>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"stawka 1000 zł single za prawdziwe pieniądze"

Status
Zamknięty.
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Na live dałem jeszcze rogera po 1.1 w piątym secie i wygrał
zostało minus 260 i na jutro chyba murray poleci
Tutaj. Muszę coś wytłumaczyć bo nie zawsze mam czas żeby podać typ na forum. Wczoraj np. postawilem rano tą Paszek a potem się tłukłem pociągiem do domu i mój współlokator który ma passy do mojego konta postawił Murraya w moim imieniu. Po prostu chcę żeby klarowny był bilans konta. Jakbym o Ferdku i murrayu nie wspomniał nic to zaraz by było pytanie &quot;a niby jakim cudem wyszedłeś na plus ? jak z typów to nie wychodzi.&quot;
Jutro też nie będę miał za bardzo czasu bo rano muszę się w skarbówce zameldować w częstochowie a potem wracam do Katowice i będę koło 15
Ale ogólny zarys jest taki (oczywiście coś się może zmienić ze względu na godziny rozpoczęcia meczu, oczekiwanie na rozliczenie kuponu itp.)
Najppierw 12-30 - Youhzny wygra przynajmniej seta za 1,07
14-30 Iśka z Giorgi po 1,14
16-30 Gasquet z Mayerem 1 po 1,24
Możliwe że Iśki się nie uda zagrać jeśli Youhznego w porę nie rozliczą

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 11

mody18

Użytkownik
Jaki jest sens stawiania tysiąca złotych, dla zysku 70 złotych? Porażka Nadala po kursie 1,01 mówi wszystko, że nie warto takiego czegoś grać. Osobiście bym się załamał, jakbym przegrał tysiąc złotych po kursie &lt; 1,1.

B 0

borzym28

Użytkownik
Jaki jest sens stawiania tysiąca złotych, dla zysku 70 złotych? Porażka Nadala po kursie 1,01 mówi wszystko, że nie warto takiego czegoś grać. Osobiście bym się załamał, jakbym przegrał tysiąc złotych po kursie &lt; 1,1.
Sens jest taki że przy kursie 1,01 jest to niemal pewniak ... jednak czasem lubią robić zasadzki ???? jednak jeśli ktoś zna się na tenisie i orientuje się co i jak jest to tylko czysty zysk a ryzyko jak w każdym innym chociaż wydaje mi się że mniejsze jak z kursem w piłke gdzie wszystko sie może zdarzyć a w tenisie po prostu wygrywa lepszy ???? aa kto jest lepszy można sobie sprawdzić w statystykach xd

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
No i rusek szybko dał zarobić 70 dych ;) Teraz pogramy iśkę po 1,16 mimo że wielu znawców widzi tutaj wygraną giorgi ;/ Moim zdanie jeśli Aga ma odpasć to z jakąś siłowo grającą tenisistką. Włoszka warunkami fizycznymi nie ma przewagi nad Agą a spryt i cwaniactw na korcie też zdecydowanie po stronie Agi. Jak ktoś napisał w dziale tenis pólfinał jest w zasięgu. Potem chyba Tsonga

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
ogólnie zastanawiam się nad tą Macedonią w kosza dziś o 23-00 po kursie 1,32 ale mam mało info narazie i szperam na temat meczu
po dłuższym namyśle nie zaryzykuje tysiaka na jakichś koszykarzy grających na drugim końcu swiata

win1988 164

win1988

Użytkownik
Czegoś tu nie rozumiem, więc prosiłbym o rozjaśnienie (i tak zaraz admin wpadnie i pousuwa to co mu się nie podoba). Postawiłeś na Tsongę, więc rozumiem, że kasa zamrożona. Jak chciałeś grać w takim razie na kosza ? Masz więcej środków do gry ? Lekki chaos tutaj masz, mało czytelne, ale staram się śledzić w miarę regularnie wątek. Pozdro.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Musialbym kopiować historię gry ogólnie oprócz betu na tsongę miałem 871 wolnych środków i chciałem to w kosza wpuścić ale się wycofałem. Fakt że planowałem grać jeden kupon i dopiero po rozstrzygnięciu stawiac następny ale w związku z typ że kasę z pinnacle moge wypłacić dopiero po miesiącu mogę sobie obracać tą kasą z zysku. Ogólnie nie piszę już tu gdy coś daję live bo zostałem za to ostro zrugany
p.s.
ogólnie dostałem dziś zwrot podatku z holandii więc w razie jakiejkolwiek porażki mam środki by się ewentualnie odegrać

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
na dziś czekam na tsongę i do tego czasu nic nie gram. Jak Tsonga wygra stan konta będzie niemalże 1200 na plus. W przypadku jego porażki zostanie prawie tysiąc i będę na minus.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Dzisiaj Zagram
Azarenka - Paszek 1 1,20
Tamira juz chyba nie da rady chociaż może jeszcze raz .. lecz ja postawię na Azarenkę tenisistkę mocniejszą i silniejszą

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Tsonga siadł ( wczoraj miał po prostu slabszy moment) teraz czekamy na azarenkę i może byc naprawdę nieźle. W weekend zrobię sobie małe podsumowanie

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Tsonga siadł ( wczoraj miał po prostu slabszy moment) teraz czekamy na azarenkę i może byc naprawdę nieźle. W weekend zrobię sobie małe podsumowanie
No i kolejne trafione zdarzenie ;) Ogólnie dobry bilans ;) jutro jak dobrze pójdzie zbliżymy sie do 3 tys na koncie. Zagram jutro Federera bo jakoś Rusek nie powinien mieć przeciwko niemu argumentów, no i oczywiście na Tsongę bo wydaje mi się że Kolba się jutro psychicznie spali (półfinal szlema to za dużo dla niego choociaż dziś zagrał dobry mecz).
P.S
Paszek grała na Wimbledonie świetny tenis, ale Azarenka to azarenka. Jeśli ktoś chce grać połfinał na Serenę to ja chyba odradzam bo z jej szybkością i zwrotnością to w życiu nie dobiegnie do połowy piłek do których dziś dobiegała Paszek. Dla mnie Azarenka wygra tego szlema.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Zacznij podawać czytelnie typy , stawki , = REGULAMIN się kłania , bo to bardziej jakiegoś bloga przypomina
////////////////////////
Dziękuje tak wygląda to dużo bardziej czytelnie ..

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
specjalnie dla brutusa
Bukmacher zawsze Pinnacle
Federer - Youhzny
typ - 1
kurs na chwilę obecną 1,15
Tsonga - Kohlschreiber
typ - 1
kurs obecny 1,35 ale pewnie spadnie do około 1,25 -1,30

Regulamin działu kupony oraz zasady przyznawania rangi typer
1. Dział przeznaczony jest dla użytkowników, którzy chcą podzielić się swoimi kuponami/typami. Mile widziane są także własne przemyślenia, komentarze lub analizy do tych kuponów/typów.
2. Użytkownik w tym dziale może w dowolny sposób prowadzić swój temat.

Otrzymane punkty reputacji: +3
shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
specjalnie dla brutusa
Bukmacher zawsze Pinnacle
Federer - Youhzny
typ - 1
kurs na chwilę obecną 1,15
Tsonga - Kohlschreiber
typ - 1
kurs obecny 1,35 ale pewnie spadnie do około 1,25 -1,30

No i kapitalna dniówka ;) tsonge nawet wziąłem po 1,36. 510 na czysto to przez tydzień pracy nie mam, ale czasem warto zaryzykować większe stawki ;) Pewnie znów nie miałem w typach tego cudownego &quot;value&quot; ale nie przeszkadza to w skuteczności 30/31 ;) Pozdro dla wszystkich

przemasso 38

przemasso

Użytkownik
Podawanie statystyk na bieżąco po każdym zakończonym zdarzeniu uczyni twój temat bardziej przejrzysztym, bo pisanie, że masz skuteczność 30/31 mało mówi, choć i tak jest imponująca ????

Pewnie teraz dużo łatwiej Ci typować gdy już nie ryzykujesz swoich pieniędzy tylko zarobione ;)

H 4,5K

hynio

Użytkownik
witam. gratuluje skutecznosci. ja gralem przeciwko deblowi Radwanskich z wiadomych wzgledow za 1,34, no, ale wycofaly sie dziewuchy. jakbys mial kiedy s troche wiecej czasu, to mnie i pewnie wielu ciekawi tez jaka byla srednia granego kursu po tych 30-40 typach. da nam to przyblizona odpowiedz na pytanie po jakim razie z rzedu grasz juz bezstresowo zyskiem i do kiedy ryzykujesz kapitalem. oczywiscie dla potrzeb wiarygodnych statystyk, typow musialoby byc x10 tego co jest teraz, ale na poczatek powinno te kilkadziesiat wystarczyc.
i tak np. jesli wyjdzie srednia kursu 1,2 - to wiemy, ze statystycznie musisz x5 z rzedu trafic, zeby odpracowac kapital itd., jezeli 1,15 - to juz srednio nie mozesz pomylic sie nawet 7 razy z rzedu. powodzenia!

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Kurcze chcialem grać na hafnarfjordur ale Pinek zablokował typ na samo zwycięstwo ;//
Więc zagrałem coś innego ;)
La Fiorita - Metalurg Liepajas 2 1,22
Liczę że nie będzie tu jakiegoś wałka. Odrzuciłem drużyny które są w trakcie przygotowań do sezonu i wyszło że trzeba spróbować na będących w trakcie sezonu łotyszy. Dziś już kilka niespodzianek w eliminacjach było więc liczę że Łotysze tutaj na serio podejdą do zawodów i piekarzy ograją

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom