>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"stawka 1000 zł single za prawdziwe pieniądze"

Status
Zamknięty.
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
spoko spoko typy podrzucam regularnie, ale wkurza mnie jak ktoś mi potem pisze że oszukuję bo z kosmosu biorę zysk ;// Ogólnie moim celem jest pokazanie że na zakładach można zarobić a nie udowodnienie komuś że jestem dobrym typerem bo te mecze co ja zagrałem każdy mogł zatypować tak naprawdę.

J 23

jro

Użytkownik
Chodzi im o to ze wyskoczyłeś z tym belluci na screnie a jak byś przegrał to byś tego screna nie pokazał

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Errani - Begu 1 1,20
Finalistka Roland Garros grająca turniej na swojej ziemi kontra niby utalentowana rumunka, która grała dwa mega ciężkie. Chyba jednak errani wygra.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Errani - Begu 1 1,20
Finalistka Roland Garros grająca turniej na swojej ziemi kontra niby utalentowana rumunka, która grała dwa mega ciężkie. Chyba jednak errani wygra.
Spokojnie siedzi ;) ogólnie tak dziś rano wymyśliłem że w zeszły weekend poszła 2x polska w siatkę a w ten pójdzie 2x errani więc jutro w finale errani chociaz kursu jeszcze nie ma ale z zahlavovą da sobie spokojnie radę

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
narazie poszło
Monaco (+1,5 seta) - Tipsarević (-1,5 seta) 1 1,27
moim zdaniem dość dobry kurs n to że Juan ugra przynajmniej seta

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
narazie poszło
Monaco (+1,5 seta) - Tipsarević (-1,5 seta) 1 1,27
moim zdaniem dość dobry kurs n to że Juan ugra przynajmniej seta
nie mogę tego nazwać inaczej niż cud ;)))) ale farta w tej zabawie tez mieć trzeba. Ostatni dziś typ to tak jak pisałem wczoraj Errani po 1,09

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Gilles Muller (+1,5 seta) - Marinko Matosević (-1,5 seta) 1 1,30
Zastanawiałem się długo nad tym meczem i zaryzykuję w Mullera który broni tutaj punktów za półfinał, a w Atlancie ogrywał go tylko Isner

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Gilles Muller (+1,5 seta) - Marinko Matosević (-1,5 seta) 1 1,30
Zastanawiałem się długo nad tym meczem i zaryzykuję w Mullera który broni tutaj punktów za półfinał, a w Atlancie ogrywał go tylko Isner
Dalej nie oglądam bo mnie spanie łapie ;)
seta muller wygral reszta mnie nie interesi ;) dzień z paire i mullerem 570 pln czego chciec więcej

Otrzymane punkty reputacji: +1
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
kolejna wygrana
teraz na szybko z pracy
Bellucci -Kavcić 1 1,36 złapałem,
dziś już 660 zysku i według porannego planu trzeci mecz do grania
Ilhan - Fognini 2 1,32

Narazie statystyka 43 trafione na 46 podanych ;))) a mogło być lepiej jakby klizan miał mocniejszą głowę

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
dziś już 660 zysku i według porannego planu trzeci mecz do grania
Ilhan - Fognini 2 1,32

Narazie statystyka 43 trafione na 46 podanych ;))) a mogło być lepiej jakby klizan miał mocniejszą głowę
44/47 z fogninim ;) dziś jest jakiś szalony dzień narazie więc zobaczymy jak się skończy ;) 980 złotych zysku za 3 mecze ;)
La Valetta - Partizan 2 1,28
Ogólnie partizan musiałby sobie mega odpuścić żeby tego nie wygrać, ale ja wierzę że podejdą na serio. Na Maltę nie mieli dalekiej podróży pogoda dopisuje więc z uśmiechem na gebach powinni postrzelać

Otrzymane punkty reputacji: +5
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
44/47 z fogninim ;) dziś jest jakiś szalony dzień narazie więc zobaczymy jak się skończy ;) 980 złotych zysku za 3 mecze ;)
La Valetta - Partizan 2 1,28
Ogólnie partizan musiałby sobie mega odpuścić żeby tego nie wygrać, ale ja wierzę że podejdą na serio. Na Maltę nie mieli dalekiej podróży pogoda dopisuje więc z uśmiechem na gebach powinni postrzelać
Partizan 3-0 wygrywa więc raczej pozamiatane i piąty typ dzisiejszy idąc za ciosem
Russell (+ 1,5 seta) - Kuznetsov (-1,5 seta) 1 1,19
Powoli typy na wygranie minimum seta stają się moimi ulubionymi i dość pewnymi zdarzeniami ;) zobaczymy jak to wyjdzie tym razem ale jakby siadlo to 5/5 i prawie 1500 dniówki byłoby miło

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Partizan 3-0 wygrywa więc raczej pozamiatane i piąty typ dzisiejszy idąc za ciosem
Russell (+ 1,5 seta) - Kuznetsov (-1,5 seta) 1 1,19
Powoli typy na wygranie minimum seta stają się moimi ulubionymi i dość pewnymi zdarzeniami ;) zobaczymy jak to wyjdzie tym razem ale jakby siadlo to 5/5 i prawie 1500 dniówki byłoby miło
weszło ;) 1500 dniówki ;)
dziś dzień przerwy

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Soeda - Kunitsyn 1 1,45
Spróbujemy tego Soedę bo zaimponował mi krojąc Malisse. Kunitsyn nigdy mnie nie przekonywał. Mam nadzieję że się nie przejadę. Bo już chciałem grać na Russela i Lopeza ale się wycykałem i grałem tylko że wygrają seta więc teraz zaryzykuję całe spotkanie dla Soedy i obym się nie pomylił

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom