>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"stawka 1000 zł single za prawdziwe pieniądze"

Status
Zamknięty.
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Kurcze chcialem grać na hafnarfjordur ale Pinek zablokował typ na samo zwycięstwo ;//
Więc zagrałem coś innego ;)
La Fiorita - Metalurg Liepajas 2 1,22
Liczę że nie będzie tu jakiegoś wałka. Odrzuciłem drużyny które są w trakcie przygotowań do sezonu i wyszło że trzeba spróbować na będących w trakcie sezonu łotyszy. Dziś już kilka niespodzianek w eliminacjach było więc liczę że Łotysze tutaj na serio podejdą do zawodów i piekarzy ograją
Kolejny plusik ;)))))) 220 złotych leguśko dopisane do konta
Teraz trzeba się przespać i rano postanowić czy grać djokovića po 1,43 czy djokovica że wygra minimum seta po 1.07

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Djoković - Federer 1 1,43
Jednak po kilku godzinach snu zdecydowalem się na Serba. Jakoś nie widzę żeby Federer mógł mu zagrozić. Szkoda tylko że mecz tak wczesniej bo ze względu na pracę nie mam jak obejrzeć

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
ogólnie dałem ciała z tym typem na całe szczęście to było za wygraną kasę. Fakt porażka trochę uczy że lepiej nie szarżować bo to może się skonczyć porażką. Ogólnie z pierwszego tygodnia jestem zadowolony. Cała skuteczność od poczatku wynosi 31/33 (mam plik w excelu więc jeszcze jutro to podsumuje dokładnie). W pinnacle zostało 1,690 pln więc tygodniówka 690 ale teraz żeby miesięcznie wyszło dobrze to już trzeba unikać błędów. Gdybym dziś nie poszarżował to by bylo super.
P.S.
Kilka osób chciało mi na pw bądź gg płacić za typy. Powtarzam nie chcę żadnej kaasy bo mam za co żyć , a typowal będę sobie zawsze w tym temacie dla przyjemności. Jak ktoś chce to niech korzysta. Pozdrawiam

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Polska - Bułgaria 1 1,22
Patriotycznie postawiłem na naszych, zobaczymy ;) zagrałem za 947 pln bo taki był limit w pinku
Przyznam że nie oglądałem meczu bo się nawaliłem na meczu Iśki ;)) Ale weszło pięknie ;) Teraz statystyka
Odkąd typuję - 31 trafionych na 33 podane
odkąd gram za kasę - 17 trafionych na 19
kasa wpłacona 1450 pln
obecny stan konta 1910 pln
zysk po tygodniu 460 pln
to pokazuje że wcale nie jest tak różowo bo dałem ciała z Djokovicem może troszkę się podpaliłem. Drugi tydzień powinien pójść troszkę lepiej bo jednak już pierwszy stres związany z takimi wysokimi stawkami minął i biorę to bardziej na spokojnie. Ogólnie bez wczorajszego meczu zysk był 240 (przepraszam że wczesniej wychodziło mi więcej ale zapomniałem o dopłaconych 450 pln) Tak czy siak tydzień mojej pracy wychodzi 400 na rękę (wiem że mam lipną robotę ale szukam innej) a tydzien gry w zakładach 460 i mam nadzieję że te kwoty w granicach 500 na czysto będą się utrzymywać z tygodnia na tydzien

Otrzymane punkty reputacji: +3
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Polska - Usa 1 1,404
Na dziś nic innego nie wymyślę, a jak Polacy zagrają swoje to powinni jankesów zatrzymać. Meczu niestety nie obejrzę bo będę siedział w pociągu między częstochową a katowicami - trudno - pozostanie livescore w telefonie. W kolejach śląskich chyba jest wifi

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Polska - Usa 1 1,404 ✅
Na dziś nic innego nie wymyślę, a jak Polacy zagrają swoje to powinni jankesów zatrzymać. Meczu niestety nie obejrzę bo będę siedział w pociągu między częstochową a katowicami - trudno - pozostanie livescore w telefonie. W kolejach śląskich chyba jest wifi
✅✅✅✅zysk 860✅✅✅
Polacy dali zarobić i dadzą na igrzyskach ;)

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Harrison - Bemelmans 1 1,43
Chciałem dzisiejszy dzień odpuścić ale ten mecz cały dzień chodził mi po głowie. Harrison na trawie dwa razy ograł Lu i bardzo urósł w moich oczach tymi wynikami. Z Djokovicem też powalczył dzielnie więc czemu nie z Belgiem skoro gra na amerykańskiej ziemi. Harrison dobrze serwuje, dość trudno go przełamać. bemelmans jak to Belg dość skromne warunki fizyczne i dobra gra na trawie. Pokonywał graczy ktorych miał pokonać ale gdy na drodze stanął lepszy Gasquet wówczas nie miał nic do powiedzenia. Dziś myślę że też Harrison powinien spokojnie w dwóch setach wygrać ale Belg tanio skóry nie sprzeda - Trzeba walczyć !

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Harrison - Bemelmans 1 1,43 ✅
Chciałem dzisiejszy dzień odpuścić ale ten mecz cały dzień chodził mi po głowie. Harrison na trawie dwa razy ograł Lu i bardzo urósł w moich oczach tymi wynikami. Z Djokovicem też powalczył dzielnie więc czemu nie z Belgiem skoro gra na amerykańskiej ziemi. Harrison dobrze serwuje, dość trudno go przełamać. bemelmans jak to Belg dość skromne warunki fizyczne i dobra gra na trawie. Pokonywał graczy ktorych miał pokonać ale gdy na drodze stanął lepszy Gasquet wówczas nie miał nic do powiedzenia. Dziś myślę że też Harrison powinien spokojnie w dwóch setach wygrać ale Belg tanio skóry nie sprzeda - Trzeba walczyć !
33/35 trafione

zysk
- 1290 pln

Otrzymane punkty reputacji: +5
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Ok na początku rzucił mi się w oczy mecz Istomin - Smyczek, ale troszkę kurs na Istomina moim zdaniem zawyżony i nie podoba mi się to. Istomin ma przewagę we wszystkim i 1,40 troszkę może okazać się podpuchą. Możliwe że Istomin wygra spokojnie ale tysiąca nie zaryzykuję. Zagram natomiast
Isner - Bubka 1 1,18
Fakt Johny nie grał od wimbledonu gdzie odpadł dość szybciutko już w drugiej rundzie. Jednak w Newport broni on tytułu sprzed roku i w tym roku też powinien w koncu zacząć grać swój tenis i walczyć o win w turnieju. Bubka przeszedł kwale tutaj ale nie ogral nikogo znaczącego. Zobaczymy

Otrzymane punkty reputacji: +11
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Ok na początku rzucił mi się w oczy mecz Istomin - Smyczek, ale troszkę kurs na Istomina moim zdaniem zawyżony i nie podoba mi się to. Istomin ma przewagę we wszystkim i 1,40 troszkę może okazać się podpuchą. Możliwe że Istomin wygra spokojnie ale tysiąca nie zaryzykuję. Zagram natomiast
Isner - Bubka 1 1,18 ✅
Fakt Johny nie grał od wimbledonu gdzie odpadł dość szybciutko już w drugiej rundzie. Jednak w Newport broni on tytułu sprzed roku i w tym roku też powinien w koncu zacząć grać swój tenis i walczyć o win w turnieju. Bubka przeszedł kwale tutaj ale nie ogral nikogo znaczącego. Zobaczymy
34/36 coraz lepiej to wygląda
zysk 1470
p.s.
Isner to mega drewno ale trzeba mieć nosa ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Klizan - Bachinger 1 1,44

Klizan solidnie zaprezentował się w pierwszym meczu. Ogólnie dość duże sukcesy w challengerach na ziemi więc myślę że można spróbować. Bachinger ma niby dobry serwis ale jednak Souza w pierwszym meczu przełamał go 4 razy w gemach a w tiebreakach to już wogóle panowie na potęgę tracili swój serwis. Liczę że słowak da dziś radę i wygra to bez większych problemów bo ostatnio naprawdę jest w niezłej formie
No Słowak początek boskiii ;/// 0-3 ;///

T 1

token1

Użytkownik
Przepraszam, że się wtrącę - to oczywiście nie moje pieniądze i nie mój temat, ale pozwoliłem sobie śledzić go od zalążków, więc chyba mogę coś doradzić. Z tego co pamiętam, to początkowo kursy miały być nie wyższe niż 1,40 - bo, jak mówiłeś, wzwyż zaczyna się naprawdę duża losowość i ciężko osiągnąć dużą regularność. Oczywiście - zysk kusi. Ja jednak PROPONOWAŁBYM może trzymać się początkowych założeń i skupić się na nieco niższych betach. Zrobisz jak chcesz - miło byłoby, gdybyś zdążył przeczytać tego posta przed usunięciem :razz:.
Mimo wszystko powodzenia i jeszcze raz powodzenia.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
spoko zdążyłem ;)) kurczę ten klizan troszkę pechowo. Mam nadzieję że uda się odrobic tysiaka do końca tygodnia

Otrzymane punkty reputacji: +1
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Cilic - Odesnik 1 1,10
Mam nadzieję że dziś już się obędzie bez dziwnych wydarzen i zwrotów akcji. Marin gra u siebie i powinien dać troszkę radości publiczności. Odesnik ostatnio wyciągnął mecz nie do wygrania z Kavcićem, ale myślę że cilic gdy dwa razy w gemie przełamie to nie odda potem swojego serwisu 2 razy

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Cilic - Odesnik 1 1,10 ✅
Mam nadzieję że dziś już się obędzie bez dziwnych wydarzen i zwrotów akcji. Marin gra u siebie i powinien dać troszkę radości publiczności. Odesnik ostatnio wyciągnął mecz nie do wygrania z Kavcićem, ale myślę że cilic gdy dwa razy w gemie przełamie to nie odda potem swojego serwisu 2 razy
Nie było stresu pewny win
wracamy na właściwe tory

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Ogólnie w weekend chyba przerwa ale to jeszcze jutro luknę rozpiskę ;) Dziś zagralem jeszcze jeden typ ale nie mialem czasu go wrzucić na forum więc tu daję screen dla tych co mi liczą statystyki

T 15

tomek055555

Użytkownik
Ogólnie w weekend chyba przerwa ale to jeszcze jutro luknę rozpiskę ;) Dziś zagralem jeszcze jeden typ ale nie mialem czasu go wrzucić na forum więc tu daję screen dla tych co mi liczą statystyki
to statystyki powstają z niepodanych na forum typów? :grin: jeżeli idziesz tą drogą to gwarantuję, że w starciu ze mną szans byś nie miał :razz:

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Dziś zagralem jeszcze jeden typ ale nie mialem czasu go wrzucić na forum więc tu daję screen dla tych co mi liczą statystyki
Nikt Ci statystyk nie liczy, a jeśli ktoś to robi to go pozdrawiam z tego miejsca. Zwróciłem Ci tylko uwagę m.in. ja, że podawanie co się zagrało a wcześniej tego nie podało i liczenie tego do statystyk jest bezsensem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom