>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"stawka 1000 zł single za prawdziwe pieniądze"

Status
Zamknięty.
mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
Przecież napisał, że i tak jest na dużym ✅
Kolego, jeśli będziesz grał kilka lat to nauczysz się jednej rzeczy.

Duży plus wynika tylko i wyłącznie z wysokiej stawki. Jeśli ktoś odejmie jedno zero ze stawki to już plus jest mniejszy, a temat ma taką popularność tylko i wyłącznie ze względu na stawkę płaską 1000 zł. Plus jest duży, choć w sumie to dla dużej grupy osób tutaj jest mało istotne. Jeśli przeliczy kolega sobie Yield z całego tematu to okaże się może, że nie jest on już taki duży jak duży jest zysk. Problemem jest to, że &quot;bogiem&quot; dla większości jest ten, który gra za dużą kasę (niezależnie od Yield) a nie ten, który nawet grając za 5/10 zł na kupon będzie miał nie tylko duży % skuteczności ale i wysoki yield przekraczający 10% np. w skali 6 miesięcy.
Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, żebym gra za 1 PLN płaską stawką i miał tyle wejść do tematu.

ps. duży plus = duża stawka, duża stawka i kilka kuponów ⛔ = duża strata !! choć dla niektórych to nie ma znaczenia.

Ps. 2 twórcy tematu oczywiście życzę jak najlepszych wyników bo i tak za moje nie gra tylko za swoje ???? Za wpisanie się w temat przepraszam.

Otrzymane punkty reputacji: +7
B 30

boher

Użytkownik
Bardzo dobry post Mag84! Oczywiście teraz jest świetnie, ale w dłuższym okresie jednak yield i % skuteczności są bardzo ważne. Jeśli po kilku miesiącach grania w ten sposób po 1000 zł uda się koledze wypracować zysk, znaczy to, że jest dobrym typerem. Nieważne czy stawia płasko 1000 zł czy 1 zł, ważne, że w dłuższym okresie będzie ZYSK, a po to przecież gramy ???? By wygrać z bukiem nie przez miesiąc, a jak najdłużej ???? Ten miesiąc jest na plus, zobaczymy jak będzie dalej ???? Życzę wytrwałości i dalszej skuteczności!

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Przepraszam wszystkich czytających ale mialem awarię neta i obstawiałem mecze przez telefon (dzwoniąc do brata który bił za mnie) kilka trafiłem screeny wyślę jak będę w domu.

Ogólnie po meczu Polski szybko odrobilem tysiaczka z małą nawiązką

dziś dałem Serene Williams po 1,11
a potem one more time Polska po 1,16

dniówka do wzięcia 270 pln

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Przepraszam wszystkich czytających ale mialem awarię neta i obstawiałem mecze przez telefon (dzwoniąc do brata który bił za mnie) kilka trafiłem screeny wyślę jak będę w domu.

Ogólnie po meczu Polski szybko odrobilem tysiaczka z małą nawiązką

dziś dałem Serene Williams po 1,11✅✅✅✅✅
a potem one more time Polska po 1,16

dniówka do wzięcia 270 pln
Mam nadzieję że polska dziś wygrywa ;) narazie dniówka lepsza niż w pracy ;) i średnia z ponad miesiąca też
Obecnie 1900 wpłacone 4960 wypłacone (dziś wypłaciłem 960) i zostaje 1340 na grę plus 1000 zainwestowany w Polskę

Otrzymane punkty reputacji: +1
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Włoszki z Algierkami w siatkę 3-0 dw ( w pinku to opcja handicapu minus2,5 seta) po 1,14
Różnica klas jest ogromna i nie obawiam się tego zagrać !!!
P.S.
Od dłuższego czasu zauważam że mam coraz więcej naśladowców. Ciekawe czy ci co grają na sucho wkrótce zaczną grać za kasę. Obawiam się że nie. Od siebie dodam że zaczynałem na sucho i teraz za kasę to dwie zupełnie różne bajki. Fakt pierwszy miesiąc miałem genialny i zarobiłem na czysto 4koła, ale już ostatnie kilka dni troszkę martwią. Przegrane na Polsce czy wczoraj na rumunach dają do myślenia i postaram się wyciągnąć z nich wnioski. Fakt wypłacałem raz 4k raz 960 pln ale wpłaciłęm 1900 więc po 5 tygodniach to daje 3060 czystego zysku plus 1500 które dalej jest w obrocie. Myślę że jak przetrzymam te kilka dni kryzysiku to dalej może znowu pójsc dobrze zwłaszcza że zbliża się wielkimi krokami us open.
Wracam do tematu kserokopii mojego tematu. Myślę że ich autorzy wkrótce sami się przekonają że gra na serio a gra na niby to wielka różnica. Mi nie zależy na liczbie odsłon itp. ja po prostu chcę sobie i innym udowodnić że można. Ogólnie zastanawiam się nad założeniem jakiegoś darmowego bloga zamiast tego działu kupony, ale o tym pomyślę na urlopie. Wtedy każdy zainteresowany i tak mógłby korzystac z typów. Ja oczywiście nie uważam się za jakiegoś dobrego typera, ja po prostu staram się minimalizować ryzyko wtopy i pomnożyć kapitał w miarę bezpiecznie. Na tym forum jest wielu lepszych typerów którzy trafiają wysokie kursy jednak nie umieją tego do końca wykorzystać finansowo.
Może jak mnie coś natchnie napiszę jeszcze kilka zdań a narazie wracam do meczu Williamski

Otrzymane punkty reputacji: +2
maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
Wydaje mi się że wynika to trochę z tego że niektóre typy jakby były grane na szybko, bez dokładnego przemyślenia ???? Przynajmniej czasami odnoszę taki wrażenie bo dość często tu zaglądam. Ale i tak nie jest tak źle, chociaż po każdej wtopie trzeba się pilnować ze zdwojoną siłą, bo 2 przegrane z rzędu to już by było poważne nadszarpniecie budżetu. Tylko trafnych typów. Pozdrawiam ????

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
To teraz typ nad którym siedzę od kilku godzin (bo wloszki na 3-0) to z góry odhaczyłem.
Dolgopolov - Blake 1 1,34
choćbym nie wiem jak kombinował to nie widzę innej opcji niż wygrana dolgopolova

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
To teraz typ nad którym siedzę od kilku godzin (bo wloszki na 3-0) to z góry odhaczyłem.
Dolgopolov - Blake 1 1,34 ✅✅✅
choćbym nie wiem jak kombinował to nie widzę innej opcji niż wygrana dolgopolova
Polskę odpuszczę bo już z Bułgarią szła masówka. Dziś nie ma opcji porażki ale polacy mogą źle zacząć i seta stracić. Po 1,18 się nie opłaca na 3-0 grać. Ja sobie postawię mecz:
Serena - Sharapova 1 1,21
Takie uderzenia jak wczoraj czorna fundowała Azarence (ponad 20 winnersów) odbiorą Maryśce chęć do gry.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Polskę odpuszczę bo już z Bułgarią szła masówka. Dziś nie ma opcji porażki ale polacy mogą źle zacząć i seta stracić. Po 1,18 się nie opłaca na 3-0 grać. Ja sobie postawię mecz:
Serena - Sharapova 1 1,21 ✅✅✅
Takie uderzenia jak wczoraj czorna fundowała Azarence (ponad 20 winnersów) odbiorą Maryśce chęć do gry.
To pięknie ;) Ogólnie chciałem grać jessiego levine z gabashvilim ale jednak jak mam grać bezpieczniej to odpuszczam to i gramy
Brazylia - Serbia 1 1,17
powinni brazylijczycy zwinować

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
To pięknie ;) Ogólnie chciałem grać jessiego levine z gabashvilim ale jednak jak mam grać bezpieczniej to odpuszczam to i gramy
Brazylia - Serbia 1 1,17✅✅✅✅
powinni brazylijczycy zwinować
Nie myślałem że tyle stresu będzie mnie kosztować ten mecz ;) Ale po raz kolejny się udało ;)
Murray (+2,5 seta) - Federer (-2,5 seta) 1 1,27
W finale Wimbledonu Ferdek pokazał murrayowi jak się gra ale seta murray ugrał. Teraz jakby szkot był w wyższej formie niż wtedy a roger troszkę obniżył loty. Nie twierdzę że Murray w koncu wygra, ale seta powinien dac radę ugrać

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Nie myślałem że tyle stresu będzie mnie kosztować ten mecz ;) Ale po raz kolejny się udało ;)
Murray (+2,5 seta) - Federer (-2,5 seta) 1 1,27✅✅✅
W finale Wimbledonu Ferdek pokazał murrayowi jak się gra ale seta murray ugrał. Teraz jakby szkot był w wyższej formie niż wtedy a roger troszkę obniżył loty. Nie twierdzę że Murray w koncu wygra, ale seta powinien dac radę ugrać
takiego scenaria meczu się nie spodziewałem ale weszło lekko ;)
spróbujmy teraz tego
Sesil Karatancheva - Katalin Marosi 1 1,28
Młoda kazaszka pukająca do pierwszej setki w miarę nieźle grająca na hardzie kontra stara Węgierka. niby h2h 2-0 dla marosi ale mecze 3 lata temu kiedy Sesil jeszcze była nieopierzoną nastolatką. Dziś Sesil powinna wygrać

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
takiego scenaria meczu się nie spodziewałem ale weszło lekko ;)
spróbujmy teraz tego
Sesil Karatancheva - Katalin Marosi 1 1,28 ✅✅✅
Młoda kazaszka pukająca do pierwszej setki w miarę nieźle grająca na hardzie kontra stara Węgierka. niby h2h 2-0 dla marosi ale mecze 3 lata temu kiedy Sesil jeszcze była nieopierzoną nastolatką. Dziś Sesil powinna wygrać
Kolejny z rzędu plusik ;) wydaje się że to był chwilowy okres tych kilku wtopek gdzie troszkę na hurra inwestowalem swój tysiak ale wystarczyło wprowadzić troszkę spokoju i rozwagi i już jest lepiej bo na kilku ostatnich meczach w 4 dni 1600 na plus czyli 1000 ze steauy odrobiony i jeszcze 600 na czysto ;) jutro trzeba pokombinować nad jakims handi -2,5 w stronę polski bądź argentyny

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Ok spróbujmy isc tropem że nasi nie zlekceważą rywala i od początku do końca będą grać to co potrafią na pełnej koncentracji.
więc
Polska (-2,5 seta) - Australia (+2,5 seta) 1 1,51
Pierwsze miejsce w grupie to Niemcy lub Serbia więc w porównaniu do Rosji Usa czy Brazylii takie trochę ogórki wiec trzeba zrobić wszystko żeby mecz o strefe medalową zagrać ze słabszymi.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Ok spróbujmy isc tropem że nasi nie zlekceważą rywala i od początku do końca będą grać to co potrafią na pełnej koncentracji.
więc

Polska (-2,5 seta) - Australia (+2,5 seta) 1 1,51 ⛔⛔⛔

Pierwsze miejsce w grupie to Niemcy lub Serbia więc w porównaniu do Rosji Usa czy Brazylii takie trochę ogórki wiec trzeba zrobić wszystko żeby mecz o strefe medalową zagrać ze słabszymi.
już drugi raz trzeba odrabiać przez polaków ;/

Argentyna - Brytania (+2,5) 1 1,41

E 1

exi

Użytkownik
Nigdy więcej nie graj za dużą stawke typu gdzie drużyna nie ma motywacji do gry . Nawet jak nie wygrają i tak awansują

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Nigdy więcej nie graj za dużą stawke typu gdzie drużyna nie ma motywacji do gry . Nawet jak nie wygrają i tak awansują
a to specjalista co ty nie powiesz.
a tak na powaznie to nigdy nie polecam grubej gry handicapu-2,5 w siatke (jest sens tlyko jak jest ciekawy kurs i po normalnej stawce cos sprobowac).
tym nie mniej gdyby brytole ugrali seta to to bylby cud swiata taka prawda...

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
kurcze w od tygodnia mam ten problem że wtapiam tysia potem odrabiam go spokojnie w 2 dni i jak już jestem ostatni typ od tego by zrobic sobie kolejną wypłatę to znów wtapiam tysiąc i znów odrabiam tak bylo przy polsce z bułgarią przy steaua bukkareszt i teraz znow przy Polsce i cały czas konto oscyluje wokół 1600 pln a przy 3 kołach bym tyska wypłacił

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom