>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - Wpłaty/Wypłaty

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Drogi &quot;ohmyosh&quot;, dokładamy wszelkich starań, by nasz obsługa techniczna była na najwyższym poziomie, dlatego proszę napisz poniżej, czego dokładnie się nie dowiedziałeś, a także w czym możemy Ci doradzić? ????

Co to za stosunek do klienta w danej firmie, jeżeli po dostaniu maila o potrzebie weryfikacji danych, w oddziale STS Panie po pierwsze nie wiedzieli jak wyglada procedura weryfikacji, nie mogły mi doradzić, a po drugie ignorowały wszelkie moje prośby o pomoc w tej sprawie oraz zachowywały się nie profesjonalnie.
Pozdrawiam

P 12

pefkohori6

Użytkownik
Witam. Obstawilem zaklady i wygralem 20 tys. Po czym moje konto zostalo zablokowane z nie zrozumialych dla mnie przyczyn a pieniadze nie zostaly wyplacone. Od kilku dni probuje sie z wami skontaktowac bezskutecznie. Jesli w ciagu najblizszych dni moje konto nie zostanie odblokowane i wygrane przeze mnie, podkreslam zgodnie z prawem pieniadze, nie pojawia sie na nim sprawa trafi do instancji wyzszej. Z wyrazami szacunku.
Prosze o podzielenie sie informacja jak zakonczy sie dana sprawa bo jesli STS bylby sklonny do takiego zachowania (chyba zlodziejstwo nie bedzie tutaj przesadzonym stwierdzeniem) to bede sie trzymal od takiej firmy z daleko i kazdego bede przestrzegal z osobna :zoltakartka:

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Informujemy, że w temacie, który opisał ohmygosh , trwają czynności wyjaśniające, gdyż stwierdzono iż co do czterech obstawionych zdarzeń istnieje uzasadnione podejrzenie ustawienia końcowego wyniku rywalizacji.
Mając na uwadze powyższe, na obecnym etapie postępowania do czasu wyjaśnienia nieprawidłowości w przebiegu i rozstrzygnięciu rywalizacji sportowej, STS wstrzymuje się z dokonaniem pełnej wypłaty wygranej.
Gdy tylko wątpliwości zostaną pozytywnie wyjaśnione, natychmiast będzie można pobrać wypłatę.

O 0

ohmygosh

Użytkownik
Prosze o podzielenie sie informacja jak zakonczy sie dana sprawa bo jesli STS bylby sklonny do takiego zachowania (chyba zlodziejstwo nie bedzie tutaj przesadzonym stwierdzeniem) to bede sie trzymal od takiej firmy z daleko i kazdego bede przestrzegal z osobna :zoltakartka:

Napisały, że mają podejrzenia do meczów, na które czyniłem stawki, super! Obstaw mój pieniądze na to że dają sam bukmacher, płacisz podatek, a potem bukmacher pisze, że u jego jakieś podejrzenia, i nie dostarczając dowodów ogranicza dostęp do konta! To cyrk! ????
Nie rozumiem, macie jakieś podejrzenia do meczu - przy czym tu moje konto? Zasady są zapisywane w dziwny sposób, STS jakieś podejrzenia może po prostu zablokować konto ??? ale co z dochodzenia i dowodów ??? to się nazywa kradzież. ????
Będę pisać Departament Kontroli Celnej, Podatkowej i Kontroli Gier.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
ohmygosh &gt;&gt;
Dlaczego będąc już o to proszonym przez innego usera, nie chcesz podać zestawu zdarzeń oraz stawki tego kuponu?
Zachowujesz się jak przygłup, bo na publicznym forum podnosisz swoją jakąś tam sprawę w której owszem możesz mieć rację - ale przecież nie podajesz absolutnie żadnych FAKTÓW*, które pozwoliłby nam użytkownikom wyciągnąć wnioski z tej sytuacji.
Więc zapytam wprost: co masz tu do ukrycia?
* i nie chodzi tu o numer kuponu czy Twój nick z STS, a o sam zestaw granych na kuponie zdarzeń oraz stawkę dającą tę wygraną.
Czytając Twój infantylny post z innego wątku:
https://forum.bukmacherskie.com/f191/toto-mix-opinie-38107-14.html#post6197999
dość trudno mi podejrzewać Cię o możliwość ustawienia czegokolwiek innego niż nakrycia na stole lub książek na półce, więc tym bardziej podanie zestawu granych spotkań mogłoby rozwiać podejrzenia wobec Ciebie o których pisze @WsparcieSTS

O 0

ohmygosh

Użytkownik
Dlaczego będąc już o to proszonym przez innego usera nie chcesz podać zestawu zdarzeń oraz stawki tego kuponu?
Zachowujesz się jak przygłup, bo na publicznym forum podnosisz swoją jakąś tam sprawę w której owszem możesz mieć rację - ale przecież nie podajesz absolutnie żadnych FAKTÓW*, które pozwoliłby nam użytkownikom wyciągnąć wnioski z tej sytuacji.
Więc zapytam wprost: co masz do ukrycia?
* i nie chodzi tu o numer kuponu czy Twój nick z STS, a o sam zestaw granych na kuponie zdarzeń oraz stawkę dającą tę wygraną.
Problem nie jest w kupon, problemem jest to, że mam zamknięty dostęp do konta, nie wyjaśniając przyczyn. ĐĄo daje informacje na kuponie?
Aby móc umieszczać linki lub grafiki w postach, musisz mieć napisane 10 lub więcej postów. Aktualnie napisałeś 9 postów.
Suma stawki ponad 5000, najbardziej kurs 3, i ryzykował - kurs 9.
Kupon został przyjęty, ale zamiast wygranej - zakaz!
Po prostu zakazane, nic nie mówiąc. List przyszedł na pocztę po I wszczął alarm na online-chat.
o poste: Potrzebuję 10 stanowisk aby otworzyć osobistą wiadomość, miałem napisać. Bo później to sytuacji nie ma ochoty grać sts

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Czy Ty jesteś cudzoziemcem ( obcokrajowcem ) bo chyba posługujesz się tłumaczem Google - patrząc na te potworne błędy językowe w Twoich wpisach?
Ale wciąż nie mamy informacji od Ciebie co konkretnie grałeś, to znaczy jakie konkretnie mecze i jak typowane miałeś na tych swoich kuponach.
Ponadto widać że jesteś amatorem, gdyż wobec obowiązującego w Polsce 10% podatku od wygranych ponad kwotę 2280zł - należało tak dobrać stawki na tych kuponach, aby na żadnym z nich wygrane nie przekraczały tej kwoty 2280zł a Ty tego nie zrobiłeś...
Czyli należało swoją grę rozłożyć na wiele kuponów z tak dobranymi stawkami, aby kurs*stawka nie dawały więcej niż 2280zł
A zatem napisz jeszcze i to:
Kupon A @9.26 co to za zdarzenie i jaki typ postawiłeś? Jaka dyscyplina i jaka liga?
Kupon B @9.09 co to za zdarzenie i jaki typ postawiłeś? Jaka dyscyplina i jaka liga?
Kupon C @3.19 co to za zdarzenie i jaki typ postawiłeś? Jaka dyscyplina i jaka liga?
czyli co konkretnie grałeś w dniu 16.11.2016 z tymi kursami...

O 0

ohmygosh

Użytkownik
Czy Ty jesteś cudzoziemcem ( obcokrajowcem ) bo chyba posługujesz się tłumaczem Google - patrząc na te potworne błędy językowe w Twoich wpisach?
Ale wciąż nie mamy informacji od Ciebie co konkretnie grałeś, to znaczy jakie konkretnie mecze i jak typowane miałeś na tych swoich kuponach.
Ponadto widać, że jesteś amatorem gdyż wobec obowiązującego w Polsce 10% podatku od wygranych ponad kwotę 2280zł - należało tak dobrać stawki na tych kuponach, aby na żadnym z nich wygrane nie przekraczały tej kwoty 2280zł a Ty tego nie zrobiłeś...
Czyli należało swoją grę rozłożyć na wiele kuponów z tak dobranymi stawkami, aby kurs*stawka nie dawały więcej niż 2280zł
nie jestem polskim. nie mówię po polsku bardzo dobrze. Problem nie jest z podatków, problem z konta zakazu.
Robię zakłady ponieważ byłem studentem. To było prawie 6 lat wcześniej, ale sytuacja, jak to jest po raz pierwszy. Już wygrać zakłady w ten sposób, i przegrał zakłady jak ten, ale zbanowany za zwycięstwo jest po raz pierwszy!
Wszystkie zakłady piłka nożna, Kazachstan Premier League zespoły
za remis i dokładny wynik 3:3.
ulubiony zespół grał z rezerw i młodych, przed rozpoczęciem słabe 11 z outsidera, który właśnie przeniósł się do najniższego podziału

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP

Kupon A kurs @9.26 co to za zdarzenie i jaki typ postawiłeś? Jaka dyscyplina sportu i jaka liga?
Kupon B kurs @9.09 co to za zdarzenie i jaki typ postawiłeś? Jaka dyscyplina sportu i jaka liga?
Kupon C kurs @3.19 co to za zdarzenie i jaki typ postawiłeś? Jaka dyscyplina sportu i jaka liga?

O 0

ohmygosh

Użytkownik

Kupon A kurs @9.26 co to za zdarzenie i jaki typ postawiłeś? Jaka dyscyplina sportu i jaka liga?
Kupon B kurs @9.09 co to za zdarzenie i jaki typ postawiłeś? Jaka dyscyplina sportu i jaka liga?
Kupon C kurs @3.19 co to za zdarzenie i jaki typ postawiłeś? Jaka dyscyplina sportu i jaka liga?

Pisałem wyżej: Taraz - Tobol Kostanay
&quot;Wszystkie zakłady piłka nożna, Kazachstan Premier League zespoły
za remis i dokładny wynik 3:3.
ulubiony zespół grał z rezerw i młodych, przed rozpoczęciem słabe 11 z outsidera, który właśnie przeniósł się do najniższego podziału&quot;

S 1

sissoko

Użytkownik
No stary wybacz ale nawet mi to śmierdzi ustawką,czytam liga kazachstanu i już mi się zapala lampka a tutaj wytypowałeś dokładny wynik w meczu z drużyną rezerw,tak ? no to tym bardziej.Ciekaw jestem jak niby sts dojdzie czy ten mecz był ustawiony,zdobędą nagranie video i je przeanalizują czy co? I skoro jesteś z zagranicy to co Cię podkusiło grać u buka,który potrąca 12% na podatek?

O 0

ohmygosh

Użytkownik
No stary wybacz ale nawet mi to śmierdzi ustawką,czytam liga kazachstanu i już mi się zapala lampka a tutaj wytypowałeś dokładny wynik w meczu z drużyną rezerw,tak ? no to tym bardziej.Ciekaw jestem jak niby sts dojdzie czy ten mecz był ustawiony,zdobędą nagranie video i je przeanalizują czy co? I skoro jesteś z zagranicy to co Cię podkusiło grać u buka,który potrąca 12% na podatek?
Zrobiłem zakład na remis 4400, 3:3 - zapał
Aktobe, Kairat, Almaty - Kazachowie silna mistrzostwa.
Mieszkam w Krakowie. Nie dbam o podatku, jeśli chcesz płacić, płacić.
Ze tak się stało, dał Kazachowie, analizowałem, kładępo! Prostu może zabronić mi wygrać każda liga (polska, ukraińskim lub rosyjskim) według logiki.
meczu NE z drużyną rezerw!
Znalazłem w wiadomościach, że Tobol dać odpocząć rozpoczęciem 11 zawodników, bo sezon zakończyć swoje zadanie, ale Taraz ukarania ich głównych graczy do wyjazdu z PL i niech w obozie klubowym.
Co wynik może być, gdy te zespoły grają !? Ulubiony zespół statystyki sezon dla celów jest 40-40, więc postawić na 3-3 tylko dla pasji. Nawiasem mówiąc, kiedy zakłady zostały doszło 3 celem zdobył już!

jedrula 38,5K

jedrula

Użytkownik
Problem nie jest w kupon, problemem jest to, że mam zamknięty dostęp do konta, nie wyjaśniając przyczyn. ĐĄo daje informacje na kuponie?
Aby móc umieszczać linki lub grafiki w postach, musisz mieć napisane 10 lub więcej postów. Aktualnie napisałeś 9 postów.
Suma stawki ponad 5000, najbardziej kurs 3, i ryzykował - kurs 9.
Kupon został przyjęty, ale zamiast wygranej - zakaz!
Po prostu zakazane, nic nie mówiąc. List przyszedł na pocztę po I wszczął alarm na online-chat.
o poste: Potrzebuję 10 stanowisk aby otworzyć osobistą wiadomość, miałem napisać. Bo później to sytuacji nie ma ochoty grać sts
To ze nie masz ochoty tam grac,to mnie nie dziwi.
STs to złodzieje.
Ale wydaje sie ,ze jak cos ,to sprawe w sadzie spokojnie wygrasz

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
ohmygosh - otrzymałeś od nas informację, że procedura wyjaśniająca dotyczy poniższych zdarzeń:
1) Taraz - Tobol Kostanay
2) Chekhovskie Medvedi 2 - Vysota Ufa
3) Sungul II Snezhinsk - Skif II Krasnodar
4) Gerassimenko K. - Moavro S.
Każdy bukmacher zapewnia sobie w regulaminie czas na takową procedurę wyjaśniającą. Pozdrawiamy.

N 0

niezlyfart

Użytkownik
I jak niby udowodnicie, że te mecze były &quot;ustawione&quot;? Coraz większa beka z tego STS&#39;u jakby przegrał kase to pewnie byście nie szukali ustawki. Okradacie gościa na 20 tysięcy i nic więcej.

@ohmygosh

Nie cackaj się z tym złodziejskim STS&#39;em tylko od razu kieruj sprawę wyżej.

R 36

rafal919

Użytkownik
ohmygosh - otrzymałeś od nas informację, że procedura wyjaśniająca dotyczy poniższych zdarzeń:

1) Taraz - Tobol Kostanay
2) Chekhovskie Medvedi 2 - Vysota Ufa
3) Sungul II Snezhinsk - Skif II Krasnodar
4) Gerassimenko K. - Moavro S.

Każdy bukmacher zapewnia sobie w regulaminie czas na takową procedurę wyjaśniającą. Pozdrawiamy.
Jesteście beznadziejni. Po co macie w ofercie tego typu spotkania? Żeby w razie wygranej położyć łapę na pieniądzach?
Może za niedługo będziecie oferować zakłady na wyścigi somalijskich żółwi.
Ktoś przegra? Elegancko.
Ktoś wygra? Zablokujecie zasłaniając się &quot;procedura wyjaśniająca&quot; bo będziecie podejrzewać, że jeden z żółwi koksowany był specjalna pasza.
Chcecie konkurować z najlepszymi a taki syf robicie?

Panowie, jeśli nie chcecie mieć problemów omijajcie ta firmę z daleka. Fakt faktem oferta najbogatszą z naziemnych ale limity po 200zl na kupon czy czekaniae nie wiadomo ile na wygraną to Masakra.

Otrzymane punkty reputacji: +17
M 837

marcios

Użytkownik
Też czegoś nie rozumie skoro te wyniki co były w tych meczach są oficjalnie uznane to niby jakim prawem ma gracz nie dostać kasy? A co to gracza interesuje czy byly ustawione czy nie, co innego jak by wyniki oficjalnie były unieważnione jesli nie są to w każdym sądzie wygra sprawę i nie pomoże STS jego naciągany na swoją korzyść regulamin. W takim razie każdy mecz tak może STS uznać sobie że ustawiony jak ktoś wygra grubą kase i nie wypłacić.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Marcios - cieszymy się, że podchodzisz do tematu spokojnie i merytorycznie, czego nie można napisać o przedmówcach. Udzielając odpowiedzi:
Mając do czynienia z podejrzeniem staramy się sprawę wyjaśnić wraz z organizatorem i jest to normalna praktyka na całym świecie. Wiele firm bukmacherskich współpracuje z różnymi organizacjami, nawet z FIFA majac na uwadze nie tylko własny interes, ale też ogólno przyjęte zasady fair play oraz w ramach przeciwdziałania procedurom prania brudnych pieniedzy i finansowania terroryzmu. Jakkolwiek błaha wydaje wam się sprawa, dla nas jest to działanie wynikajace z odpowiedzialności.
Powtarzamy raz jeszcze, że procedura wyjaśniająca trwa i staramy się ją jak najszybciej zakończyć.

M 837

marcios

Użytkownik
Ale Wsparcie STS czy te wyniki sa uznane oficjalnie przez tamte federacje piłkarskie? bo jak są to przecież liczy sie oficjalny wynik a czy to po ustawce w jakiejś egzotycznej lidze czy nie, to nie ważne dla grającego, chyba, że też nie są uznane i analizują sprawe to ok, bo nie chce mi się szukać takich egzotyk ???? Na chłopski rozum dla mnie dziwna sytuacja i jak ja bym to trafił i były oficjalne wyniki uznane to nie wyobrażam sobie bym miał pieniedzy nie dostać bo dana firma podejrzenia ma o ustawienie meczy. Podejrzenia podejrzeniami ale liczy się oficjalny wynik uznany przez daną federację piłkarską i tyle. Ja za dawnych czasów duże kolorowe kupony w STS nie wygałem przez 1 mecz 4 tyś zł a to było dla mnie wówczas sporo, nie wszedł mi ŁKS a po latach się okazało, że ten mecz był na liście ustawionych meczy (afera Fryzjera) no i co mam teraz szukać kuponu i pieniądze dostane ???? bo mnie oszukali nie fair play ???? Pozdrawiam

Do góry Bottom