina, bo pograłes kurs 32 ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Busta miał jakies winnery? moim zdaniem zle robi ze nie miesza bardziej agresywnej gry chce wygrac ten mecz przebijajac tylko andersonowi na druga strone. a Anderson sie czuje dzisaj bardzo dobrze

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Ktoś ogląda ,ten mecz w kosza,bo na 365 jakaś awaria z wizją....?
Co tam się wyrabia,że taki wynik,złapałem Ugande za 2,60 i tera nie wiem co począć ????
Jest na Fortunie. Przer
Zejdź na ziemie. Takie typy nie wchodzą

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom