>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"stawka 1000 zł single za prawdziwe pieniądze"

Status
Zamknięty.
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
spoko spoko typy podrzucam regularnie, ale wkurza mnie jak ktoś mi potem pisze że oszukuję bo z kosmosu biorę zysk ;// Ogólnie moim celem jest pokazanie że na zakładach można zarobić a nie udowodnienie komuś że jestem dobrym typerem bo te mecze co ja zagrałem każdy mogł zatypować tak naprawdę.

J 23

jro

Użytkownik
Chodzi im o to ze wyskoczyłeś z tym belluci na screnie a jak byś przegrał to byś tego screna nie pokazał

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Errani - Begu 1 1,20
Finalistka Roland Garros grająca turniej na swojej ziemi kontra niby utalentowana rumunka, która grała dwa mega ciężkie. Chyba jednak errani wygra.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Errani - Begu 1 1,20
Finalistka Roland Garros grająca turniej na swojej ziemi kontra niby utalentowana rumunka, która grała dwa mega ciężkie. Chyba jednak errani wygra.
Spokojnie siedzi ;) ogólnie tak dziś rano wymyśliłem że w zeszły weekend poszła 2x polska w siatkę a w ten pójdzie 2x errani więc jutro w finale errani chociaz kursu jeszcze nie ma ale z zahlavovą da sobie spokojnie radę

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
narazie poszło
Monaco (+1,5 seta) - Tipsarević (-1,5 seta) 1 1,27
moim zdaniem dość dobry kurs n to że Juan ugra przynajmniej seta

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
narazie poszło
Monaco (+1,5 seta) - Tipsarević (-1,5 seta) 1 1,27
moim zdaniem dość dobry kurs n to że Juan ugra przynajmniej seta
nie mogę tego nazwać inaczej niż cud ;)))) ale farta w tej zabawie tez mieć trzeba. Ostatni dziś typ to tak jak pisałem wczoraj Errani po 1,09

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Gilles Muller (+1,5 seta) - Marinko Matosević (-1,5 seta) 1 1,30
Zastanawiałem się długo nad tym meczem i zaryzykuję w Mullera który broni tutaj punktów za półfinał, a w Atlancie ogrywał go tylko Isner

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Gilles Muller (+1,5 seta) - Marinko Matosević (-1,5 seta) 1 1,30
Zastanawiałem się długo nad tym meczem i zaryzykuję w Mullera który broni tutaj punktów za półfinał, a w Atlancie ogrywał go tylko Isner
Dalej nie oglądam bo mnie spanie łapie ;)
seta muller wygral reszta mnie nie interesi ;) dzień z paire i mullerem 570 pln czego chciec więcej

Otrzymane punkty reputacji: +1
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
kolejna wygrana
teraz na szybko z pracy
Bellucci -Kavcić 1 1,36 złapałem,
dziś już 660 zysku i według porannego planu trzeci mecz do grania
Ilhan - Fognini 2 1,32

Narazie statystyka 43 trafione na 46 podanych ;))) a mogło być lepiej jakby klizan miał mocniejszą głowę

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
dziś już 660 zysku i według porannego planu trzeci mecz do grania
Ilhan - Fognini 2 1,32

Narazie statystyka 43 trafione na 46 podanych ;))) a mogło być lepiej jakby klizan miał mocniejszą głowę
44/47 z fogninim ;) dziś jest jakiś szalony dzień narazie więc zobaczymy jak się skończy ;) 980 złotych zysku za 3 mecze ;)
La Valetta - Partizan 2 1,28
Ogólnie partizan musiałby sobie mega odpuścić żeby tego nie wygrać, ale ja wierzę że podejdą na serio. Na Maltę nie mieli dalekiej podróży pogoda dopisuje więc z uśmiechem na gebach powinni postrzelać

Otrzymane punkty reputacji: +5
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
44/47 z fogninim ;) dziś jest jakiś szalony dzień narazie więc zobaczymy jak się skończy ;) 980 złotych zysku za 3 mecze ;)
La Valetta - Partizan 2 1,28
Ogólnie partizan musiałby sobie mega odpuścić żeby tego nie wygrać, ale ja wierzę że podejdą na serio. Na Maltę nie mieli dalekiej podróży pogoda dopisuje więc z uśmiechem na gebach powinni postrzelać
Partizan 3-0 wygrywa więc raczej pozamiatane i piąty typ dzisiejszy idąc za ciosem
Russell (+ 1,5 seta) - Kuznetsov (-1,5 seta) 1 1,19
Powoli typy na wygranie minimum seta stają się moimi ulubionymi i dość pewnymi zdarzeniami ;) zobaczymy jak to wyjdzie tym razem ale jakby siadlo to 5/5 i prawie 1500 dniówki byłoby miło

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Partizan 3-0 wygrywa więc raczej pozamiatane i piąty typ dzisiejszy idąc za ciosem
Russell (+ 1,5 seta) - Kuznetsov (-1,5 seta) 1 1,19
Powoli typy na wygranie minimum seta stają się moimi ulubionymi i dość pewnymi zdarzeniami ;) zobaczymy jak to wyjdzie tym razem ale jakby siadlo to 5/5 i prawie 1500 dniówki byłoby miło
weszło ;) 1500 dniówki ;)
dziś dzień przerwy

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Soeda - Kunitsyn 1 1,45
Spróbujemy tego Soedę bo zaimponował mi krojąc Malisse. Kunitsyn nigdy mnie nie przekonywał. Mam nadzieję że się nie przejadę. Bo już chciałem grać na Russela i Lopeza ale się wycykałem i grałem tylko że wygrają seta więc teraz zaryzykuję całe spotkanie dla Soedy i obym się nie pomylił

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom