>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"stawka 1000 zł single za prawdziwe pieniądze"

Status
Zamknięty.
K 23

killjoy

Użytkownik
Ja za duże stawki nie gram na moją ulubioną dyscyplinę czyli piłkę nożną, no chyba że mam coś perfekt przeanalizowane. Ja nie przepadam za tenisem czy siatkówką nawet ale jest trochę łatwiej przewidzieć wynik, poza tym masz o ten jeden wybór mniej teoretycznie. Ostatnio też zainteresowałem się piłką nożną ale kobiet, są państwa które wiodą prym w tej dyscyplinie jak Holandia, Dania, Islandia i musiałaby się jakaś katastrofa przytrafić żeby taki mecz nie wszedł. Ja się już dawno pogodziłem z tym że nie opłaca się obstawiać tego co ja lubię akurat ????
Aczkolwiek żeby to nawet był krykiet w wykonaniu eskimosów jak bym postawił 1000 to i tak emocje większe niż jakikolwiek mecz piłki nożnej hehe ????

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Okey gramy dalej oby po raz kolejny na plus
Polki w World Grand Prix się męczą niesamowicie, ale myślę że z Dominikaną powinny wygrać
W Pinnacle 1.16 na zwycięstwo Polski i na to stawiamy tysia

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Okey gramy dalej oby po raz kolejny na plus
Polki w World Grand Prix się męczą niesamowicie, ale myślę że z Dominikaną powinny wygrać
W Pinnacle 1.16 na zwycięstwo Polski i na to stawiamy tysia
Bardzo szybki i pewny szpil ;)
bilans 11/11
całkowity zysk - 2630 pln
i ten tydzień już chyba zamknę zobaczymy ewentualnie może coś na jutro jeszcze ale póki co w dwa tygodnie pensja bardzo dobra a ten drugi tydzień nawet lepszy niż pierwszy bo po pierwszym było 970 pln. Od poniedziałku wimbledon więc 3 tydzień planuję jeszcze lepszy.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
shearer2006
Kilku próbuje tu już studzić ci głowę i ja tez spróbuje. Generalnie 95% komentarzy w tematach z kuponami na ✅ to teksty typu &quot;i tak przewalisz&quot;. Nie taki jest mój cel.
Ja rozumiem, że fajnie cieszyć się z nosa co do Radwańskiej i szczerze podziwami cię za wycofanie się z tego typu tylko... z typu wycofałeś się po 26h (godziny twoich postów). Zakładam, że na Iśkę postawiłbyś w tym czasie, w którym napisałeś posta z typem na nią. I wtedy nie byłoby już możliwości wycofania się z tego typu. Dlatego dla uczciwości przede wszystkim samego siebie, powinieneś liczyć to jako ⛔
Powodzenia.
P.S. Cierpliwością więcej ugrasz.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Nigdy nie zagrałem typu wcześniej niż godzinę przed meczem rangizz;) i nigdy nie zagram wcześniej ;) piszę czasem posta wczesniej bo czasem nie mam dostępu do neta np. jak jestem zawalony w robocie. Generalnie Iśkę najpierw dałem a potem analizowałem ale po analizie się wycofałem ;). Poza tym zwłaszcza stawiając tysiaka na pewno kilka razy bym się zastanowił. Wczoraj np. nie typowalem szwabów bo bałbym się tego zagrać za tyśka. Tak więc w miarę możliwości staram się podawac typ jak najpóźniej a jak już od lipca zacznę rzucać za tyśka to będę podawał dopiero jak zagram. Ale podsumowując jestem przekonany że Radwańskiej bym nie zagrał więc nie postawię sobie tu minusa ;) Ale prawdopodobnie kiedyś się pomylę i nie twierdzę że nie. Natomiast dalej uważam że można regularnie z zakładów wyciągać średnią krajową

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Na Niedzielne przedpołudnie rzucił mi się w oczy mecz grand prix kobiet w siatkówce
USA - Tajlandia 1 1,26
niby tajki grają najlepiej od lat ale jak patrzałem kogo ogrywały to ze scisłej czołowki nikogo. Zagrały z Chinkami i dostały łomot. Jankeski w ośmiu meczach straciły tylko dwa sety i zdziwię się jeśli jutro nie wygrają 3-0 bądź 3-1. Postawiłbym na nie tysiaka ;) i to ten typ zakończy drugi tydzień

K 23

killjoy

Użytkownik
Uważałbym na ten typ, tajki grają u siebie no i mają jeszcze szanse na pierwsze miejsce ;) Popatrz sobie jeszcze w statystyki na stronie FIVB, tajki mają bardzo mocną drużynę praktycznie w każdym aspekcie mają jakąś zawodniczkę w top 5.
Best Scorers:
Sittirak Onuma (THA) - 5 miejsce
Best Spikers:
Apinyapong Wilavan (THA) - 6 miejsce
Best Servers:
Tomkom Nootsara (THA) - 3 miejsce
Best Setters:
Tomkom Nootsara (THA) - 1 miejsce
Best Recievers:
Pannoy Piyanut (THA) - 1 miejsce
PS. USA przegrało z Japonią, Tajki w bólach ale wygrały. Ja bym za tysiaka nie grał ale do tripla za 100 mogę wrzucić ????

B 30

boher

Użytkownik
NIGDY nie graj siatkówki, kosza i tenisa kobiet grubo. To jest święta zasada, zawsze mi się sprawdza, choć bym nie wiem jak był pewny co do typu. Potrafiły mi 1,01 nie wejść. Jako ciekawy przykład podam ROS Casares Walencja w Eurolidze z najgorszą drużyną z Litwy na wyjeździe (która dostawała od wszystkich), kurs 1,01, wcześniej u siebie wygrały z nimi 30 punktami. W tym sezonie przegrały łącznie tylko 2 mecze (na 50 spotkań), wygrały ligę hiszpańską i Euroligę ???? Podobnych przykładów (bo ten to ekstremalny) było więcej. Także szkoda zachodu na loteryjne babki ????
Co do systemu lepiej posłuchać kolegów i jak zaczniesz grać naprawdę, nie graj za całego tysiaka, ale jak już za po 300-400 zł maksymalnie. Mniejsze zyski, ale minimalizujesz ryzyko porażki. I tak wg wszystkich fachowców powinno się grać każdy kupon za ok. max 4% kapitału, ale grając takie kursy trzeba grać za większe stawki ;) Zyczę powodzenia i będę śledził temat ????

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Uważałbym na ten typ, tajki grają u siebie no i mają jeszcze szanse na pierwsze miejsce ;) Popatrz sobie jeszcze w statystyki na stronie FIVB, tajki mają bardzo mocną drużynę praktycznie w każdym aspekcie mają jakąś zawodniczkę w top 5.
Best Scorers:
Sittirak Onuma (THA) - 5 miejsce
Best Spikers:
Apinyapong Wilavan (THA) - 6 miejsce
Best Servers:
Tomkom Nootsara (THA) - 3 miejsce
Best Setters:
Tomkom Nootsara (THA) - 1 miejsce
Best Recievers:
Pannoy Piyanut (THA) - 1 miejsce
PS. USA przegrało z Japonią, Tajki w bólach ale wygrały. Ja bym za tysiaka nie grał ale do tripla za 100 mogę wrzucić ????
Usa w tej edycji ma 8-0 i tylko dwa sety stracone więc nie wiem kiedy przegraly z Japonią - chyba w zeszłym sezonie

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Na Niedzielne przedpołudnie rzucił mi się w oczy mecz grand prix kobiet w siatkówce
USA - Tajlandia 1 1,26
niby tajki grają najlepiej od lat ale jak patrzałem kogo ogrywały to ze scisłej czołowki nikogo. Zagrały z Chinkami i dostały łomot. Jankeski w ośmiu meczach straciły tylko dwa sety i zdziwię się jeśli jutro nie wygrają 3-0 bądź 3-1. Postawiłbym na nie tysiaka ;) i to ten typ zakończy drugi tydzień
Ja nie wiem gdzie kolega widział tu zwycięstwo tajek ;))) one mają wysokie miejsce bo im się ten smieszny terminarz tego cyklu tak ułożył. Kolejny easy szpil i 260 złotych na plus i po dwoch tygodniach mamy skuteczność 12/12 i zysk na czysto 2890 ;) od lipca za real money z tą samą skutecznością

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Jasne nikomu nie zdarzyło się że np. szedł do profa mając w głowie kupon po czym usiadł już punkcie i się wycofał z jakiegoś meczu mimo iż myślał nad nim kilka dni ;) ciekawe co mi napiszesz jak za realną kasę będę trafiał z taką samą skutecznością ??? może po prostu przestańmy komentowac w temacie niech tu będą tylko posty z typami bo widzę że większość czytających czeka tylko na moje potknięcie żeby potem napisać &quot;a nie mowiłem&quot; - znawcy którzy zakładają możliwość wtopy 25 razy z rzędu

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Dobrze mówisz, że nie da się chyba 25 razy z rzędu nie trafić singla ale twoje stawkowanie nie pozwoli ci nawet sprawdzić, czy da się nie trafić 2 razy z rzędu.
Powodzonka życzę i na koniec jeszcze jedna rada - optymizm nie jest zawsze najlepszym doradcą.
Nie chcesz więcej komentarzy, także ten będzie moim ostatnim. Subskrybuje temat i czekam z niecierpliwością na wpłatę.
P.S. Żeby była jasność - nie jestem pesymista co do twojego typowania, chodzi mi tylko i wyłącznie o granie za tysiaka, który przez pierwsze 5 - 7 typów będzie praktycznie 100% budżetu.
Ja tylko radzę, twoja kasa, twoja decyzja.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Akurat twoje zdanie rangizz sobie cenię bo nie zakładasz od razu wtopy itp. Ja myślę że się może udać ;) ogólnie nawet na sucho omijam mecze których nie zagrał bym za tysia np. Niemcy z grecją bo wiem że bałbym się to postawić ;) Ogólnie żałuję że nie będę miał kasy na teraz bo od jutra wimbledon. Prawdopodobnie wejdę w spółkę z kumplem z którym wynajmuję mieszkanie i ściepiemy się po 500 zeta wygrane dzieląc na pół coby w razie wtopy mieć możliwość odegrania się, ale tak jak pisałem wczesniej jeśli ktos się uważa za typera to jak może przewidywać 25 wtop z rzędu jeśli nawet 5 jest dla mnie niemożliwe ;) spróbuję mimo wszystko za całość kapitału nie sugerując się niczyimi radami bo jak ktoś radził grać za 2% kapitału to ja bym musiał na pinnacle 50 tysięcy wpłacić, tylko mając 50 tyśków po co grac w zakłady jak można coś swojego otworzyć ;)
Od jutra ostatni tydzien na sucho a od lipca zaczynamy

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Jutro rano gramy
Youzhny - Young 1 1,06 co daje 60 zlotych a po wygranej ruska i zaksięgowaniu kasy na buki gramy Mahut - Lorenzi 1 1,13 co daje 130 zetka
Pozdrawiam ludzi na &quot;nie&quot;

K 23

killjoy

Użytkownik
Ja nie wiem gdzie kolega widział tu zwycięstwo tajek ;))) one mają wysokie miejsce bo im się ten smieszny terminarz tego cyklu tak ułożył. Kolejny easy szpil i 260 złotych na plus i po dwoch tygodniach mamy skuteczność 12/12 i zysk na czysto 2890 ;) od lipca za real money z tą samą skutecznością
Ale ja nie mówiłem o zwycięstwie tajek bo sam dałem USA do dzisiejszego tripla za 100 ????
Za tysiąc bym nie puścił - już wolałem te moje Bułgarki z Turcją ???? Generalnie głównym powodem dla którego bym nie postawił był fakt że grały w Bangkoku, a po drugie że USA ćwiczy formę przed Olimpiadą w Londynie ???? Poza tym za mało informacji o tym meczu gdziekolwiek było :/

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Te dwa jutrzejsze mecze czyli youzhny i mahut pójdą już za prawdziwą kasę ;) Zrzucam się na pół z kumplem ale on dziś wykłada całą kasę a ja mu 500 oddam za tydzień. Więc od jutra gramy za real money i zobaczymy ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Panowie... dajcie autorowi w spokoju przetestować założone cele. 5 stron tematu 11 typów a reszta to dyskusja. Wartościowsze posty zostawiłem na przyszłość bo pewnie wiele osób kiedyś odkryje traki magiczny &quot;system&quot; i być moze tutaj trafi ;)
Tak więc dajcie shearerowi spokojnie prowadzić temat ????
PS: Powodzenia ;)

gigix 5

gigix

Użytkownik
Rzadko się tu udzielam, ale w końcu postanowiłem napisać co myślę o tym sposobie gry. Uważam że to jest naprawdę najlepszy sposób gry przynoszący naprawdę wielką kasę. Obserwuję ten temat od początku i muszę przyznać że typy podawane przez autora są naprawdę logiczne i mądre. Nie mogę tylko zrozumieć niektórych osób komentujących negatywnie ten temat. Myślę że jest to zwykła zawiść i wielu tylko czeka na Twoje potknięcie. A jestem pewien że nikt z nich nigdy nie miał takiej serii i mieć nie będzie.
Kibicuję Ci od początku i życzę takiej gry za prawdziwą gotówkę. Sam zamierzam rozpocząć taką grę i jak pozwolisz to skorzystam czasami z twoich typów. Powodzenia

josek90 243

josek90

Użytkownik
Rzadko się tu udzielam, ale w końcu postanowiłem napisać co myślę o tym sposobie gry. Uważam że to jest naprawdę najlepszy sposób gry przynoszący naprawdę wielką kasę. Obserwuję ten temat od początku i muszę przyznać że typy podawane przez autora są naprawdę logiczne i mądre. Nie mogę tylko zrozumieć niektórych osób komentujących negatywnie ten temat. Myślę że jest to zwykła zawiść i wielu tylko czeka na Twoje potknięcie. A jestem pewien że nikt z nich nigdy nie miał takiej serii i mieć nie będzie.
Kibicuję Ci od początku i życzę takiej gry za prawdziwą gotówkę. Sam zamierzam rozpocząć taką grę i jak pozwolisz to skorzystam czasami z twoich typów. Powodzenia
Ja natomiast nigdy sie nie udzielam w cudzych watkach, ale zrobie wyjatek dla dobra ogółu.

Powiem tylko tyle, pewnosc siebie zgubi autora tematu, system jest nijaki i wkrotce beda tego efekty. Granie za wiekszosc pieniedzy jaka ma przeznaczona na gre jest droga do bankructwa, podobnie jak progresja. Kursami 1,10-1,30 takze niewiele ugrasz, w wiekszosci zdarzen jakie grales nie widzialem zadnego value? To, ze ci siadalo na &quot;sucho&quot; nie znaczy ze bedziesz dalej tak trafial, kursy na takie zdarzenia jak grasz sa zazwyczaj bardzo dobrze ustawione i podejrzewam, ze juz po pierwszym tygodniu podwinie Ci sie noga. Nie przemawia przeze mnie zadna zawisc, czy zazdrosc tylko chec pomocy. Radze zastanowic sie raz jeszcze czy to aby na pewno najlepszy sposob gry. Widze, ze mimo wirtualnych pieniedzy temat cieszy sie sporym zainteresowaniem. Zycze powodzenia za prawdziwe pieniadze ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom