grajcie dalej na Adamka a ja se potem złapie wyzszy kurs na Witka
. Ta walka to takie zdarzenie gdzie "niedzielniaki" biora sie za typowanie i nie majac zbytnio pojecie graja z sympatii na zawodnika ktory nie ma szans. A buki kochaja patriotyczne masówki..
Czas zabrac głos:
Nie widze innego rozwiazania niz wygrana Ukrainca, mimo ze walka jest w Polsce ale po kursie 1,30 nie tykam tego. Bedzie to taka sama walka jak ostatnie Witka, bez wiekszych petard i tak zdobedzie przewage. A teraz kilka przemyslen niebezposrednio dotyczacych wyniku. Albercik wytrzymal 10 rund, inni kelnerzy po 12 w ostatnich walkach z "Bratem". Adamka OBOWIAZKIEM jest wytrzymac wiecej a wiec rodzi nam sie juz na samym poczatku typ
OVER 10,5 rund 2,00 betsafe. Idac tym tropem mysle ze bedzie to dluga walka a wiec punktowanie... I tutaj nie widze jak juz wczesniejwspomnialem innego rozwiazania niz wygrana Kliczki bo to on bedzie dyktowal warunki a wiec drugi genialny typ :
KLICZKO WYGRA NA PUNKTY 4,50 fortuna / 4,00 unibet . ( dla porownania tobet 2,90 ). Mam nadzieje ze ta gala nie bedzie w stylu polsatowskich kabaretow i nie przyjdzie komus do glowy robienie w tej walce remisu... Do soboty 2 dni ale walka wyglada bardzo czytelnie. Zobaczymy jak bedzie
edit : zabezpieczam to
remisem bo przypomnialem sobie pierwsza walke Pascala z Hopkins. Podobna sytuacja walka w Kanadzie, Hopkins na koniec nie mogl przegrac a Pascal przy remisie zatrzymywal pas. Tutaj Kliczko zatrzyma a Adamek bedzie usatysfakjonowany z remisu z mistrzem.
Boks to kasa i niestety układy. A przeciwko układom trzeba sie zabezpieczyc
A co do transmisji to są strony zapewne strony w internecie gdzie będzie leciało za free, sam wiele razy oglądałem tak
tenis czy NBA no ale boksu jeszcze nigdy ale może stronka myp2p.eu?
I myslisz ze nie bedzie takich madrych jak ty i transmisja bedzie chodzila ? Jak juz cos takiego bedzie to mimo najszybszego neta bedziesz w stanie zobaczyc 3 sekundy i sie zatnie na 33
.