Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Co to się wyrabia na tych mistrzostwach w kosza.
Przed chwilą Nigeria,wyrwała wygraną 1 pkt z WKS,a hcp było -15pkt.
Teraz Angola z hcp -25,5 dostaję lanie od Ugandy ????
Ktoś ogląda ,ten mecz w kosza,bo na 365 jakaś awaria z wizją....?
Co tam się wyrabia,że taki wynik,złapałem Ugande za 2,60 i tera nie wiem co począć ????
Jak można takie głupoty pisać podczas półfinału US Open?
Obojętnie kto stoi po drugiej stronie siatki w półfinale wielkiego Szlema to motywacja u zawodników jest taka sama, czyli 100%.
Ps. To że ktoś na zewnątrz nie wydaje się pobudzony to nie znaczy, że mu nie zależy.
Jak można takie głupoty pisać podczas półfinału US Open?
Obojętnie kto stoi po drugiej stronie siatki w półfinale wielkiego Szlema to motywacja u zawodników jest taka sama, czyli 100%.
Ps. To że ktoś na zewnątrz nie wydaje się pobudzony to nie znaczy, że mu nie zależy.
Za łatwo Pablo, za łatwo... Miał być taj i Kevin by się zagotował.
Dobra, nic się nie stało. Komu jak komu, ale Pablo głowy nigdy nie brakowało i nie traci nadziei i woli walki do końca. To dopiero 1:1. Ważny trzeci set. Teraz wszystko się okaże wg.mnie.