S
2
salako_officia
Użytkownik
Witam. Czy jeśli wykonam przelew z innego konta od tego podanego przy rejestracji to pieniądze wpłynął na moje konto internetowe sts?
Oficjalnie nie można tak zrobić, stąd pewnie pytanie Ale skoro wpłata za pomocą Transferuj, czy Dotpay, to są pośrednicy, więc STS tylko dostaje informację, że mają zaksięgować depozyt na danym koncie, nie mają bezpośrednio wglądu, skąd kasa przyszła ???? Ale wypłata ewentualna oczywiście na konto podane przy rejestracji :]Tak, nie widzę powodów żeby one nie zostały zaksięgowane na koncie.
sts.pl polecam wejść w tej chwili jest za Kumpla 50 zł + 200 zł przy 1 wpłacie.Jakie teraz mają promocje ?
Ta operacja nie powinna trwać dłużej niż kilka minut. Dla pewności można spróbować odświeżyć stronę lub przelogować się.panowie, ile czekaliście na przepływ pieniędzy z bonusu na konto depozytowe ? obróciłem już dostatecznie bonusem, a kwota dalej widnieje w zakładce "bonus"
Według regulaminu wygrana do 1000zł jest wypłacana od ręki, natomiast na wygrane powyżej tej kwoty należy czekać do 30 dni. Te "30 dni" trwają zazwyczaj góra 3...Tak trochę z innej beczki Nie wiem w jakim temacie pisać więc zrobię to tutaj. Chodzi mi o wypłatę pieniędzy a raczej odebranie wygranej w punkcie naziemnym. Po raz któryś wygrałem znaczącą sumę i po raz któryś jestem przez kilka dni odsyłany z kwitkiem ponieważ pani pracująca w punkcie twierdzi że nie ma tyle pieniędzy by mi wypłacić i każe przyjść za kilka dni. Czy u was jest tak samo? Mieszkam w dużym mieście jakim jest Białystok więc zakładam że obroty w punktach nie są takie złe.
Gdybym dostawała 100zł za każdym razem kiedy to słyszę, byłabym milionerkąPs. Nadmienię też że straciłem przez to jeszcze więcej pieniędzy. Ponieważ nie raz za część wygranej miałem do wysłania kolejne kupony których z wyżej wymienionego powodu nie wysłałem, a jak się potem okazywało były one wygrane.
A mozna okreslic dokladniej kiedy pojawi sie mozliwosc wypłat przez skrill?
Niestety nie znamy jeszcze konkretnej daty. Jak tylko będziemy coś wiedzieć, to na pewno damy znaćA mozna okreslic dokladniej kiedy pojawi sie mozliwosc wypłat przez skrill?
Ostatnio czekałem 3 dni.Ile mniej więcej trzeba czekać na wypłatę? Jest info że do 14 dni ale średni czas chyba jest jednak znacznie krótszy?