>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - Wpłaty/Wypłaty

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Podaj nam na PW swój login. Postaramy się pomóc. Wrócimy z pełną odpowiedzią, bo takie problemy to promil wypłat realizowanych przez naszych Klientów.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Czy Wsparcie prowadzi jakiś 18nastolatek, czy poważny człowiek? Gość kilkakrotnie wskazuje, że chodzi mu o wypłatę, a Ci cały czas swoje o wpłacie. Jak tu potem u zagranicznych buków nie grać.
Przeczytaj raz jeszcze nasz ostatni wpis. Pozdro

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
slukasz123 - mamy dobrą wiadomość, dziś środki wychodzą na Twój rachunek bankowy. Problem nie wziął się znikąd. Szczegóły przekazujemy Ci na PW.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie wiedziałem, że wypłata swoich pieniędzy jest &quot;dobrą wiadomością&quot;. Według mnie to tylko normalność
Temat brzmi wypłat oraz wypłaty w firmie STS.
Proszę o merytoryczne posty z tą tematyką, a nie uwagi które mało wnoszą do tematu.

K 0

kempa

Użytkownik
Jeśli zleciłem wypłatę w niedzielę, kiedy pieniądze pojawią mi się na koncie? Jest już wtorek, a pieniędzy brak. Na fortunie szło to znacznie szybciej...

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Jeśli zleciłem wypłatę w niedzielę, kiedy pieniądze pojawią mi się na koncie? Jest już wtorek, a pieniędzy brak. Na fortunie szło to znacznie szybciej...
Napisz do nich bo musi być jakiś problem ja jak zlecam wypłate o 6-7 rano to po 15 mam na koncie.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Napisz nam na PRIV login, a sprawdzimy temat. 99% przelewów jest realizowanych w takich czasie, jak napisał pcsx4.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Witam pierwszy raz mam taka sytuacje a mianowicie :
Szanowny Kliencie,
jak wynika z raportu naszego Działu Kontroli transakcje dokonywane na Pańskim koncie STS mogą naruszać punkt 6.12 obowiązującego Regulaminu, w brzmieniu:
&quot;STS przechowuje wszystkie środki finansowe klientów na osobnym, oddzielnie zabezpieczonym koncie bankowym. Klient przyjmuje do wiadomości, że do środków deponowanych na koncie zakładów nie są doliczane odsetki, tym samym nie można traktować portalu STS jako instytucji finansowej.&quot;
W związku z powyższym prosimy o zaniechanie dokonywania transakcji niezgodnych z przeznaczeniem konta STS.

Działając z daleko idącą ostrożnością muszę poinformować, że w przypadku niezaprzestania podobnych praktyk Pańskie konto zostanie zamknięte, a sytuacja ta zostanie zgłoszona do Głównego Inspektora Informacji Finansowej, do czego jesteśmy zobowiązani zgodnie z treścią Ustawy z dnia 16 listopada 2000 r. o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy oraz finansowaniu terroryzmu.
Nie wiem zbytnio o co chodzi , miał ktos coś takiego?

O 0

ohmygosh

Użytkownik
Witam. Obstawilem zaklady i wygralem 20 tys. Po czym moje konto zostalo zablokowane z nie zrozumialych dla mnie przyczyn a pieniadze nie zostaly wyplacone. Od kilku dni probuje sie z wami skontaktowac bezskutecznie. Jesli w ciagu najblizszych dni moje konto nie zostanie odblokowane i wygrane przeze mnie, podkreslam zgodnie z prawem pieniadze, nie pojawia sie na nim sprawa trafi do instancji wyzszej. Z wyrazami szacunku.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam. Obstawilem zaklady i wygralem 20 tys. Po czym moje konto zostalo zablokowane z nie zrozumialych dla mnie przyczyn a pieniadze nie zostaly wyplacone. Od kilku dni probuje sie z wami skontaktowac bezskutecznie. Jesli w ciagu najblizszych dni moje konto nie zostanie odblokowane i wygrane przeze mnie, podkreslam zgodnie z prawem pieniadze, nie pojawia sie na nim sprawa trafi do instancji wyzszej. Z wyrazami szacunku.
Fajnie by było gdybyś napisał jaki to był zakłąd za jaką stawkę itd. ;)
Zastanawia mnie ile postawiłeś że osiągnąłeś taką pokaźną wygraną, gdyby to nie był problem zrób print screen kuponu bez numerów itd. samych spotkań.

buk-katowice 59

buk-katowice

Użytkownik
Raz na sto lat każdemu się trafi ???? mój ojciec obstawia po kursach i kiedyś trafił 30 tyś 20zł zwykły to było 20 tysi i system za 50 ???? gdyby wtedy dał zamiast systemu całość normalnie rozbiłby bank ???? )) a człowiek robi wielkie analizy i hu.. :grin:już nie mówię o kuponach podobnych co miał po 1 meczu ja bym się pochlastał hehe

toosi 4

toosi

Użytkownik
@up
Pamietam jak sam za dzieciaka biegalem do stsa z kolegami, zazwyczaj ten kto mial najwieksza wiedze to gowno wygrywal bo mial zla metode grania ale pamietam jednego goscia do dzisiaj, ktory czesto i gesto nie znal lig obstawianych przez niego zakladow a mimo to wszyscy zazdroscili mu wygranych, patrzyl na kursy i jazda liczac na szczescie. Coz nadal pewne rzeczy sie nie zmienily ???? fajnie jak szczescie dopisuje aczkolwiek przez lata mozna wypracowac sobie skuteczny system.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Prośba o wysłaniu loginu na PRIV. Otrzymasz komplet informacji z czego wynika procedura wyjaśniająca.

O 0

ohmygosh

Użytkownik
Co to za stosunek do klienta w danej firmie, jeżeli po dostaniu maila o potrzebie weryfikacji danych, w oddziale STS Panie po pierwsze nie wiedzieli jak wyglada procedura weryfikacji, nie mogły mi doradzić, a po drugie ignorowały wszelkie moje prośby o pomoc w tej sprawie oraz zachowywały się nie profesjonalnie.
Pozdrawiam

Do góry Bottom