Hmmm.... Ja na Interii mialem mail aktywacyjny po 15 sekundach, tak samo moja dziewczyna wiec nie wiem skad masz takie informacje. Generalnie nigdy na interii nie mialem problemow z mailami od Bukow. Wiem z doswiadczenia, ze czesto sa problemy na WP i Tlenie.Na interii też są problemy z tym mailem aktywacyjnym.
To nie temat o Moneybookers, tu masz wszystko: http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=202a na jakiej zasadzie wpłacam przez MB??? nie potrzeba tam mojego numeru konta???
Z tego co sie zorientowalem to mozna wplacac tylko z MB i Neteller. Pytalem sie nawet supportu czy mozna karta VISA placic, ale odpisali mi ze nie, takze przelewem z pewnoscia tez sie nie da.sorki ale chodzi mi o to czy mozna płacic zwykłym przelewem zleconym ze trony swojego banku.....i czy w tedy dostane bonus???
jesli tak to skad moge wziasc dane do przelewu???
Nic nie ma, a napisalem gdzies ze ma? Chodzi o to, ze w ofercie wplat nie ma ani karty ani przelewu tylko jest MB oraz Neteller. Skoro takiej opcji nie ma to zapytalem sie supportu czy jednak nie daloby rady wplacic karta ale odpowiedzieli ze nie, dlatego na tej podstawie wysnulem wniosek ze rowniez przelewem wplacic kaski sie nie da. Nigdzie nie napisalem, ze to te dwie formy maja ze soba cos wspolnego, czytaj ze zrozumieniem. A jezeli gdzies znalazle na ich stronie numer konta bankowego to wplac, ja nie znalazlem.A co ma przelew bankowy do wplaty karta ? To sa dwa niezalezne zrodla, wiec nie wierze, ze jesli wysle przelew na ich numer konta, to pieniedzy nie zaksieguja, ale to oczywiscie musi potrwac..., a z drugiej strony: jaki problem zasilic konto w Moneybookers srodkami z konta bankowego ? Trwa chwile i nie boli...
to troche sobie poczekasz bo support dziala opieszale kilka dni temu napisalem do nich z pytaniem do kiedy trwa promocja... i do tej pory nie ma odpowiedziwlasnie napisalem do supporta czy mozna zwykłym przelewem....
To nie pisz, ze jesli nie da sie karta, to cyt. "przelewem tez z pewnoscia sie nie da" - nie wiesz tego na bank, a piszesz, stad moja reakcja, a co do Moneybookers, to wspolczuje, mnie tam dotychczas nie zawiedli...Nic nie ma, a napisalem gdzies ze ma? Chodzi o to, ze w ofercie wplat nie ma ani karty ani przelewu tylko jest MB oraz Neteller. Skoro takiej opcji nie ma to zapytalem sie supportu czy jednak nie daloby rady wplacic karta ale odpowiedzieli ze nie, dlatego na tej podstawie wysnulem wniosek ze rowniez przelewem wplacic kaski sie nie da. Nigdzie nie napisalem, ze to te dwie formy maja ze soba cos wspolnego, czytaj ze zrozumieniem. A jezeli gdzies znalazle na ich stronie numer konta bankowego to wplac, ja nie znalazlem.
A co do MB, to pytasz sie jaki problem zasilic MB srodkami z konta. Ano taki, ze ja mam baaaardzo ograniczone zaufanie do instytucji jaka jest Moneybookers, co jest efektem roznych dziwnych przygod z nimi zwiazanych, jak i brakiem reakcji ich supportu na kradzieze moich pieniedzy z ich konta. To jednak jak juz pisalem wczesniej nie tamat o MB tylko o Scandic.
Pozdrawiam
Do nich mozesz wplacic tylko z MB lub Netellera, a z Przelewy24 mozesz najwyzej zasilic konto MB zeby potem z niego dokonac depozytu. Jak tak zrobisz to bonus oczywiscie dostaniesz.W formach wpłaty mają przelewy24.
Czy bonus mnie obowiązuje przy tej formie płatności?
Wysłałem do nich maila, ale moze ktos cos wie, z Was na ten temat?