maloun
Użytkownik
jezuuus człowieku, może i można wyprowadzać mniej i być mistrzem świata, my rozmawialiśmy o kondycji, i jako przykład że Kliczko ma ją świetną podałem stastystyki, bo trzeba miec kondycję zeby wyprowadzić 1000 ciosów!Maloun zmieniamy temat bo głupoty gadasz , raz podajesz statystyke ciosów nie wiem po co. Clay wyprowadzal ich 5 razy mniej niz podales u Kliczki mimo to byl mistrzeem i swietnym bokserem.
Tak najpierw piszesz (zerknij sobie bo widze luki w pamieci masz) , że tamte walki NIC MU NIE DADZA, to albo szanuj slowa albo sie nie wycofuj.
Mnie tez z jednej strony irytuje walka z tłustym Irlandyczkiem ale wiem jaka jest waga ciężka a co do walki z Chrisem nie czepiałbym sie.
Może i mógłby być mistrzem wyprowadzajac mniej ale to nie tego dotyczyła dyskusja, kurde.
Zacytuj gdzie pisze, że Arreola jest słaby? Dawaj, wówczas nie bede już tutaj nic pisał. Pisałem ze nic mu walka z Arreola nie dała doświadczenia w kontekście walki z kliczką, jedynie ta z Grantem.
Sam sobie coś dopowiadasz, wciskasz w usta innym słowa które nie napisali, a potem na nie odpowiadasz, super.
Może napisze, że walka z Arreolą była najlepszą walka Adamka w HW, bo widze, że ty sądzisz, że ja obniżam poziom Chrisa, a tak nie jest. Na gorąco chyba czytasz moje wypowiedzi.
Dalej Cie nie kumam, no bo będzie musiał wejść w półdystans, moze z pare ciosów trafi z dystansu, ale nimi nie wygra. Jak bedzie chciał wygrać bedzie musiał wchodzić w półdystans. Wspomniałeś solisa on wszystkie ciosy, które kliczko niby od niego dostał zadał bedac w półdystansie, zadajac cios wchodził w połdystans i potem z niego atakował. Pod koniec rundy wszedł w półdystans bez ciosu i oberwał haka ????Po raz kolejny nie czytasz. Napisales , ze bedzie musial wejsc , tak mozna sie odniesc do kazdej walki , a tak grajac z Kliczka nie wygra wiec jesli to twa recepta to jestes niepoważny.
Adamek ma zasięg około 194cm, a Vitali 2metry jeszcze przy tym świetnie odmierza dystans wystawiajac co chwile rękę, to jak ma Adamek go pokonać bez wchodzenia w półdystans?