>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher STS - Wpłaty/Wypłaty

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Drogi @Knickerbockers
szanujemy prawo do własnej opinii, ale to co tutaj wypisujesz jest kompletną nieprawdą, nie mającą nic wspólnego ze stanem faktycznym. Możemy tylko domyślać się motywów jakie kierują osobą celowo zakrzywiającą prawdę z taką premedytacją.
Fakty:
- STS obsługuje tysiące transakcji wypłat miesięcznie i wielokrotnie, również na tym forum byliśmy chwaleni za szybkość ich realizacji. Nic się w tej materii nie zmieniło i wciąż robimy to najszybciej jak tylko pozwalają nam moce przerobowe i procedury bankowe.
- Wszelkie weryfikacje przeprowadzamy z najwyższą starannością mając na uwadze przede wszystkim komfort i bezpieczeństwo naszego klienta.
- Ewentualna dodatkowa weryfikacja bezpieczeństwa w przypadku uczciwych użytkowników zajmuje nie więcej niż kilka minut i jest zupełnie nieuciążliwa dla klienta.
Jeśli poprzez swoją wypowiedź chciałeś również przekazać, że gdzieś napotkałeś problem prześlij nam na PW swój login oraz krótki opis sytuacji. Postaramy się pomóc lub udzielić wyczerpującej informacji.

P 0

pafka33

Użytkownik
Zgadzam się w 100% z tym co powiedział Knickerbockers. Ignoorujecie klienta jak tylko możecie wyklepane regułki i te same maile. Tak jak mówiłam:
Pafka33:
PS. Na końcu pewnie się pojawi Pan pt. &quot;WsparcieSTS&quot; pozbiera loginy i napiszę, że załatwi sprawę jak najszybciej się da i oczywiści imię tej &quot;firmy&quot;. OBŁUDA...
WsparcieSTS:
Bardzo prosimy wszystkie wypowiadające się powyżej osoby o przesłanie na PW swoich loginów lub przekazanie osobom, w imieniu których się wypowiadają podobną prośbę. Postaramy się szczególną uwagę zwrócić na Wasze konta i zweryfikować je możliwie szybko.
Przecież to jest śmieszne, co wy robicie, celowo nie podaję swojego loginu ponieważ chce zobaczyć ile potrwa moja sprawa. Podkreślę, że chodzi u mnie o wypłatę 300 PLN. CIĄG DALSZY NASTĄPIŁ, rozumiecie co napisali?
Wysłałam pierwszy dokument wysłałam drugi dokument, a oni na to, że chcą trzeci. Przecież tak można w nieskończoność. Ręce opadają na ten chaos co oni tam mają. Wypłata z 8 listopada do dnia dzisiejszego nie jest u mnie.
Ja napisałam ponownego maila 14 grudnia do dnia dzisiejszego ciszaaaaa... Przecież to jest CYRK.
Tak jak napisał mój poprzednik, inne firmy zagraniczne maja x razy więcej klientów i wszystkie sprawy załatwiają w ciagu 24h, a wy.... szkoda gadać.
NIE POLECAM!!!!

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Klasyka gatunku braku pomyślunku u gracza, który mógł zagrać 7 takich samych kuponów po 1k i zaoszczędzić na podatku od wygranych ponad 2280zł kwotę 1170zł
Singiel z tenisa stołowego:
https://www.sts.pl/pl/oferta/zaklady-bukmacherskie/
Wpisz numer kuponu z zakładów naziemnych STS:
3239894
Rodzaj zakładu: SOLO

Data zawarcia: 19.01.2016 - 11:29 Współ. proc.: 0.88
Numer kuponu: 3239894 Kurs ogólny: 1.90
Ewentualna wygrana: 11702.32 zł Podatek od wygranej: 1170.20 zł
Do wypłaty:10532.12 zł

Stawka: 6999.00 zł
3239894
&lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;th class=&quot;title&quot;&gt;Rodzaj zakładu: SOLO&lt;/th&gt; &lt;th&gt;
&lt;/th&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th class=&quot;title&quot;&gt;Data zawarcia: 19.01.2016 - 11:29&lt;/th&gt; &lt;th&gt;Współ. proc.:&lt;/th&gt;&lt;td&gt;0.88&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th class=&quot;title&quot;&gt;Numer kuponu: 3239894&lt;/th&gt; &lt;th&gt;Kurs ogólny:&lt;/th&gt;&lt;td class=&quot;kurs&quot;&gt;1.90&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th class=&quot;title&quot;&gt;Ewentualna wygrana: 11702.32 zł&lt;/th&gt; &lt;th&gt;Podatek od wygranej:&lt;/th&gt;&lt;td&gt;1170.20 zł&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th class=&quot;title&quot;&gt;Do wypłaty:10532.12 zł&lt;/th&gt; &lt;th&gt;
&lt;/th&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;th class=&quot;title&quot;&gt;Stawka: 6999.00 zł&lt;/th&gt; &lt;th&gt;
&lt;/th&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

E 0

ezequiel93

Użytkownik
Kiedy sts realizuje wypłaty zlecone w weekend sobota/niedziela? W dni robocze jak robiłem wcześniej wypłaty raz nawet dostałem przelew tego samego dnia - na konto w mBanku, natomiast z reguły następowało to następnego dnia. Teraz czekam na przelew zlecony w sobotę, jak to wygląda w praktyce? Wiem o regulaminowych 14 dniach.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wypłaty zlecone w weekend wychodzą w poniedziałek rano. Dostaniesz dzisiaj w drugiej/trzeciej sesji bądź jutro.

Otrzymane punkty reputacji: +2
E 0

ezequiel93

Użytkownik
Tak jak napisał @Kuchcik, się stało, wszelkie wypłaty z weekendu dotarły do mnie dzisiaj po godzinie 14 - zaznaczam, że mam ten sam bank, co STS.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Tak jak napisał @Kuchcik, się stało, wszelkie wypłaty z weekendu dotarły do mnie dzisiaj po godzinie 14 - zaznaczam, że mam ten sam bank, co STS.
Większość bukmacherów nie robi przelewów w weekend, więc to nic takiego moim zdaniem. W tygodniu idą regularnie więc nie widze problemu.

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Jak zlecę w piątek rano to wyjdzie w piątek do tej 12 godziny?

edit:
W punkcie naziemnym można wypłacić wygraną z kuponów zawieranych przez stronę sts.pl?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jak zlecę w piątek rano to wyjdzie w piątek do tej 12 godziny?
edit:
W punkcie naziemnym można wypłacić wygraną z kuponów zawieranych przez stronę sts.pl?
Witam, albo piątek albo Poniedziałek.
W punkcie nie można wypłacać kuponów zagranych w internecie.
Pozdrawiam.

M 0

misiekpro

Użytkownik
Pytanie, zamknąłem konto w banku które mam podane w sts, da radę zmienić nr konta ? Klikam obok nr konta podanego na stronie &quot;potrzebujesz pomocy?&quot; ale żadna strona się nie otwiera.

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Pytanie, zamknąłem konto w banku które mam podane w sts, da radę zmienić nr konta ? Klikam obok nr konta podanego na stronie &quot;potrzebujesz pomocy?&quot; ale żadna strona się nie otwiera.
Najszybciej w takim razie będzie, jeśli sprawę załatwisz poprzez live chat, skoro sam nie możesz nic zrobić w ustawieniach jeśli chodzi o zmianę rachunku bankowego ????

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Firma ma jakies opoznienia w wyplatach kasa zlecona w nd w poludnie do dzis brak środkow na koncie rozumiem bukow &quot;nielegalnych&quot; ale to swiadczy zle o firmie...I mi na live chacie tlumacza ze wczoraj wyslali...Jakby wyslali kasa by juz byla...Np dzis zlecalem z unibetu na konto i mam juz srodki dzisiaj...

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
slukasz123 - przez którego operatora wysłałeś środki? Transferuj / PayU / Dotpay? Zostały dziś rano zaksięgowane, czy nadal czekasz?
Chodzi o WYPŁATE nie wpłate!!!!!
EDIT:Kasy ciagle brak live chat laskawie przekazal to do dzialu ksiegowosci...Powiem krotko robicie z siebie posmiewisko a taki legalny buk i sponsor Polskiej Reprezentacji a kasy nie potrafi wyplacic na czas WSTYD!!!!!!

Do góry Bottom