>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"stawka 1000 zł single za prawdziwe pieniądze"

Status
Zamknięty.
T 22,7K

tadzin

Użytkownik
dam Ci naprawde bardzo dobra rade, skoro caly Twoj bank to 1000, to nie graj za calosc tlyko za część (dajmy na to 1/4 czy 1/5). no i pinnacle obowiązkowo najwyzsze krusy, limity napisane wiec nic nie zablokuja, ogolnie to jest swietny buk bardzo polecam, nigdy nei mialem zadnych problemow.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Powiem tak ;) wiem że mam może z 20 % szans ze to się uda, ale zaryzykuję ten tysiąc po wypłacie. Jednak zdecydowanie wybiorę pinnacle ;) Wierzę że typując po dokładnych analizach i bez podpalania się można osiągać 500 zł tygodniowo, najwyżej się przejadę na swojej logice. Ale dopóki nie przegrałem to nie widzę powodów do jasnowidzenia i twierdzenia od razu że nic z tego nie będzie, bo jednak jakieś tam doświadczenie mam i postaram się do wykorzystać. Dziś np. nie znalazłem nic co bym zagrał za tysiąc więc sobie dzisiejszy dzień odpuszczam i w tym tygodniu jestem na wirtualnym plusie (510 pln)

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Wczoraj odpocząłem od typowania chociaż coś można było znaleźć. Dzisiaj za tysiak już chyba na zamknięcie tygodnia bo jutro po meczu polaków będzie trzeba kaca leczyć
Siatkówka liga światowa mężczyzn
Polska - Kanada 1 1,17
Pinnacle wystawił niezły kurs biorąc pod uwagę wczorajszy pogrom finów. Widać że nasi siatkarze są zmotywowani i mam nadzieję że Kanadyjczycy nie popsują nam tyle krwi co brazylijczykom. Ewentualny zysk to 170 zł co by pozwoliło skończyć pierwszy tydzień typowań z wypłatą 970 pln

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Wczoraj odpocząłem od typowania chociaż coś można było znaleźć. Dzisiaj za tysiak już chyba na zamknięcie tygodnia bo jutro po meczu polaków będzie trzeba kaca leczyć
Siatkówka liga światowa mężczyzn
Polska - Kanada 1 1,17
Pinnacle wystawił niezły kurs biorąc pod uwagę wczorajszy pogrom finów. Widać że nasi siatkarze są zmotywowani i mam nadzieję że Kanadyjczycy nie popsują nam tyle krwi co brazylijczykom. Ewentualny zysk to 170 zł co by pozwoliło skończyć pierwszy tydzień typowań z wypłatą 970 pln
No i spokojnie zamykam tydzień (jutro nie typuje - niedziela na leczenie kaca po meczu) ;).
6/6 w tym tygodniu z tygodniówką - 970 złotych
Szkoda że narazie tylko na sucho ale generalnie w tym tygodniu wybierałem jedynie mecze które odważyłbym się zagrać za tysiaka. W tym tygodniu ogólnie odrzucilem jeszcze kilka typów które również weszły ale też drogą analizy odrzuciłem dwa które poczatkowo typowałem i jednak mnie nie przekonały i okazalyby się wtopą więc jakiś tam &quot;nos&quot; można powiedzieć, że mam. Teraz np. można dziś jeszcze Brazylie w siatke z Finami w pinnacle jest 1,13 ale tak jak mówię tydzień już zamknięty i tego bym nie obstawiał. 970 pln na czysto to niezła tygodniówka. Zobaczymy jak będzie w następnym a już od poczatku lipca zacznę stawiać za realne pieniądze.

Otrzymane punkty reputacji: +1
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Na poniedziałek zdecydowałbym się mimo wszystko na naszą iśkę w pojedynku z bułgarka tsvetaną pironkovą. Pinnacle wystwił kurs 1,17 co daje 170 zeta dniówki. Zobaczymy co z tego wyjdzie

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Na poniedziałek zdecydowałbym się mimo wszystko na naszą iśkę w pojedynku z bułgarka tsvetaną pironkovą. Pinnacle wystwił kurs 1,17 co daje 170 zeta dniówki. Zobaczymy co z tego wyjdzie

Kurcze Radwańska dopiero we wtorek więc to będzie typ na jutro

na dziś widzi mi się

Jaziri - Olivier Rochus 2 1,36

ryzyk fizyk jak to mówią, ale Jaziriego na trawie jakoś nie widzę

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Kurcze Radwańska dopiero we wtorek więc to będzie typ na jutro

na dziś widzi mi się

Jaziri - Olivier Rochus 2 1,36

Przy wyniku 6-3 4-0 krecz Jaziriego i o ile mnie pamięć nie myli to pinnacle kwalifikuje to jako zakład uznany (minimum jeden set rozegrany) więc w godzinkę 370 złotych na czysto lekko ;)

skuteczność 7/7

gajin 150

gajin

Użytkownik
Fajnie ze tak ci sie udaje, ale wciaz uwazam Twoje rozumowanie za bledne. Nie znalazl sie jeszcze taki, ktory by mial skutecznosc typow 100% w chociazby sredniej skali czasu. Wtopy sie zdarzaja najlepszym i Ty jako osoba ktora chce zarabiac pieniadze u buków musisz miec to wkalkulowane. Lepiej czerpac mniejsze korzysci, ale dlugofalowo, niz grac va bank na krotki okres czasu. Rozbij kapital na mniejsze kwoty, pograj je progrysywnie, a jestem pewien, ze wyjdziesz na tym lepiej. W miare uplywu czasu bedziesz sie bogacic o nowa wiedze i doswiadczenie, co z pewnoscia zaowocuje lepszymi wynikami w przyszlosci.

Y 23

yapa

Użytkownik
pograj je progrysywnie
Próbowałem grać już tak jak autor tematu, próbowałem grać progresją- oba &#39;&#39;systemy&#39;&#39; zawodziły. Życzę oczywiście jak najdłuższej dobrej passy w grze za już prawdziwe pieniądze ???? Łatwo nie będzie- idioci kursów nie ustalają. Stara prawda jest taka, że nawet jeżeli przez miesiąc wszystko będzie ładnie wchodziło to prędzej czy później buki muszą wyjść na swoje.
powiesz ryzyk-fizyk stawiając swoje 1000zł ?

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Jutro gramy to co miało iść dzisiaj czyli agnieszka radwańska za 1,15

na chwilę obecną 7/7

zysk na czysto - 1330 pln

Zmieniam zdanie co do radwańskiej bo jednak to jej pierwszy mecz na trawie i długo myślałem ale jednak za tyśka nie odważyłbym się postawić tego meczu ;) więc tego nie gramy

Gramy za to Kubota z Selą po 1,48 w pinnacle i to jest chyba lepszy typ i lepszy kurs. Kubot lubi trawę i powinien dac radę

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Zmieniam zdanie co do radwańskiej bo jednak to jej pierwszy mecz na trawie i długo myślałem ale jednak za tyśka nie odważyłbym się postawić tego meczu ;) więc tego nie gramy

Gramy za to Kubota z Selą po 1,48 w pinnacle i to jest chyba lepszy typ i lepszy kurs. Kubot lubi trawę i powinien dac radę

No i zagrane i w godzinkę wygrane ;) w tym momencie
8/8 skuteczność z zyskiem na czysto 1880 więc nawet jedna porażka jesli się trafi to będzie plus, lecz porażki nie przewiduję więc będzie tylko na plus. na dziś już pasuję - jeden mecz dziennie styka

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Narazie 1880 na plus i skuteczność 8/8
Teraz troszkę ryzykuje ale w kwalach wimbledonu zdecydowalbym się na:
Kenny de Schepper - Ivo Minar 1 1,45
Przede wszystkim moim zdaniem Francuza ciężko przełamać i może tu dojść do tiebreaków. Widzę tego kolosa w turnieju głównym. Wczorajszy mecz troszkę się męczył z dziadkiem Clementem. Minar w dwóch setach puknął innego francuza Rodriguesa, ale dziś nie powinien ograć moim zdaniem dużo lepszego na trawie jego rodaka. Zobaczymy

Otrzymane punkty reputacji: +2
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Narazie 1880 na plus i skuteczność 8/8
Teraz troszkę ryzykuje ale w kwalach wimbledonu zdecydowalbym się na:
Kenny de Schepper - Ivo Minar 1 1,45
Przede wszystkim moim zdaniem Francuza ciężko przełamać i może tu dojść do tiebreaków. Widzę tego kolosa w turnieju głównym. Wczorajszy mecz troszkę się męczył z dziadkiem Clementem. Minar w dwóch setach puknął innego francuza Rodriguesa, ale dziś nie powinien ograć moim zdaniem dużo lepszego na trawie jego rodaka. Zobaczymy
bardzo żałuję że narazie gram na sucho do końca miecha ale kolejny typ trafiony ;) Skuteczność 9/9 zysk na czysto 2330 !!!
NA JUTRO MALISSE Z LORENZIM POWINIEN SIĘ UPORAĆ PO KURSIE 1,21

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
bardzo żałuję że narazie gram na sucho do końca miecha ale kolejny typ trafiony ;) Skuteczność 9/9 zysk na czysto 2330 !!!
NA JUTRO MALISSE Z LORENZIM POWINIEN SIĘ UPORAĆ PO KURSIE 1,21
Trafiony Malisse
skuteczność 10/10
zysk na czysto : 2540
jutro pauza bo nic nie widzę dla siebie w rozpisce

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Kurcze wpisywałem teraz sobie wszystkie typy w excel i troszkę się machłem
zysk na razie to nie 2540 lecz 2470 .
Przepraszam za pomyłkę

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Ok dzisiaj chyba też przerwa bo nie widzę nic wartego ryzyka ;) Teoretycznie Niemcy z Grecją ale na to pójdzie mega masówka więc szkoda ryzykowac tysiaka tylko po to by na siłę coś grać. Pewnie Niemcy awansują bo inaczej Grecja nie dostanie kredytu, ale ja tego nie postawię bo 8 lat temu też nikt na greków nie stawiał

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom