>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

"stawka 1000 zł single za prawdziwe pieniądze"

Status
Zamknięty.
theluk 3,1K

theluk

Użytkownik
Theluk niby dlaczego prowokacja? Niby jak lepszy ma przegrac? to nie piłka nożna. mi chodziło o kursy od 1.01 do 1.1 na tych lepszych graczy co są w formie
Twoje szczęcie, że dodałeś : &quot;na tych lepszych graczy co są w formie&quot; , wyobraź sobie że kursy 1.01 do 1.1 też potrafią wywalić, właśnie wtedy gdy nie ma formy , wtedy gdy jest np krecz w trakcie meczu lub mocny faworyt postanowił sobie specjalnie przegrać przed jakimś ważniejszym turniejem, a ty zagrałeś na nieodpowiednim buku który rozlicza krecz jako porażka, lub po prostu ten teoretycznie słabszy zagra mecz życia...
dlaczego jest kurs 1.1 , a no właśnie dlatego że według buków zawodnik teoretycznie słabszy wygra mniej więcej 1 na 10 meczów , do tego dochodzi marża bukmacherska, i wychodzi na to że żeby być na jakimkolwiek minimalnym plusie to na 12 meczy tylko jeden może ci wywalić, w praktyce wywala oczywiście więcej i gracz jest na minusie,
Jednak czasami zdarzy się że kurs 1,1 jest warty gry, wtedy gdy jest tkzw. VALUE , a jest wtedy gdy według mnie kurs pownien być najwyżej 1,05 , czyli że według mnie faworyt na 10 meczów prawie na pewno nie przegra żadnego i wtedy warto jest grać taki typ.
Co do typów autora tematu, prześledziłem je na sucho i podobnie jak użytkownik josek90 , w większości przypadków nie widzę żadnego value ,to że na razie wszystko wchodzi to nie znaczy że bedzie tak trwało wiecznie , mało tego skoro trochę już powchodziło ,a value nie ma prawie żadnego ,to właśnie pora na kilka porażek...
Ile to już było super tematów i cudownych systemów... że po kilku typach nagle autor stawał się gwiazdą, nowi zaczynali go uwielbiać i grać razem z nim ,
oczywiście zdecydowana większość kończyła się bankrutem...
żeby ocenić typera to potrzeba moim zdaniem minimum kilkaset typów, na tym forum jest kilku ogarniętych ludzi którzy nieżle typują ,jeśli ktoś się w ogóle nie czuje na siłach grac swoje to warto zwrócić na nich uwagę ,ale podkreślam to muszą być ludzie z &quot;historią&quot; ,a nie tacy co zapodali kilka sucharów... A kto to taki to już wywnioskujcie sobie sami.
Jednak po jakimś czasie stwierdzicie, gdy już nabierzecie trochę doświadczenia, że nie ma to jak własne typy...
To tyle ode mnie,więcej się już tutaj nie będę udzielać , i tak się rozpisałem że ho ho, ale może to komuś pomoże...
Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +7
F 6

furiat

Użytkownik
i Shearer usunales moj Post tydzien temu jak napisalem,ze Rosja wygra po 2.90 z w handballu i to byl rozsadny typ. Kursy nie graja roli 2.90 moze byc jak 1.10 tylko trzeba to przeanalizowac itp.^.^ pozdro Youzhny meczy sie ale wygra. Mahut - Lorenzi? ok rozumiem ale nie lepiej juz po 1.20 na Almagro? niz 1.13 mahuta? ten typ mial depresje po wimbledonie sprzed 3 lat (?) mozliwe,ze wygra ale w wimbledonie byly pewniejsze typy. Widac,ze na tenisie się zbytnio nie znasz bo jak by tak było bys znalazl dzisiaj rozsadniejsze pojedynki. Ale ładnie Ci idzie mimo wszystko powodzenia.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Spoko niech będzie że się na tenisie wcale nie znam ;) Mahut ostatnio forma dobra pyknąl samego murraya a koleś nie na depresji z powodu Wimbledonu tylko z powodu Isnera ktory go 2 razy z rzędu wyrzucił. Dla mnie mahut jest pewniejszy z tego względu że gra z jakimś cienkim Lorenzim który na ziemi mógłby jedynie powalczyć, Natomiast Oli Rochus na trawie czuje się nieźle i powinien napsuć sporo krwi Almagro ;) POzatym ja podaje to co gram za tysiąc złotych i analizy są zbędne tak jak i osądy bo ja nie proponuję nikomu gry typami ktore podaję ;) Postawisz swojego tysiaka na Almagro ?? Bo ja wolę na Mahuta

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Ogólnie za dużo tu komentarzy moim zdaniem ;) Rusek jako pierwszy typ za hajsik mi siadł chociaż przyznam że się stresuję bo dopiero jak na czysto będzie ponad tysiąc zarobione to będzie spokojniej. Śmieszą mnie komentarze paru osób co to niby w typach nie znajdują &quot;value&quot; itp. Ludzie czy wy jesteście jakimiś analitykami i tak dalej żeby patrząc na typ stwierdzać że to jest value czy nie ? Ja uważam że pewność typu należy do subiektywnej oceny gracza który gra ten typ, a nie jakiś mędrzec będzie radził ludziom jak grać a jak nie grać. Ja temat zalożyłem po części dla tego że szukam osób które grają podobnie bo zawsze można się naradzić co do typu. &quot;Analitycy&quot; niech może sami podadzą swoje typy, a nie udają wszechwiedzących mając w kieszeniach taśmy po 2 złote. Ja nie neguję żadnego sposobu grania i żadnego opisanego przez kogokolwiek typu bo to jest sport i wszystko jest możliwe. Nie urwalem się z choinki bo gram już w zakladach 9 lat i próbowałem wielu systemów i sposobów gry. Teraz testuję ten i zobaczymy co z tego wyjdzie.
W imię zasady &quot;Czyje krowy tego mleko&quot; zastanówcie się zanim coś oceniacie

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Ok jeśli Mahutowi się uda i wygra to wyciągnę 190 zysku, jesli nie to wtapiam tysia i odezwą się krytycy.
Mecz niby zacznie się o 14-30 więc troszkę to skomplikuje inne typy, ale gdyby się jednak udało to kolejny szpil będzie murray - davydenko 1 za 1,05 .

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Spoko właśnie wróciłem z roboty i widzę że siadło więc skuteczność typów 14/14 i realnego zarobku 190 pln. Żeby nie było że się wycofuję z typu ale stawiam dopiero teraz i widzę że się wyrobię z Del Potro - Haase więc idzie to po 1.10 a nie Murray , Murraya nie gram. Potro powinien dać radę ;)

T 4

the_foe

Użytkownik
Przemyśl czy nie lepiej przejsc na betfair. Co prawda, przy standardowej prowizji (5%) payout Pinnacle jest lepszy (o ok 1-1,5 pkt%) ale masz mozliwosc grania za cala kase neizaleznie czy masz 1000 PLN czy 100 tys. Po prostu mozesz zawsze &quot;wycofac&quot; zaklad przez kontre. Mozesz to zrobic w kazdym momencie i bez dodatkowej kasy. Poprzedni typ byl taki ktory wymagal takiej reakcji - dalo sie go wycofac ze strata mniejsza niz potencjalny zysk. Czyli cos co powinienes vrac pod uwage. Inaczej jestes skazany na wpadniecie na mine.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Ja obstawiam dziś
Zvonareva - Soler Espinosa 1 1,26
W pierwszej rundzie pokonała Ruska silną Barthel więc dziś powinna mieć łatwiej.

deloo 7

deloo

Użytkownik
Ja obstawiam dziś
W pierwszej rundzie pokonała Ruska silną Barthel więc dziś powinna mieć łatwiej.
tak jak ktos wyzej napisal, ja tak samo odradzam wszelakie granie na kobiety, szczegolnie tenis gdzie naprawde dzieja sie cuda, faktycznie Vera ostatnio duzo nie grala i ja bym nawet za 100zl tego nie ruszal.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Ja obstawiam dziś
I znów wyszło na moje ;) dla mnie verka była pewna bo hiszpanka nie była zawodniczką na trzecią rundę ;) nie ten kaliber a kurs 1,26 był bardzo dobry ;)
Skuteczność 16/16
zysk na czysto 550 pln ( w 3 dni)
Na jutro zmontuje coś rano przed pracą a teraz oglądnijmy półfinał euro

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Dziś lokuję kasę w meczu
Raonić - Querrey 1 1,22
Wczoraj był kurs troszkę wyższy ale spada. Obaj mają mocny serwis Raonić chyba jeden z lepszych serwismenów w turze. Jednak poza serwisem to chyba Milos ma zdecydowanie lepszy repertuar zagrań i powinien to wygrać tracąc góra jednego seta.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
No jakbym się lepiej pNo jakbym się lepiej p[rzyglądnął to może bym ten mecz ominął troszkę sama nie doceniłem ;/ mam 550 i dopłaciłem 450 więc narazie mam stan 450 na minusie. Zaraz mi przelewy 24 zaladuje i spróbuję odrobić.

Otrzymane punkty reputacji: +2
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Dzisiaj postanowiłem mozolnie odrabiać do zera i postawiłem w pinnaclu że florian mayer wygra przynajmniej jednego seta za 1,09

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Właśnie usunąłem z tego tematu 82 totalnie niepotrzebne posty.

Uprzejmie informuję, że kolejne bezsensowne nadal będę usuwał, temat z typami to nie czat. Jak będą wyjątkowo bezsensowne to będzie gratis nagroda, jak będą się one powtarzały to kolejne nagrody.

Jak ktoś ma coś do przekazania autorowi tematu to uprzejmie informuję, że na forum dostępna jest opcja wysyłania prywatnych wiadomości.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Paszek weszła Murray wszedł więc straty odrobione i jeszcze 40 pln na plus ;) dziś nie gram nic i jutro coś się wypróbuje

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom