Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
"Ten człowiek nie jest wstanie panować nad swoim ciałem po dwóch odbiciach, dawno nie widziałem takiego drewna na korcie"
"Tyle że nikt tu nie napisał że to kompletne drewno i jak odrazu nie wygra punktu to mu się nogi placza. Bo tak to wygląda, wszy łatwe piłki ładuje w trybuny albo w pół siatki. Jakby ręki nie czuł nawet, biegac nie potrafi nawet. Karlovic lepiej się już porusza do przodu"
"Tak drewnianego tenisisty jak Anderson dawno nie widziałem. Porusza się i odbija jakby miał 250 cm wzrostu"
hehe szybko zmieniasz zdanie ????
Delpo jak wjedzie agresywnie w tego baloniarza Nadała to może to zamknąć w III setach. Rafa swoje już zrobił i ładnie zarobiony w karierze i odkąd Rafa odstawił sterydy nie jest już taką bestią (mniejsza łapa, ogólnie ciało i brak takiej siły i energi)
nie ma szans Anderson sie rozhulał . Pablo przez dwa ostatnie sety oprocz tego jednego gema co odłamał nie istnieje przy podaniach Kevina a sam z koleji meczy sie prawie przy kazdym
Urwa... co się tu porobiło... Wraz z tymi "fajniusimi" emotkami nadciągnęły tłumy moich młodszych towarzyszy z gima i czują się jak ryby w wodzie. Kiedyś był na livesports czat, było podobnie ; ]
"Ten człowiek nie jest wstanie panować nad swoim ciałem po dwóch odbiciach, dawno nie widziałem takiego drewna na korcie"
"Tyle że nikt tu nie napisał że to kompletne drewno i jak odrazu nie wygra punktu to mu się nogi placza. Bo tak to wygląda, wszy łatwe piłki ładuje w trybuny albo w pół siatki. Jakby ręki nie czuł nawet, biegac nie potrafi nawet. Karlovic lepiej się już porusza do przodu"
"Tak drewnianego tenisisty jak Anderson dawno nie widziałem. Porusza się i odbija jakby miał 250 cm wzrostu"
hehe szybko zmieniasz zdanie ????
I to jest opis tego co widziałem, później pisalem że jakbym gral live to bym dał 3-0 Busta za dużo pieniędzy. To pokazuje ile jest warta gra na LIVE i szybko można się wpuścić w maliny
A niektórzy myślą że na gadce live (nie typach, a samych pustych bredniach) zrobią tu kariere a w działach tematycznych robią jedynie pustostan badz wklejaja wpisy innych tu pod krytykę, a nawet obiektywnje krytykować nie potrafią... zal.pl
Powinien być faul wcześniej ale mi tam to odpowiada ????
@JPRDL mogło być 2:0 to ziomek zamiast podać i brama to bawi się w messiego i próbuje lobować co za pajac ????