wsparciests
Użytkownik
Podaj nam na PW swój login. Postaramy się pomóc. Wrócimy z pełną odpowiedzią, bo takie problemy to promil wypłat realizowanych przez naszych Klientów.
Przeczytaj raz jeszcze nasz ostatni wpis. PozdroCzy Wsparcie prowadzi jakiś 18nastolatek, czy poważny człowiek? Gość kilkakrotnie wskazuje, że chodzi mu o wypłatę, a Ci cały czas swoje o wpłacie. Jak tu potem u zagranicznych buków nie grać.
Temat brzmi wypłat oraz wypłaty w firmie STS.Nie wiedziałem, że wypłata swoich pieniędzy jest "dobrą wiadomością". Według mnie to tylko normalność
Napisz nam na PRIV login, a sprawdzimy temat. 99% przelewów jest realizowanych w takich czasie, jak napisał pcsx4.Jeśli zleciłem wypłatę w niedzielę, kiedy pieniądze pojawią mi się na koncie? Jest już wtorek, a pieniędzy brak. Na fortunie szło to znacznie szybciej...
I nadal nie wiesz o co chodzi?Poprzez konto bankowe z innego wplaciłem ( nie moje) wypłaciłem na swoje.
Prosimy o kontakt na PRIV i podanie loginu. Sprawdzimy o co chodzi.Zgadzam sie. W fortunie jak zlecalem w weekend.to.w.poniedzialek juz mialem. A tu nadal czekam..
Fajnie by było gdybyś napisał jaki to był zakłąd za jaką stawkę itd.Witam. Obstawilem zaklady i wygralem 20 tys. Po czym moje konto zostalo zablokowane z nie zrozumialych dla mnie przyczyn a pieniadze nie zostaly wyplacone. Od kilku dni probuje sie z wami skontaktowac bezskutecznie. Jesli w ciagu najblizszych dni moje konto nie zostanie odblokowane i wygrane przeze mnie, podkreslam zgodnie z prawem pieniadze, nie pojawia sie na nim sprawa trafi do instancji wyzszej. Z wyrazami szacunku.
Prośba o wysłaniu loginu na PRIV. Otrzymasz komplet informacji z czego wynika procedura wyjaśniająca.Witam. Obstawilem zaklady i wygralem 20 tys. Po czym moje konto zostalo zablokowane z nie zrozumialych dla mnie przyczyn a pieniadze nie zostaly wyplacone. Od kilku dni probuje sie z wami skontaktowac bezskutecznie. Jesli w ciagu najblizszych dni moje konto nie zostanie odblokowane i wygrane przeze mnie, podkreslam zgodnie z prawem pieniadze, nie pojawia sie na nim sprawa trafi do instancji wyzszej. Z wyrazami szacunku.