>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"stawka 1000 zł single za prawdziwe pieniądze"

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Panowie... dajcie autorowi w spokoju przetestować założone cele. 5 stron tematu 11 typów a reszta to dyskusja. Wartościowsze posty zostawiłem na przyszłość bo pewnie wiele osób kiedyś odkryje traki magiczny &quot;system&quot; i być moze tutaj trafi ;)

Tak więc dajcie shearerowi spokojnie prowadzić temat ????
PS: Powodzenia ;)
Panowie , przypominam to co pisałem z miesiąc temu , bo z tego co widzę nic nie poskutkowało. Ten temat służy GŁÓWNIE do podawania typów a nie nikomu nie potrzebnej dyskusji. Niektóre pytania możecie zadawać na PW , a reszty w ogóle nie powinno być bo połowa to skrajnie głupie pytania albo wywody. Dajcie autorowi w spokoju i w miarę estetycznie prowadzić temat.

PS: Radzioch , autor tematu nie ma możliwości usuwania postów w swoim temacie więc niczego mu nie zarzucaj. Pozdrawiam.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
jeszcze haas że wygra minimum seta za 1,45 i przyznam że bardziej tu liczę na zmęczenie monaco który gra drugi finał z rzędu i rozegrał kilka trudnych meczów

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
jeszcze haas że wygra minimum seta za 1,45 i przyznam że bardziej tu liczę na zmęczenie monaco który gra drugi finał z rzędu i rozegrał kilka trudnych meczów
Hercog z bólem ale żałuję że dołożylem haasa bo narazie dziś 490 na minus
teraz spróbujemy wyjśc na plus dając na cibulkovą

Otrzymane punkty reputacji: +1
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Hercog z bólem ale żałuję że dołożylem haasa bo narazie dziś 490 na minus

teraz spróbujemy wyjśc na plus dając na cibulkovą
No i siadło ale teraz problem z innej beczki złapałem wirusa w kompie coś jak malware który blokuje mi wszystko w kompie rzadajac okupu potrzebuje kogoś s katowic kumatego z informatyki kto mi pomoże bo s telefonu się lipnie działa

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
no trudno chyba już ewidentnie przekresliłem ruska bo przewaznie gram przeciwko niemu, a tu taka wtopa ;// ogólnie zły początek tygodnia ale myślę że odrobimy

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Dobra troszkę nadszarpnąłem budżet ale 4k już na koncie a w pinku 1600 więc bawimy się dalej
Helsingborg - Tns 1 1,16
skandynawowie grają dobrze u siebie i powinni to wygrać i awansować

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Dobra troszkę nadszarpnąłem budżet ale 4k już na koncie a w pinku 1600 więc bawimy się dalej
Helsingborg - Tns 1 1,16 ✅✅✅
skandynawowie grają dobrze u siebie i powinni to wygrać i awansować
no i powoli wracamy na właściwe tory ;)
statystyka 57 trafionych na 63 podane co daje 90,47 % trafionych typów więc nie jest źle ;) ogólnie 1450 wpłaciłem wypłaciłem 4k a na koncie jest 1760 więc jak na miesiąc to całkiem całkiem

S 26

siemek0

Użytkownik
pograłeś przeciwko kolbie za 1000 czy mniej ??? Można sie nieżle wkur.... za takie mecze.Kolba wygrał bo cwiećfinał ma o 14.50 a i tak musiał by zostać do 17 bo jeszcze miał debla.Cóż mądry Polak po fakcie :;/: Chociaż myśle że pozostałe 2 dzisiejsze mecze odpuści.Ciekawe tylko ile dostał od buków żeby ten mecz wygrać bo takiej masówki dawno nie widziałem.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Dałem się niestety porwać tej je... masówce ;// dopłaciłem 240 pln żeby miec równego tysiaka ale na szczęscie zapas gotówki po tamtej passie jest ciągle ;) wpłacone łącznie 1700 wypłacone 4000 i na pinku 1000 więc startuje znów z zerowego pułapu teraz muszę się skupić by grac mądrzej a nie po kolei wszystko co w ofercie.
dziś ten tysiak poszedł w Legię której jestem kibicem i mam nadzieje się nie zawieść

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Dałem się niestety porwać tej je... masówce ;// dopłaciłem 240 pln żeby miec równego tysiaka ale na szczęscie zapas gotówki po tamtej passie jest ciągle ;) wpłacone łącznie 1700 wypłacone 4000 i na pinku 1000 więc startuje znów z zerowego pułapu teraz muszę się skupić by grac mądrzej a nie po kolei wszystko co w ofercie.
dziś ten tysiak poszedł w Legię której jestem kibicem i mam nadzieje się nie zawieść✅✅✅✅✅✅✅
spokojne 220 zetka

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Hehe zmiana planów

Invest poszedł w siatkarzu USA z moim zdaniem przecenianą serbią, choć ostatnie dwa mecze wygrywali serbowie, ale to było dawno. Liczę na doświadczenie i motywację jankesów w tego typu imrezach

kurs 1,50

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Hehe zmiana planów

Invest poszedł w siatkarzu USA z moim zdaniem przecenianą serbią, choć ostatnie dwa mecze wygrywali serbowie, ale to było dawno. Liczę na doświadczenie i motywację jankesów w tego typu imrezach

kurs 1,50
✅✅✅

Wesele się zwróciło ;) szkoda że nie dałęm potem polaków.

Dzis pogramy Isnera po 1,10

Otrzymane punkty reputacji: +1
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
wiem wiem ciężko coś idzie ale ciągle bardzo duży plus. Przyznam się że czasem też zapominam opisać typu na forum ale nie będę pisał co i jak
na bank dam po meczu Usa - Niemcy na Australię w siatkówkę po 1,13

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom