>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"stawka 1000 zł single za prawdziwe pieniądze"

Status
Zamknięty.
B 30

boher

Użytkownik
Zauważ shearer dlaczego tak się dzieje. Bierzesz bardziej ryzykowne typy z naprawdę wysokimi kursami w porównaniu z tymi na początku (1.50 czy 1.40). Mniejsze kursy w zdecydowanej większości przypadków oznaczają większe prawdopodobieństwo wygranej. Trzymam kciuki za dalszą karierę ????

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
już drugi raz trzeba odrabiać przez polaków ;/

Argentyna - Brytania (+2,5) 1 1,41
✅✅✅✅
Dobra tylko Polacy są pechowi ale jednemu jeszcze zaufam
Marcin Dołęga - Gia Machavariani 1 1,38
Mało znam się na ciężarach ale tu chyba Polak jest faworytem do złota. Wyczytałem że w rwaniu i podrzucie awizował na starcie największe ciężary. Oby nie zaliczył jakiejś pechowej kontuzji to myślę że zdobędzie złoto a mi pokryje parę kto lepszy

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
✅✅✅✅
Dobra tylko Polacy są pechowi ale jednemu jeszcze zaufam
Marcin Dołęga - Gia Machavariani 1 1,38 ⛔⛔⛔⛔
Mało znam się na ciężarach ale tu chyba Polak jest faworytem do złota. Wyczytałem że w rwaniu i podrzucie awizował na starcie największe ciężary. Oby nie zaliczył jakiejś pechowej kontuzji to myślę że zdobędzie złoto a mi pokryje parę kto lepszy
Bravo Marcin !!! na naszych można polegać jak ja pierd.... !!! został ostatni tysiąc więc niech będzie na 3-0 dla usa

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Bo jestem głupi i tyle mogę powiedzieć ;/// to się musi zmienić bo inaczej wtopię tyśka ostatniego
W tym momencie mam 5 wypłacone i 2 wpłacone więc jest 3 na plus

Otrzymane punkty reputacji: +3
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Querrey (+1,5 seta) - Melzer (-1,5) 1 1,13✅✅✅✅✅✅✅✅✅
Bezpieczniej już się nie da ;) jak to wejdzie to na noc Isner z Andujarem po 1,13
Teraz spróbujmy Dolgopolov ze Stepankiem że wygra minimum seta. Dolgo chyba w niezłej formie (w końcu wygrał w waszyngtonie) a Radeczek troszkę już starawy i dodatkowo najczesciej w Ottawie w przeszlości odpadal w pierwszych rundach. 1,20 na seta dla dolgo można uderzyć
Wydaje mi się że Fish powinien wygrać z Ebdenem po 1,22. Niby w h2h 1-0 dla ebdena ale mardy broni tu punktów za finał w zeszłym roku i ostatnio ustabilizował formę i nieźle gra. We will see ;)

C 22

caciavita

Użytkownik
No i zostało 400 pln w pinku więcej nie wpłacam zobaczymy co z tego się uda zrobić
Fish poszedł do gry potem pójdzie isner
Wpłacisz, wpłacisz..to jest tylko kwestia czasu
Przeczytaj jakąkolwiek książke dotyczącą psychologi gracza.
Jesteś podręcznikowym przykładem

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Wpłacisz, wpłacisz..to jest tylko kwestia czasu
Przeczytaj jakąkolwiek książke dotyczącą psychologi gracza.
Jesteś podręcznikowym przykładem
przypuszczam ze na pewno nie, bo podrecznikowy gracz mialby 5 koła w plecy i chcialby sie odegrac, a tutaj mamy kompletnie odwrotna sytujace i kolega jest 5 tysi na plusie ????

dolce 24

dolce

Użytkownik
przypuszczam ze na pewno nie, bo podrecznikowy gracz mialby 5 koła w plecy i chcialby sie odegrac, a tutaj mamy kompletnie odwrotna sytujace i kolega jest 5 tysi na plusie ????
Po pierwsze, z tego co sam kolega wczoraj napisał wynika, że wpłacił do tej pory 2 koła, a wypłacił 5, więc 5 tysi na plusie na pewno nie jest.
Po drugie na buku zostało mu w tym momencie pięć stów na grę, co się stanie jeśli i to wyparuje? Trzeba będzie wpłacić kolejny tysiąc z ugranych trzech żeby grać dalej lub spasować przy 3 tysiącach zysku, co będzie zapewne bardzo trudne.
Temat bardzo ciekawy, ale przyszło kilka przegranych w niewielkim odstępie czasu i zaczęło się robić nerwowo. Życzę zimnej głowy i trafnych decyzji✅

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
This is the end of the game przynajmniej na 2-3 miesiące ;) 3 koła na plus ogólnie nie jest źle
Na koniec ostatnie podsumowanie
Kasa wpłacona - 1940
Kasa wypłacona - 4960
3020 ✅✅✅✅ po 46 dniach gry
skuteczność typów - 85%
za 2-3 miechy powtórzymy manewr
życzę wszystkim powodzenia w grze

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom