>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"stawka 1000 zł single za prawdziwe pieniądze"

Status
Zamknięty.
B 30

boher

Użytkownik
Widzę coraz bardziej ryzykowne typy, coraz większe kursy, biorące się z większej pewności siebie. Polecam jednak grać dalej niższe kursy i wybierać pewniejsze mecze, nie ryzykować NIGDY. Polecam być bardziej konsekwentnym, by potem nie żałować. Na razie idzie OK, ale też miałem nawet 2 miesiące super passy, by później wtopić cały zysk. Nauczyłem się, że konsekwencja i odpowiedni bankroll management jest ogromnie ważny i polecam robić, to co robiłeś na początku. Widzę, że Soeda wygrywa 3-0, jednak mecz przerwano. Nieważny jednak jest wynik tego spotkania, a Twoja konsekwencja i mniejsze ryzyko. Po raz kolejny gratuluję skuteczności i passy!

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Nie liczy się kurs. Przykład wawrinki. Ile osób się rzuciło że Wawrinek lepszy że u siebie itp. 1,22 do grania a jednak...
Ja nad Soedą myślałem cały dzień odkąd rano zobaczyłem że machnął lepszego bez dwóch zdań niż rusek Xaviera Mallise. Kunitsyn nigdy mnie swoją grą nie przekonywał więc nie traktuj kursu 1,45 jako ryzyka bo ja najpierw analizuje mecz a potem kurs przyjmuję z aprobatą jeśli mecz mi podchodzi. Tak jest w tym przypadku szkoda tylko że przerwali bo czas spać niestety rano do pracy

B 30

boher

Użytkownik
Tylko, że i Kunitsyn pokonał lepszego od siebie i będącego w niezłej formie Bakera (1/8 Wimbledonu) ???? Oczywiście Soeda jest faworytem, wiele na niego wskazuje (pokonał na Wimbledonie Igora szybko 3-0). W tym roku Kunitsyn słabiutko gra... Na pewno jest value, ale czy do grania za 1000 zł? Bezpieczniej było zagrać Twoje sprytne +1,5, niższy kurs, ale pewniejsze. Jednak trzymam kciuki i myślę, że Japończyk da radę ????

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Soeda - Kunitsyn 1 1,45

Spróbujemy tego Soedę bo zaimponował mi krojąc Malisse. Kunitsyn nigdy mnie nie przekonywał. Mam nadzieję że się nie przejadę. Bo już chciałem grać na Russela i Lopeza ale się wycykałem i grałem tylko że wygrają seta więc teraz zaryzykuję całe spotkanie dla Soedy i obym się nie pomylił
Nice ;) ✅✅✅

Chcę zagrać Granollers - Kubot 1 1,40 ale pinek ma awarię

Na szczęście chyba bo Kubot wygrał seta pinnacle dalej nieczynny i kupon nie poszedl więc nie było typu

Otrzymane punkty reputacji: +3
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
48/51 mam skuteczność porażającą ;))))

ale z pujolem miałem farta jak nie wiem że nie dalo się zagrać.

Almagro - Davydenko 1 1,25

W tym meczu chyba nic się nie stanie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
J 23

jro

Użytkownik
Popełniłeś bład stawiając na almagro davydenko jest na czarnej liscie wielu graczy załoze sie ze jak przegra 1 seta to w 2 skreczuje, jest to ewidentnie gracz skorumpowany jak chce potrafi kazdego pyknać prawie a jak chce przegrywa z ciotami i obserwując go przez lata ma taki styl, mysle ze skreczuje jak będzie widział ze nic nie zdziala , bedzie chcial za wszelka cenę wygrać , Ale mimo wszystko good luck

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
zaryzykowałem w osttaniej chwili na Ruch Chorzów jakoś kurs 10 minut przed meczem w pinku na 1,39 skoczył. zagrałem na chorzowskich

Otrzymane punkty reputacji: +1
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Hehe no dziś fart wyjątkowy ;) najpierw awaria stronki która uniemożliwiła grę przeciw kubotowi ;) potem spokojnie Almagro na 250 złotych a potem Ruch na 390 ;) Jestem zarobiony ;) dziś już starczy obstawiania

skuteczność 50 trafionych na 53 zagrane

p.s gdzie ci spece od value co mnie zlali ciężką krytyką na początku tematu ?

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Hehe no dziś fart wyjątkowy ;) najpierw awaria stronki która uniemożliwiła grę przeciw kubotowi ;) potem spokojnie Almagro na 250 złotych a potem Ruch na 390 ;) Jestem zarobiony ;) dziś już starczy obstawiania

skuteczność 50 trafionych na 53 zagrane

p.s gdzie ci spece od value co mnie zlali ciężką krytyką na początku tematu ?
że tak powiem, a co to jest niecały miesiąc grania ?
tyle co nic...
mowiac miesiac mam na mysli od kiedy zaczales grac za kase a nie za zapałki. osiagniesz takie wyniki jak teraz po dluzszym okresie czasu 3miesiace/6 miesiecy to znaczy ze wybrales trafna droge gry.
niskie kursy to tez dobra droga szczegolnie na pinnku, no ale cos tam znac sie czeeba. powodzenia.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
swięta racja z tą polaczkością sabath staram się podawać typy z analizą ale nie zawsze wychodzi dziś założyłem almagro na bank ale postanowiłem Ruch postawić dopiero jak polukam jak idzie hiszpanowi. Hiszpan przełamał i wyszedł prawie na seta więc dałem kilka minut przed meczem Ruch nie mając już czasu pisac analizy. Ogólnie potrafię kminić nad meczem cały dzien tak jak nad Soedą i nie sposób wszystkich przemyślen opisać. Ale w miarę mozliwości będę się starał. Jednak jestem na takim etapie zycia ( przeprowadzka do częstochowy za 2 miechy plus dziecko w drodze) że czas mam naprawdę ograniczony. Pozdro dla krytyków

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Isner - Sock 1 1,10
Niby kurs słabiutki ale można się skusić. Isner dwa razy z rzędu grał tu w finale i dwa razy jechał go Fish, ale rybki już nie ma więc Johny spręży się podwójnie i postara się wygrać. Serwis bomba a młody jankes returnu specjalnego nie ma, John powinien zaś mieć swoje szanse na zlamanie. Chciałem początkowo grac na 2-0 w setach jednak Sock ma dość dobrą statystykę jeśli chodzi o tiebreaki. Tak czy siak Big Johny powinien się uporać z młokosem

Otrzymane punkty reputacji: +4
alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
To może w końcu i ja się wypowiem w tym temacie.
Bardziej tutaj bym nie zwracał uwagi na teksty userów typu &quot;masz bardzo dobre typy i ja też stawiam tak samo jak Ty&quot; bo tam kurs w granicach 1.30 w miarę pewny na Pinnaclu nie jest znaleźć ciężko.
Bardziej można Ci pogratulować jeśli chodzi o te stawki. Ja tylko raz olinowałem grubo w swojej karierze( final six Pol - Bul ), a Ty startując z tym tematem zrobiłeś to kilka razy i za to szacun, ja jako student nie mam jeszcze stałej pracy, zawieram różne umowy o dzieło dotyczące rachunkowości i tak trochę ciułam tej kasy ale bym się &quot;trochę&quot; załamał jakbym na początku takiej drogi jak Ty stracił tego tysiaka.
Teraz sądzę, że pójdzie Ci z górki, masz na koncie ponad 6000 i na pewno nawet gdybyś jakimś cudem przegrał np. 3 kupony pod rząd to aż takiego żalu by nie było i tak czy siak miesięczny plus byłby spory. Ale na taką wtopę się nie zanosi także powodzenia dalej.

Otrzymane punkty reputacji: +4
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Isner - Sock 1 1,10✅✅✅
Niby kurs słabiutki ale można się skusić. Isner dwa razy z rzędu grał tu w finale i dwa razy jechał go Fish, ale rybki już nie ma więc Johny spręży się podwójnie i postara się wygrać. Serwis bomba a młody jankes returnu specjalnego nie ma, John powinien zaś mieć swoje szanse na zlamanie. Chciałem początkowo grac na 2-0 w setach jednak Sock ma dość dobrą statystykę jeśli chodzi o tiebreaki. Tak czy siak Big Johny powinien się uporać z młokosem
Kolejna stówka

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Bellucci (+1,5) - Dimitrov (-1,5) 1 1,24
Kolejny raz mój ulubiony zakład że zawodnik wygra minimum seta. Tym razem Bellucci który w ostatnich tygodniach imponuje swoją grą. To może być zacięty mecz bo Bułgar dobrze trzyma swoje podanie, ale minimum seta Thomaz powinien ugrać ;)
Odbiegając od tematu po 8 latach oglądania tenisa jedynie w tv i na streamach dzisiaj pierwszy raz wychodzę na kort pokaleczyć ;)) kupiłem rakietę i jestem ciekaw czy będe umiał trafić w piłeczkę

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Bellucci (+1,5) - Dimitrov (-1,5) 1 1,24
Kolejny raz mój ulubiony zakład że zawodnik wygra minimum seta. Tym razem Bellucci który w ostatnich tygodniach imponuje swoją grą. To może być zacięty mecz bo Bułgar dobrze trzyma swoje podanie, ale minimum seta Thomaz powinien ugrać ;)
Odbiegając od tematu po 8 latach oglądania tenisa jedynie w tv i na streamach dzisiaj pierwszy raz wychodzę na kort pokaleczyć ;)) kupiłem rakietę i jestem ciekaw czy będe umiał trafić w piłeczkę
Po pierwszej grze stwierdzam że w tenisa gra się lepiej niż w nogę. Oczywiście serwisu zero, bachandu zero, kilka slice-ów nawet nawet i prosta przebijanka w wolnym tempie ale za kilka miechów będzie lepiej. Przegrałem seta 3-6 i dokończymy jutro ;)
Bellucci wygrał seta więc kolejna kasa dopisana
Na szybko zagrałem ostatni raz dzisiaj
Almagro (+1,5 seta) - Monaco (-1,5 seta) 1 1,19
190 złotych za jednego seta dla almagro powinno się udać

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Po pierwszej grze stwierdzam że w tenisa gra się lepiej niż w nogę. Oczywiście serwisu zero, bachandu zero, kilka slice-ów nawet nawet i prosta przebijanka w wolnym tempie ale za kilka miechów będzie lepiej. Przegrałem seta 3-6 i dokończymy jutro ;)
Bellucci wygrał seta więc kolejna kasa dopisana
Na szybko zagrałem ostatni raz dzisiaj
Almagro (+1,5 seta) - Monaco (-1,5 seta) 1 1,19 ✅✅✅
190 złotych za jednego seta dla almagro powinno się udać
No i kolejny raz taktyka na jednego seta się sprawdza ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
skuszę się jeszcze na jeden typ bo mnie kumpel do niego przekonał choć sam myślę nad tym kilka godzin
Soeda (+1,5 seta) - Muller (-1,5 seta) 1 1,40
Przyznam że liczę na słabszą dyspozycję mullera chociaż w jednym swoim gemie serwisowym ;) Soeda powinien wygrywać swoje podania gdyż jest szybszy zwrotniejszy i lepiej porusza się po korcie i powinien drwala rozrzucać po korcie. Go go Soeda ;)

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
skuszę się jeszcze na jeden typ bo mnie kumpel do niego przekonał choć sam myślę nad tym kilka godzin
Soeda (+1,5 seta) - Muller (-1,5 seta) 1 1,40 ⛔⛔⛔⛔
Przyznam że liczę na słabszą dyspozycję mullera chociaż w jednym swoim gemie serwisowym ;) Soeda powinien wygrywać swoje podania gdyż jest szybszy zwrotniejszy i lepiej porusza się po korcie i powinien drwala rozrzucać po korcie. Go go Soeda ;)
totalna klapa. Mecz jeszcze trwa ale już moim zdaniem pozamiatane bo nie ma opcji że tym tenisem dzisiejszym Soeda przełamie ;/// pierwsza porażka w tym tygodniu i stan konta z 7300 spada na 6300 ;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom